- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoahM
junior tag
Szóval kedves kollégák
igyekszem jól összefoglalni remelem valakinek segít.
i11Prorol váltottam 12Prora most már kb 2 hete megvan, kék színű.
Alak: fogása jó, ezért is nem a Maxot választottam, eredeti Apple fokot használok de így azért már érezhetően nagyobb mint a 11Pro volt.
Amúgy külsőre kb 5 perc az ember megszokta, mérete nekem tökéletes, a matt kék hátlap szép, de csúszós nekem a régi zöld jobban bejött.
akkumulátor: a 11Pro jobb volt itt kb 6 óra SOT után vagyok 15%on, tölteni 89%ment 62 perc alatt ezt múltkor mertem.
MagSafe töltött nem bontottam ki, nem biztos hogy használni fogom.
szoftveresen: igazából nincs különbség, gyorsabbnak se gyorsabb, a LIDAR szenzorral a “3D Scanner App”et használva lehet érdekes dolgokat lőni. Mindenképpen van benne potenciál csak tudni kell kinek mire jó. Fényképekben ha lehetek őszinte nem érzek előrelépést, éjszakai fotózás gyorsabb és lehet 0,5 on is lőni.ha bárkinek van kérdése nyugodtan írjon privátba is, úgy biztos válaszolok, itt nem mindig követem a dolgokat
Kb minden IPhone amit kiadtak megvolt a 1es kivételével és teljesen igaz hogy azért unalmas mert kiforrott. De sajnos mindig áhítozok egy OP vagy Note után amit lehet buherálni, de onnan meg szaladó vissza az iMessage, FaceTime, face unlock stb megbízható világában, egyszerűen mert ezt ismerem.
-
NoahM
junior tag
válasz
whatwhatwhat #302 üzenetére
Amikor az Apple az európai árait számolja a USD-ot 1 az 1ben számolja Euróra szóval amire ideér az árfolyamkülönbség miatt már kb 1180dollár lesz.
Jó nagy disznóság, főleg a szar forint miatt is -
NoahM
junior tag
Én minden évben cserélek mert ez az a technikai vivmány ami gyakorlatilag az egész életemet tudja kézben tartani. 6 évvel ezelőtti telefonnal persze tudsz telefonálni, de a mai fejletteb appok nagyrésze már nem futna (alacsony RAM, proci stb). A telefonra nehezedő nyomás technikailag már annyira elszállt hogy egy 5-6 éves telefon nem fogja ugyanazt az élmény adni az biztos. De környezetvédelmi szempontból teljesen igazad van.
-
NoahM
junior tag
Dehogynem —› áááá az apple szar és az iphone évekkel az android mögött van...kérdem miért, választ hát mert izééé...gyorsabban tölt meg több giga benne a ram...és az mennyiben javitja a felhasználói élményt? Hát izéééé....
Kb másfél hete használom az 12 Pro-t, akinek kérdése van szívesen válaszolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 7
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest