- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
istvan170 #6706 üzenetére
Egy a lényeg, neked feleljen meg ez az üzemidő a többi nem lényeg, ha egy napos aktív használatot bír és éjszaka rakod fel tölteni akkor szerintem nincs miről beszélni, jónak kell lennie!
Néhány Air2 tapasztalat. A tavalyi Air ugyebár elég combos volt akku terén, 2 hetes használat után jelenthetem, hogy az Air2 épphogy eléri a 4 üzemidejét. Azt nem mondom, hogy elégedetlen vagyok mert 2 napot simán elmegy de kimagasló eredménynek sem mondanám. Nekem a 4 volt, hogy 3-4 napot is elment. Néha már elfelejtettem, hogy fel kéne tenni töltőre mert annyira magától értetődő volt, hogy csak leteszem az asztalra és onnan folytatom ahol és amikor akarom.
Más: két hét alatt volt három igen durva fagyás, amit fehér alapon almalogó követet aztán megjavult de szerintem ez igen gáz, 2 hét alatt. Másik meg, hogy 10-ből legalább 2x mikor lezárom a kijelzőt hallkan pattan egyet a hangszóró. Komolyan! Először fel sem figyeltem rá, csak később tűnt fel. Ha gyakoriak lesznek ezek a jelenségek akkor garanciáztatni fogom, kérdés, hogy ezeket az indokokat elfogadják e majd.
T
-
vadászcsiga
félisten
válasz
istvan170 #6706 üzenetére
Én nem igazán ilyen tesztre gondoltam, kikapcsolt kijelzővel nem nagyon érdekel 1 vagy 2%-ot fogyaszt e.
A második már érdekesebb, én 50%-os fényerovel használom az ipadet bekapcsolt ertesitessel szinte csak bongeszesre es hát ha folyamatosan nyüstölöm mondjuk rossz időben es a feleségem sincs itthon hogy kitalaljon nekem programot akkor reggeltől kb délutánig bírja de akkor szinte folyamatosan be van kapcsolva a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Trollok komolyan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest