- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNPSP
aktív tag
Sziasztok!
Kb. másfél év hibátlan használat után lett a home gombbal egy kis probléma, konkrétan az, hogy a gomb fele be van ragadva, és nem működik - a másik fele szerencsére érzékeli még a nyomást. Ennek a javítása kb. mennyibe kerülne, megoldható egyáltalán? Hol érdemes, ahol jó munkát is végeznek (Budapest)?
Egyébként kalibráltam is már, de semmit nem segített. 2009 óta soha, egyetlenegy iPhone-nál és iPad-nél sem jött elő a probléma, fogalmam sincs ki okozhatta... elutaztunk, minden oké volt, aztán hazafele amikor pakoltam ki, utána már nem működött a gomb fele. Lehet hogy valami megnyomta, vagy pl. párás levegő miatt beszorulhatott? Vagy ez tényleg ennyi idő után törvényszerű?... egyiket sem hinném, de nem tudok rá magyarázatot találni, kérlek segítsetek. :-)
Köszönöm előre is!
-
HUNPSP
aktív tag
Bárhogy nézem a visszajelzéseket, úgy látom hogy a 8.0.2-t még mindig nem érdemes felrakni a 7.1.2-höz képest. Jól látom?
A respring bosszantó, akkor is ha csak időnként van. Egyáltalán nem szabadna lennie. 5S-en ugyanez a szoftver, ott nem is emlékszek hogy utoljára mikor volt respring (elmúlt 2-3 hónapban amióta megvan egyel se találkoztam szerintem, emlékeim szerint még a 3GS-4 időszakban sem volt ez gyakori, persze lehet rosszul rémlik, de arányaiban ez így nincs rendben.Ti ha nem otthon használjátok az iPad-et, akkor milyen környezetben? Pl. van aki viszi munkahelyre, vagy csak időnként autóban vagy buszon utazás közben is használja?
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5882 üzenetére
Jelenleg nekem is az van. Véleményeitek alapján a napokban felrakom. iPhone-on is le ragadtam 7.1.2-n, azt hiszem ideje frissíteni.
Ma vettem egy TPU tokot (mindig ilyesmi volt iPhone-on is, soha az életben nem volt gond vele, ráadásul 1-2 ezerből mindig megúszható - bár hozzáteszem én tok ellenére is úgy vigyázok ezekre mintha vadi újak lennének), plusz egy fóliát. Komolyan mondom az utóbbit egyszerűen lehetetlen feltenni... ez nyilván márka és minőség függő is, de valamiért ez nem akart sikerülni. Szifonon is sokszor megszenvedtem vele, de itt akkora a felület, hogy kb. lehetetlen megoldani por vagy kis szösz nélkül. Lehet hogy igazatok van és tényleg nem szükséges a fólia... ennyi bénázást nem ér.
focvis köszönöm szépen a segítséget, illetve vans, neked is a köszöntést.
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
Gadgetfan_ #5845 üzenetére
2 hónapja tértem vissza iOS-re 1,5 év Androidozás után. Előzőleg több mint 4 évig csak iOS volt. Maradok az iOS-nél, de azt én is aláírom, hogy valami kezd szétesni náluk, nem olyanok, mint előzőleg.
Egyébként iPhone 5 és Galaxy Note 2 között vacilláltam, én @@@ akkor utóbbit választottam... legnagyobb előny a háztól házig 2 évig+ azt hiszem plusz két hónapig élő garancia volt. Egyébként vannak jó oldalai is, nagyon, de összességében olyan bugyuta dolgok vannak a rendszerben, hogy nem igazán mindennapi használatra való... hozzáteszem: sajnos. -
HUNPSP
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5840 üzenetére
Üdvözlet urak! Mai nappal egy boldog Air tulajdonos lettem. Eredetileg Minit szerettem volna, utána a retinás Mini került a képbe, most pedig lehetőségek (megfelelő ajánlat, pontosabban) híján az Air maradt.
Egyelőre nem bántam meg, sőt. Az akksi eddig hihetetlen: 16:50-kor még biztosan 100%-os volt, akkor zajlott az adásvétel, mostanáig pedig egyetlen százalékot merült, bár való igaz ezt kis fényerőn és egyelőre csak beállítások, appok töltögetése mellett... tehát nem valami intenzív, de nekem nagyon tetszik ez a teljesítmény.
Egyébként fehér, mint az 5S-em. Kis család... eljött ez a pillanat is hogy most már ennek nevezzem őket... mai naptól kezdem a téma olvasását aktívan, örülök hogy egy kicsit másfajta Apple-ös társaságba is belecsöppentem, bár nevek alapján vannak itt ismerősök...Szerk.: egy fóliát mindenképp szeretnék még. Van olyan, ami a hátlápra is "felragad"? Milyen márkát vagy lehetőséget ajánlatok ami nem csúcsminőség, de azért az alap, itthoni használat ellen mindenképp véd valamennyit? Mondjuk az iPhone-t se hordom kulccsal és egyebekkel, a legolcsóbb fólia is eddig 5 éven át különböző típusokon bőven elegendő volt (tokkal együtt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest