- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandrepasi
tag
Mondjuk reggel 6- tol este hatig melozok plusz 1-1 ora út. Na ezt nem bírja. Melo közben pedig nincs lehetőségem tölteni. Ezt hogy hidalnád át? Félreértés ne essék, iphonet használok watchot már nem , nagyon jó termékek, szeretem is őket, de amerikában azt hiszik csak asztal mellet ülő pávák veszik meg diákok meg olyan emberek akik bármikor tudják tölteni a termékeket. Ezzel nem az a baj hogy ilyen hanem hogy ott ők azt gondolják hogy ez így jó nekünk és kész.
-
clubmonaco
tag
Az mi 10t pro.Viszont össze tudtam ma hasonlítani iPhone 11 pro -12 pro , xiaomi 10 T pro-at:).Na kèpekben pici különbsèget láttam mindegyikben.Kezdjem azzal hogy az iPhone-om fènyesebbek KICSIT kèpeknèl mint a Xiaomi.De ennyi.Ha kezedbe adom csak úgy hogy csinálj kèpet,nem vennèl èszre semmit,ezt is csak úgy hogy ha egymás mellè teszi az ember,ahogy ma tettem.Videó:Na ennèl a pontnál szerintem a Xiaomi jobb.S most nem a 8k-ra gondolok,azt hagyjuk ki(de nem baj hogy benne van,elfèr:).De ha iPhone-om lenne,örülnèk annak is.Kèt okból nincs,zártabb a rendszere,meg annyit nem adok ki(tehetnèm),de már nem akarok kiadni.S spuros funkciókat tekintve,na ez 3 vót:).Viszont a menűrendszer esküszöm hatalmas különbsèget annyira nem láttam,mondom hatalmasat nem.Az ikonokat hagyjuk.De kinek hogy persze,mindenkinek más vèlemènye van,szeresse mindenki a magáèt,1-2èvig:)Úgyis lecserèljük majd ezt is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged