- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
Sziasztok. 3. évben, hogy lehet a garanciát érvényesíteni? Mi kell hozzá?
-
LosBlancosRM
őstag
Köszönöm a válaszokat. Ha a 17.2-vel is csinálja, megy szervizbe.
-
LosBlancosRM
őstag
Nálatok nincs gond a bluetoothszal? H&K hangfalammal eddig se nagyon szerették egymást, de most már a Sennheiser fülesemet is folyamatosan eldobálja a telefon.
-
LosBlancosRM
őstag
Valahogy le lehet tiltani az airplayt? Automatikusan gondol egyet és csatlakozik a tvhez, de nem küld át semmit. Telefonon megnézek egy videót és random át akarja dobni, vagy valami ilyesmi. Tegnap addig nem tűnt el a bekékülés az órán, amíg újra nem indítottam ezt a ******.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
LosBlancosRM #4449 üzenetére
Kicsit magyartalan lett. Szóval szerintem csak a lezárt képernyő volt bugos. Fizetésnél és K&H appban is kérte az azonosítást.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
pajorgergo #4448 üzenetére
Nincs. Vezettem, aztán mondtam, hogy keressen muzsikát, és nem kérte tőle a kódom, hanem egyből főképernyőre engedte. Itthon rájöttem a turpisságra... Konkrétan nem megy a faceid, pedig be van kapcsolva.....
K&H appban is kéri, ott se engedi be.
sebestyen93: az lenne a jobbik eset... Ez nem mókás, hogy csak úgy nem működik.
Újraindítás után már normálisan működik, de ez kurva gáz. Vajon mióta lehetett ilyen...
-
LosBlancosRM
őstag
Az mitől lehet, hogy a faceid felold páromra is?
(Nő) Fizetést is próbáltuk, ott már nem engedte, de a menübe simán beengedte a telefon.
iOS17...
-
LosBlancosRM
őstag
Tudom, tudom, hater vagyok, de basszus.... Egyszer kéne működnie ennek a sz@rnak, de akkor se megy. Ökoszisztéma.
[link] -
LosBlancosRM
őstag
válasz
kchris78 #4303 üzenetére
Az okozott probléma egyik felét Te magad is leírtad. Amíg nem lehet egy telefonban cserélni az aksit, jó eséllyel 1 elég a telefon teljes életciklusára. Ha mégse, akkor szervizben cseréltetik, ahol vélhetően megfelelő, ellenőrzött helyre viszik/tárolják. Namármost ha Pistike úgy érzi, hogy fél órával kevesebbet bír az aksi, közben csak beragadt valami, cserélheti otthon. Kérdés, hogy a kicserélt aksit bedobja a szemétbe, vagy eldobja ott, aholéppen jár, vagy van annyi esze, hogy elviszi a megfelelő helyre...
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Zsolt,72 #4256 üzenetére
Olyan jó a védelem, hogy egy sms-sel feltörik az egészet. Azt meg el ne hidd, hogy a Te védelmedben csinálják. Magukhoz akarnak láncolni ezzel is. Zárojeles megjegyzésed mutatja, hogy sikerült. A google is ezt csinálja, hiszen njnl se hiába használja a Chrome-ot.
Másik nagy hazugság a "követés mellőzése". Ez volt az egyik feature ami miatt ki akartam próbálni az iOS-t. Sajnos hiába kérek meg minden appot, hogy ne kövessen, amint rákeresek valamire szafariban, jön is a hozzá tartozó hirdetés Facebookon.
-
LosBlancosRM
őstag
Engem az vett rá, hogy a retek Safarit használjam, hogy ha egy másik böngészőben rá akarok keresni egy szövegre, azt is ebben nyitja. Hihetetlen, hogy mennyire alja szinte az összes apple alkalmazás. Mielőtt jönne valaki, hogy haterkedek, meg lehet nézni az Appstore értékeléseket...
-
LosBlancosRM
őstag
Nálatok előjön az a bug feature, hogy amikor a főképernyőn lefele húzzátok az ujjatok, és előjön a kereső, akkor a billentyűzet csak késve követi? Csökkentett mozgásnál van ez, ha viszont letiltom, akkor normálisan bekúszik. 🤔
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
BreamHunter #4185 üzenetére
Bárcsak visszarakhatnám a 16.3-at.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
pajorgergo #4167 üzenetére
Kuponnal nem rossz az ára, de telibe... Gyári kábelt ki se vettem a dobozból, mert tudom, hogy mennyire alja minőség, viszont a kövi tulajnak hátha szempont, hogy meglegyen. Ikeás kábellel töltöm. Komoly kis emelést hajtottak akkor végre.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
pajorgergo #4165 üzenetére
Ezért is írtam, hogy ez nem tölt olyan gyorsan, de nekem elég. Itthon is csöpp Apple töltővel töltöm, amit párom kapott még az i8hoz.
Nekem ellenszenves amikor egy cég átcimkézi a cuccot és jó drágán árulja.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
pajorgergo #4161 üzenetére
Még igy is egy túlárazott f*s. Én előbb vennék Baseust pl. Vagyis vettem. [link] Szerintem elég gyorsan tölti ez is, de tuti van nekik gyorsabb is.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
pepetech #4149 üzenetére
Persze, ez világos, nem szólnék egy szót se, ha nem az lenne az egyik érve az iPhone hívőknek, hogy itt minden alkalmazás sokkal jobb, mint droidon.
Meta appjai pl mindenhol hulladékok. Frissítés nekem is ilyen, pedig nem állítottam el semmit. Mielőtt írtam volna a nyűgömet, újraraktam nulláról, mert az előző frissítésnél bevált, most viszont nem értem el vele semmit. 15.7-es iost vissza tudnám rakni, minden jó lenne. Akkor csak a sokkal kevesebb funkció volt a nyűgöm, de legalább minden jól működött.
Mindenesetre ez az utolsó iOSt használó telefonom, pedig a hardver tetszik.
-
LosBlancosRM
őstag
Ez a 16.4.1 az eddigi legsz@rabb frissítés ami jött. Már a Spotival is csak a nyűg van. PS5höz alig tud csatlakozni, ma eltűnt a keresés ikon, majd kifagyott. Messenger is azután küld értesítést, hogy már megnéztem az üzenetet.
Aksiból is lecsippentett kb 3 órát.
Lehet, hogy pont rosszkor csatlakoztam az iPhone csoportba, mert ennyien nem hazudhattak az "it just works"-ről.
-
LosBlancosRM
őstag
Lezárt kèpernyős felületen ha hosszan nyomjátok, előjön a háttérkép beállítása? 16.4 megint elcseszte nálam. Rohadt szánalmas, hogy még mindig tud bugos lenni ez a rendszer. Appok kijelzőre fagyásáról nem is beszélve.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
bbendre #4013 üzenetére
Mióta legyalultam az enyém, és gépen frissítettem, újra stabil az aksi. Ha van időd, megér egy próbát. Hétvégi teszten 58 óra, 55 perc készenlét alatt 13 órányi SOT jött össze, és volt még benne 3%. Aksizabáló Zukk appok ették a legtöbbet, plusz Safari, némi Tiktok. 98%-os aksi.
-
LosBlancosRM
őstag
Nálam is csak Hello Szia volt(de ez már szinte rendszeres a frissítések után). De azért "vicces".
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
GoldhandRent #3918 üzenetére
Az megvan. De nem tudom hány pixelből összeállított pötty akkora dolog lenne? Annyit fogyaszt mint a teljes képernyős AOD?
-
LosBlancosRM
őstag
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Thronks.90 #3913 üzenetére
Én is a ledet preferálnám. Számomra azért lenne vészmegoldásnak jó az AOD, mert nevetséges, hogy egyszer felvillan a kijelző, és ennyi az összes értesítése a telefonnak. Nem hiszem el, hogy nagy energia lenne nekik megcsinálni a mikrofonos/kamerás kis pöttyöt értesítési lednek.
-
LosBlancosRM
őstag
Mai bug: Nem tudtam felvenni a hívást, nem reagált a kijelző.
Maradtam volt 15.7-en.
-
LosBlancosRM
őstag
Jó, hogy nem nekem kellett bírni, de nálam a 16.2 az első olyan verzió, ami jobban merül.
Közben előjött megint a nem ébredek fel feature...
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
LosBlancosRM #3823 üzenetére
Megtaláltam.
-
LosBlancosRM
őstag
Gyakori probléma, hogy az appok nem frissülnek maguktól? Felnéztem stroeba, hogy van e valami, és volt ami egy hete jött ki, de nem frissült automatikusan(be van kapcsolva). Ilyen az ios frissítés is... Nem nagyon szoktam értesítést kapni, hogy telepíthető. Annyira nem zavar, mert Droidon megszoktam ezeket, csak fura, hogy elég gyakran előjön itt is.
-
LosBlancosRM
őstag
Sajnos megint látszik, hogy csak a személyem ellen irányul amit írsz. Ha nem vakítana el a düh velem szemben rájönnél, hogy kevered a szezont a fazonnal. Egyszer se cáfoltál amikor hiányoltam egy funkciót. Legutóbb pedig bugról beszéltem. Nem hiszem, hogy normális működés amikor kifagy egy alkalmazás, villog a billentyűzet, nem ébred a kijelző. Megpróbálhatnál hasznos tagja lenni a közösségnek, és nem magadban tartani a segítséget.
-
LosBlancosRM
őstag
Remélem ez nem lesz letudva hater kérdésnek. Valahogy el lehet érni, hogy fotózáskor vakuzzon a telefon akkor is, amikor az automatika szerint nem kell?
-
LosBlancosRM
őstag
Ma nem kapcsolt be a wifi az első felemelésnél, aztán meg koppintásra nem akart ébredni, csak bekapcs gombra.
Egyre jobb. Remélem egyszeri eset volt.
-
LosBlancosRM
őstag
-
LosBlancosRM
őstag
Tehát megvettél egy telefont 400e ftért, majd 60%-os aksival használtad, hogy a következő tulajnak jó legyen és használhassa 90% körül. Remélem érzed, hogy ez így nem túl okos dolog.
#3702 Tibee86 Nem emlékszem, hogy valaha is kifordult volna a kezemből emiatt a Note9. Lehet, hogy ha ez fennáll, akkor orvosi segítségre szorul az ember. Teljesen azonos módon fogtam azt is. Ráadásul a probléma forrása nem az, hogy van, vagy nincs, hanem, hogy nem döntheted el, hogy mit szeretnél. Swiftkey magasságát lehetett állítani Droidon pl. Itt meg a 30IQsaknak való szürke vonalat se lehet eltüntetni, biztos sokan nem emlékeznének, hogy hol kell felhúzni. 🙄
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Blue meth #3607 üzenetére
Egy büdös bughalmaz az egész. Csak a 14-es szérián javítják a dolgokat? Nekem a beillesztéses bug még mindig megvan. Be-belaggol a rendszer. A változásak közül se tudom, hogy melyiknek volt értelme. Ha lehetne, visszamennék 15.7-re. Az külön vicces, hogy a 14-es szériát a bullshit szigettel reklámozzák.
Sting2: Én nem ajánlom kijelző felvételre, mert az OLED tvmet képtelen színhelyesen felvenni/fotózni a telefon. -
LosBlancosRM
őstag
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
LosBlancosRM #2933 üzenetére
-
LosBlancosRM
őstag
Ötös béta egész használható. Mondjuk továbbra se értem, hogy miért van kereső gomba a főképernyőn, ha lehúzva is elérhető a funkció.
Képernyőzár widgetek sajnos olyan szintűek, mint egy Xiaomin, nem fér ki az infó, de nem is mozog és a widget méretét se lehet állítani.
Zárolt képernyőn a térerő-wifi-aksi szentháromság alatt mi az a csík? 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Gaming notebook topik
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest