- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
aujjobba #265 üzenetére
Jaja, ezt ertem. Az ora nekem nem alternativa, mert nem alkalmas arra a tipusu sportra (futas), amire nekem fontos. Az araval sincs semmi gond, mar en is megtanultam, h ha pl. kijon az uj MBP, es tetszik, akkor elso nap megveszem, mert ha eltokolok X orat a valogatassal, akkor rosszabbul jarok penzben is
> konnyu az eszkozmenedzsment
ez mondjuk nem teljesen igaz szerintem, az Apple-fele MDM megoldasok nem annyira jok
-
válasz
aujjobba #259 üzenetére
Nyilvan nem olyan szoros az integracio mashol, mint az Apple okoszisztemaban. Cserebe meg nagyobb a flexibilitas, sok dolog van, ami iOS-en nem mukodik. Kinek mi jon be. Van, aki Syncthing-et akarna hasznalni a NAS-aval, van, aki torrentezne, vagy akar Linuxra fejleszt szoftvert a laptopjan, vagy osztott kepernyot akar hasznalni a phabletjen, vagy egyfajta kabelt szeretne toltesre hasznalni az osszes eszkozehez, vagy fontos neki a gyors adatatvitel, stb.
Az alternativak mindig jok
-
válasz
ggbuffon1897 #231 üzenetére
A többi gyártó azért igazodik az árazáshoz, mert ezek a cuccok (akár iPhone, akár csúcs Android) abszolút high tech termékek, és a cégeknek előbb-utobb profitot kell termelni.
És természetesen az Apple fókusza mindig is a profit volt, teljesen normális módon. Azért vannak a cégek, hogy pénzt termeljenek, és azért van piacgazdaság, hogy pénzt úgy lehessen termelni, ha a vásárlóknak bejön az, amit csinálsz.
-
válasz
Juhaszatti #127 üzenetére
> Ahogy asztalnál is jól jön, még ha van amikor egyéb eszköz is van azon az asztalon, amin látom az időt.
Nekem ez lenne a lenyeg, foleg ejjel tok jo, h szep halvanyan vilagit az ora.
-
válasz
aprokaroka87 #47 üzenetére
Nem 'gyorsabb' a 120 Hz, hanem szebb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest