- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz
Barnee88 #257 üzenetére
Szerintem nem a rendszer gyorsabb, hanem maga a gpu azonos körülmények között. Legalábbis szerintem így van ráció az összehasonlításban. Persze ekkora felbontásnál ez az előny jócskán csökkenhet.
Everman
Én csak hiányolom azt a hozzávalót ami úgy igazából megkoronázná az egészet.
Ha azt vesszük az iPhone 4S is kijöhetett volna Siri nélkül, akkor is azt mondtuk volna hozta a kötelezőt az erősebb hardverrel. Én valami igazi újdonságra gondoltam, mint az előző hozzászólásaimban emlegetett haptic display, de valószínű az én elvárásaim voltak magasak. -
Kashim
őstag
Ez alapján hozták a papírformát. De semmi olyan változás nem történt, ami alapján azt mondaná az ember hogy ez igen, az Apple ismét megcsinálta és odapörkölt a konkurenciának. (mint ahogy többször utaltak magukra a bemutató során, kicsit szájbarágósan) "Egyszerűen" 2012-es szintre frissült a hardver és lezárták a dolgot.
Amúgy leírtam nekem mi dobbantotta meg a szívem, de végül nem igazolódott be. Na egy olyan érintős megoldásra elismerően csettintettem volna. -
Kashim
őstag
Fain lett meg kell hagyni, bár én vártam valami minimális változást valamilyen téren, akár szoftveres akár hardveres vonalon. Így "csak" hozták a kötelezőt. 5.1 is alig hozott valami tapasztalható újdonságot. Ebben a tekintetben kicsit csalódtam. Mondjuk így sem terveztem venni szóval nem üt szíven a dolog, csak hát mégis. Ha már Apple meg innovációs szavakkal dobálózunk. Mintha pár éve leült volna az egész piac és csak az izmozás megy.
Piszok pletykaoldalak beetettek a Senseg féle "haptic" (fogalmam nincs magyarul hogy lehetne írni) kijelzőtechnológiával, azért az ütött volna és mennyi program készülhetett volna ami kihasználja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1250P 16GB 256GB ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Napirajz könyv
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest