Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz vehement69 #23 üzenetére

Az a vicc, hogy az Apple gyűlölet az tényleg hatalmas mostanában. Nézd meg: Amikor kijött a hír, hogy a Nokia beperelte az Applet, mi volt a reakció: Jaj szemét apple rohadjon meg. Amikor visszaperelte: jaj szegény nokia, de gonosz az apple, rohadjon meg. Mai hír: az Apple beperelte a HTC-t: na a mocskos Apple, rohadjon meg. De persze mindenki ilyen k*rvára belelát a részletekbe, hogy ezt kijelentheti... Én nem állnék egyik perben egyik oldalra sem.

• oalex

senior tag

válasz vehement69 #23 üzenetére

lehet, hogy keverlek valakivel, akkor viszont tényleg égő

Ősszintén ez is eszembe jutott (hogy keversz). Semmi gond, emberek vagyunk és mind szoktunk tévedni. Akkor baj, csak ha soha nem látjuk be. Így részemről nincs is harag :R

én nem az Apple-t védem, csak kicsit idegesítő mindig ugyanazt az 5 fikázódást olvasni, főleg olyan emberektől akik még életükben nem látták élőben azt, amit épp osztanak. ja és ezek nagy része már ráadásul alaptalan is

Én tényleg leginkább a helyzet komikumokra vagyok rá állva. Legyen az Apple vagy MS.
    De igazad van, sok a troll aki "csak fikázik" mind a két tábor részéről. Nem vagyok MS fan sem, nagyon sikeresnek tartól az Apple-t, bár magamnak nem vennék, mert nem jön be (azonban pont ez a lényeg, hogy ízlés kérdése és pont ezért nem kéne egyik félnek sem győzködni a másikat, hogy "márpedig az a jobb"). Ha bárhol vissza keresel hozzászólásomat, akkor én csak akkor vitatkozom, ha úgy gondolom, információ tartalom/érvelés téves és soha nem azért mert valaki azt állítja, hogy tetszik e vagy sem.

Én max. abban vagyok elfogult/bűnös (ezt lehet a számlámra írni), hogy úgy tűnik számomra mintha, ha valóban a HardCore Apple fan-ok már már tényleg hitt vallás szerűen nyilvánulnak meg elég gyakran az ominózus vitákban. Ugyan ez az MS-nél talán ritkább. De ez csak egy észlelés a részemről és abszolút nem tényeken alapul.

Új hozzászólás Aktív témák