- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Így van. Ezért meg kell érteni azokat is, akik vigyázni szeretnének a telefonjukra illetve az akkumulátorra is… Ahogy az autóknál is van aki szarik rájuk, üti vágja valaki meg precízen rendben tartja... Én a vigyázós és odafigyelős fajta vagyok🤷🏻♂️.
Mindazonáltal jómagam is hülyeségnek tartom ezt a százalékos kijelzést, mert ez így ebben a formában nem korrekt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyébként, az egyik legnagyobb hülyeség az Apple részéről ez a százalékos romlás kijelzés.
Néhány százalékok miatt, súlyos tízezreket lehet bukni eladáskor, akinek ez számít és aki ezt megnézi, annak jó alku is egyben.
Ráadásul az egész egy bullshit, mert egy 80%-os állapotú aksi, kb hamar megdöglik és egyáltalán nem tükrözi a valóságot, hogy az a 80%, jó, ha van 40.
De azt meg nem fogja kiírni, mert akkor már szinte halott a telep. -
domerator
veterán
A legegyszerűbb az lenne, hogy ha nem ugatnál bele olyanba, amit te ezek szerint sokkal stílusosabban oldasz meg.
Amúgy másodszor szólsz be nekem elég bicskanyitogató módon, úgyhogy szállj le rólam, nem tudom miért kóstolgatsz, de az akármi miatt kialakult hiányérzetedet ne abban kompenzáld hogy belémkötsz.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest