- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem nem kezdődött el a XXI. század. Csupán te megteheted, hogy drága telefont használsz plusz tömöd a pénzt a felhőbe meg az Apple kiegészítőkbe, más meg nem teheti meg. Én pl nem felhőzök, mert nekem nem ér meg még havi 600 Forintot sem a felhő, ami legalább a triplája, ha normális tárterületben gondolkozom. Így viszont nekem kell a 3.1 mert merevlemezre mentem a biztonsági mentést és onnan is töltöm vissza. Neked fogalmad nincs arról, hogy milyen kevesen vagytok akik felhőt használnak arra, hogy biztonsági mentést oda tegyenek. Nekem az ismerőseim fel az se tudja mi az a felhő. És nem hülyék, hanem csak nem foglalkoznak a technikával és másban okosabbak mint te vagy én. És hidd el, tudok venni félmilláért telefont, de ha nem tudnék, akkor adna a bank. Viszont a legnagyobb fájdalom mégsem a 2.1, hanem inkább a lightning.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest