- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Ed Parker
üzenetére
Attól függ, mire használod. Nem csak filmekkel lehet megtölteni a tárhelyet. Én mindig 32-est veszek, és nyilván nem azért, hogy legyen 15 GB szabad helyem.
Nem tárolok filmet a tableten, otthon nekem is hálózatra van kötve a merevlemezek többsége, úton pedig a hotspotba pakolt memóriakártyáról tudok streamelni, ha filmezhetnékem támad. Viszont a képek, zenék szépen lassan felgyűlnek még akkor is, ha alapvetően a felhőben vannak (iTunes Match, Everpix cache, stb).
Érdekes módon nálunk a gyerekeknek sokkal többet kell foglalkozni a tárhellyel, mert néhány fél-egy gigás játék elég erősen bele tud harapni. Asszony esetében még a túlburjánzó FB cache-re kell figyelni.
Ami az ár/érték arányt illeti: Ahogy előttem már leírták, komoly hiba pusztán a hardver/ár arányaként meghatározni. Ugyanez a vas Androiddal lényegesen kevesebbet érne... Telefonon talán már nincs nagy különbség, de tableten még mindig szakadék tátong az alkalmazások terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- DJI topic
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Windows 10
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tárolok filmet a tableten, otthon nekem is hálózatra van kötve a merevlemezek többsége, úton pedig a hotspotba pakolt memóriakártyáról tudok streamelni, ha filmezhetnékem támad. Viszont a képek, zenék szépen lassan felgyűlnek még akkor is, ha alapvetően a felhőben vannak (iTunes Match, Everpix cache, stb).