- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
válasz
collecting #123 üzenetére
Félreértés ne essék, semmi hátsó szándék. Csak nem követem a témát és nem tudom, hogy ilyen téren mennyire tette már szét a lábát az Apple vagy még mindig rajta van az erényöv.
Példa: van egy rendezvény szervező és lebonyolító cégem, és persze meg is engedhetem magamnak, hogy egy ilyen virítson az irodámban az asztalon/kezemben, akkor mennyire fogom tudni (ki)használni a munkám során.
-
janos1988
addikt
válasz
collecting #123 üzenetére
"Cupertinóban egyre inkább be akarják bizonyítani, hogy nincs szükség a mindennapokban asztali operációs rendszerre..." - Ha már egy univerzális eszköz megalkotása a cél, akkor elkerülhetetlen a összeférhetőség kérdése más programokkal és hardverekkel, máskülönben csak a marketing erejéig hat a használhatóság. És a marketingjük (promo videó) szerint ez bizony már használható munkára és kiváltja a pc-t. Csak ezért kérdeztem.
-
janos1988
addikt
Van még Apple ökoszisztéma? Értem ezalatt azt, hogy ha jön a felettestől egy e-mail egy MS Office formátumú fájllal, akkor gond nélkül tudom szerkeszteni? Vagy Mondjuk Samsung Note telefonokat lehet párosítani? Szóval ilyesmik, ami egy pc-n nem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest