- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
válasz
Szabikaa20 #2832 üzenetére
Szia,
Amint megvan a szükséges pénz akkor az Ipad-en újra megpróbálsz frissíteni alkalmazást vagy ingyeneset letölteni ekkor feladja, ad meg a bankkártya adatokat újra, ad meg neki és ha minden jól megy akkor le is vonja.
Dreimus.
-
Dreimus
senior tag
válasz
Szabikaa20 #2823 üzenetére
Szia,
Ez akkor jön elő, ha vásároltál fizetős programot, mivel nem azonnal von néha, hanem később terheli a kártyád, valszeg akkor terhelt amikor már nem volt pénz a kártyádon, ilyenkor kéri újra az adatokat, hogy le tudja vonni a szükséges pénzt. Amíg ez nem történik meg nem tudsz semmit sem letölteni a meglévő profilal sem ingyeneset, sem fizetőset sőt még frissiteni sem tudod a programokat.
Dreimus
-
Dreimus
senior tag
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
Tegnap megkaptam este én is Telekomtól a terméket és tényleg sokkal könnyebb lett egy IPAD 3-hoz képest, viszont a memória fogyással nem foglalkozom, mert szinte teljesen le lett szűrve a Safari-ra (legalábbis az itt lévő emberek 90+%-nak ez volt)
64 bit-es rendszer nem szükség szerűen fogyaszt több ram-ot ez mind csak optimalizálás, új dolog számukra, megoldják
Dreimus
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
Jövő hét szerdán nekem is megjön a Telekomtól egy 32 GB-s fekete Air. Kíváncsian várom mennyire fogom észrevenni a váltást egy IPAD 3-ról. Mondjuk nekem egy jó fél órás torturám volt az ügyfélszolgálattal, mert a WS azt hitte van lejárt számlám közben nem is volt így telefonon gyors leellenőriztek és megcsinálták a rendelést, mivel továbbra sem engedett rendelni
viszont gyors és rendes ügyintézőt fogtam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Hálózatokról alaposan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest