- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
válasz
Gabb0225@ #4860 üzenetére
Nekem 13 Pro van, kezdetektől fogva gyári 5W-al. De néha az iPad Pro gyári 20w-os töltőjével. (2 éves, 90%on van a 13 pro.)
Bár most vettem az újonnan megjelent ikea SJÖSS dual usb-c töltőt (45W PD), úgyhogy lehet erre térek rá, pont jókor jelent meg, mert amúgy akartam venni dual usb-c töltőt, de horror árakon vannak. -
GoldhandRent
őstag
válasz
Gabb0225@ #4860 üzenetére
én igyekszem mindig a régi 5wattosat használni, ezzel 3 óra a töltés 0-10 körülről 100-ra.
utóbbi időben sajnos már csak azzal töltöm, ami épp kézhez akad, elkallódtak az 5w apple adaptereimha nagyritkán siettem, akkor régi ipad 10w adapterrel kentem meg, ez nem tudom mennyi idő alatt tölti fel (siettem, szóval nem ment tele általában), de feltételezem a fele
-
saca23
aktív tag
válasz
Gabb0225@ #4532 üzenetére
Hello , olvasva a tapasztalataid a vissza állítás utánról erősen elfogott az androidos használat érzése 🤣. Én tizen év android után jöttem át másfél éve ios-re , ráadásul szándékosan úgymond a csúcs katergoriára voltam kiváncsi , azért is vettem 13pm-ot. Megkell mondjam , hogy elég nagy csalódás a rendszerbe , ha nekem megint ilyen vissza allítgatásokkal kell szórakoznom. És úgy látom kelleni fog , mert pl az optimalizált töltés nekem sem működik 17-en. Kamerába szerintem is butítottak főleg esti fényképeken látom. Nem sok kedvem van , de elgondolkodok én is a teljes nullázáson én is .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest