- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Osszessegeben meg mindig az ipad jon be jobban, de memoriaban (es nem azert, hogy jol mutasson) androidon most jobb a helyzet (mar tavalyi nexus 10-el is...epp megint van nalam egy). Csak egy alap dolog : mikozben itt hozzaszolast irok es esetleg megneznek mas oldalakat uj bongeszolapon par adat miatt, meg mondjuk kozben elkalandozok kicsit mire visszaterek a hozzaszolas lapjara az egesz tok ures es kezdhetem elolrol. Semmi mas nem kellene hozza mint par dollarnyi ram es nem lenne nekem sem "problemam" vele. Ez csak egy resz, de elvartam volna apple-tol, hogy legalabb az air ebben is jobb legyen, esetleg mini-ben maradhatott volna az 1giga, de nem leptek meg.
Talan megint ev kozben lesz egy rancfelvarras ahogy valaki irta? (nem hiszem igazan).
Mindegy...meg egy evet ugy tunik varni kell erre. Nincs mese minden gyartonal valamilyen kompromisszumot kotni kell. Engem abszolut nem erdekel milyen logoju termeket hasznalok ha tudja azt amit szeretnek, de a gyartok egyre inkabb (globalisan es sajat jol felfogott erdekeik alapjan) kezifekkel nyomjak a fejleszteseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest