Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
http://mobilarena.hu/teszt/asus_transformer_pad_tf701t_negyedik_tipusu_talalk/billentyuzetes_dokkolo_uzemido.html
Az előző generációs eszközökhöz hasonlóan tesztalanyunk dokkolójába is beépítettek egy lítium-polimer akkumulátort, mely esetünkben 16 Wh teljesítményű, a csatlakoztatása 4 órával dobja meg a használati időt, illetve természetesen magát a táblagépet is tudja tölteni. Maga a táblagép egy 31 Wh teljesítményű, szintén lítium-polimer technológiával operálú akkumulátorból nyeri az energiát, az ASUS szerint egy feltöltéssel 13 óráig bírja a nyüstölést.És ez csak 8 at kapott az üzemidőre, 7 et az ér-érték arányra és mellé egy tetszett plecsnit. Na bumm....
-
enginev3.0
félisten
Sejtettem hogy lesz aki talál majd valami fogni valót a hozzászóláson
Nem tudom hogy van-e, és ha esetleg van akkor melyik, sajnos nem vágom fejből az összes tablet üzemidejét, specifikációját, értékelését
Azt próbáltam meg neki elmagyarázni amit ő írt, szerintem rosszul, hogy a igenis a többi tablettel kell összehasonlítani, és ha van olyan aminek jobb az üzemideje, (akkor írok csak 10.5órát) akkor nem kaphat az is meg ez is ugyan annyi pontot
Gondolom a teszt írója nem véletlen adott ennyit neki, biztos tapasztalt már olyat hogy valaminek jobb volt az üzemideje /vagy az is lehet, hogy ő is "apple ellenes" ahogy én -legalább is ezt mondta rám valaki/
u.i.: Egyébként én samsung ellenesnek mondanám magam
Új hozzászólás Aktív témák
- Farming Simulator 25
- Revolut
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő