- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Látta már valaki az Air-t boltban, ahol kipróbálható? Pl a Deákon, a Fashion streeten? (vodába is kell mennem, gondoltam egy irányban vannak)
-
rene85
aktív tag
válasz
dreamdancer #360 üzenetére
Még sose volt tabletem, úgyhogy az "én használati igényeim" eléggé határozatlanok...
Játékok közül is sokról olvastam hogy 1 giga felett vannak. Na de olvasgatok aztán meglátom. Ha jobban végiggondolom 12mpixeles fotókat valószínűleg wifi-ről nem lesz akkora móka nézegetni, szal csinálhatok egy low-res másolatot mindegyikből?
-
rene85
aktív tag
Kedves Mindenki, pár helyen azt olvastam, hogy érdemes inkább a 32gb-os verziót megvenni, szerintetek? Otthon használnám, hálózaton keresztül mindig elérhetőek a zenéim és a filmjeim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged