- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ezzel mindig én is így vagyok, de az igazság az, hogy ezek a szenzorok 60-ra vannak optimalizálva. Illetve akkor is kellhet, ha be akarod lassítani valamennyire, hogy filmszerűbb, látványosabb, méltóságteljesebb legyen a mozgás. Telefonos szenzorok esetében a 30 fps is gyakran riceg éleknél (ajtó, útpadka, falak), főleg ha nincs megfelelő stabilizálás, de aktív az EIS, a 24 meg még iPhone-on is gyakorta úgy néz ki mozgásra, mint a hányinger. Beltérben persze Európában a 25 és a 24 lenne a nyerő, főleg, esetleg a 48 az 50 Hz-es áramhálózat miatt. Szerencsére az Alma mindegyiket tudja, a 24, a 25, a 48 sem akadály. Utóbbit Androidon sohasem láttam pl.
-
Silenzio
addikt
Még mindig nem értem, miért nem tud 60 fps-sel váltani a kamerák közt felvétel közben, főleg, ha a Filmic Pro épp ezen a telefonon tud olyat, hogy az összes kamera képét EGYSZERRE látod, így simán ki tudod választani, melyik a felvételhez a legalkalmasabb. Igaz, haladó\profi filmes eleve tudja, mire milyen látószög való, másoknak meg fölösleges ez a feature.
Szerk: sőt, állítólag rögzíteni is egyszerre lehet, amit már alig hiszek el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged