- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
#54625216 #150 üzenetére
"Én arra tippelek, hogy mivel a macOS-en már futnak az iPadOS szoftverek, idővel kiadnak egy olyan API-t, ami lehetővé teszi, hogy egy szoftvert tabletre és desktopra is egyaránt optimalizálják, hogy az alkalmazás fejlesztőknek ne kelljen két külön szoftver kategóriát futtatniuk."
Szerintem a Mac Catalystre gondolsz, illetve a SwiftUI-ra. Előbbi "Native Mac apps built with Mac Catalyst can share code with your iPad apps, and you can add more features just for Mac.", utóbbi pedig "Native on All Apple Platforms." A lehetőség adott, lehet gyártani tvOS - watchOS, macOS, iPadOS és iOS "crossplatform" appokat, egyelőre inkább a fejlesztők nem használják ki, lásd pl. a FB messenger, vagy Google appokat, melyeket explicit megtiltotta a gyártó, hogy macen fussanak.
-
Divinity
őstag
válasz
#54625216 #150 üzenetére
“Én arra tippelek, hogy mivel a macOS-en már futnak az iPadOS szoftverek, idővel kiadnak egy olyan API-t, ami lehetővé teszi, hogy egy szoftvert tabletre és desktopra is egyaránt optimalizálják, hogy az alkalmazás fejlesztőknek ne kelljen két külön szoftver kategóriát futtatniuk.”
Ilyen irányba hamarabb váltana az Apple valami macOS forkra iPad vonalon mint magukat és a külsős fejlesztőket is szivassák. Szerintem egy pár évig biztosan nem lesz nagy változás, majd ha teljesen leépítették az Intelt akkor talán lesz közelítés az iPad és mac irányba de ez is egy erős talán hisz nekik jobban megéri két mint csak egy eszközt eladni, pláne, hogy az iPad-ek kapudrogként szolgálnak az Apple ökoszisztémába
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest