Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Még mindig nem azért vagyok közösségépítő, mert mindent fagyinak nézek, nekem is van saját véleményem, nem fogok a tömeg után menni, hogy mindenki azt gondolja hogy "neki" és "neki" is igazat adok
(#387) b4zsi-@ Összegzésnél igen is az számít, hogy a többi termékhez képest milyen a Air üzemideje, szerinted nem a konkurens gépeivel kell összevetni? Vagy saját magával, vagy mivel kellene? Ha van olyan aminek 13-14 óra az üzemideje, akkor nem kaphat az is 10 meg ez is 10 pontot mikor az Air csak 10 órát megy el nemde?
Az ár értékarányban pedig persze, van olyan ami drágább, de nagy átlagban a legtöbb tablet szerintem olcsóbban kezd mint az Apple termékei, olyanok is, amik vannak legalább ilyen jók mint ezek, tehát az ár értékarány maradhat a mostani, lehet hogy az ms is drágán kezd, de ez a kettő mellett a többi 5 gyártó készüléke meg 30-40-50ezerrel olcsóbb megjelenéskor
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest