- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Legiap? Nyilatkozz
-
vadászcsiga
félisten
Nos? 8.1 valakinél befigyel már?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6267 üzenetére
Ugyanúgy fagy, teszem vissza a backupot legalább a ujrabelakast megsporolom.
Erdoke
AhaSzabikaa20
8.1 de ez ha 7-et használsz téged nem érint -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #6269 üzenetére
Jól teszed. Ott nálam meg respring volt
-
vadászcsiga
félisten
Régen azt iCloud tárolta a bill parancsokat akkor is ha nem raktam vissza backupot, nekem 8 óta ujra és ujra be kell potyognom mindet
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #6266 üzenetére
Mindig úgy kerül rá az új OS, ritkán rakok vissza iCloud backupot, ez így volt már iPhone-nál is anno. Ebben a percben is toltam egy teljes visszaállítást új keszulekkent hátha. Edigitalnal vettem de vihetem bármelyik resellerehez nem? Leginkabb az iStyle-hoz vagy van jobb is?
-
vadászcsiga
félisten
Így van en is azért is írtam a figyelmeztető hsz-t hogy mindenki vonja le a következtetést. Aki fogékony rá érti miről beszélek, akit meg nem érint ugorja át. Pont.
Nem ide tartozik de háromszor fogtam neki ennek a hsz-nek Safariban mire sikerült elküldeni. 2x fagyott le közben. Nesze neked gyorsaság meg mobilitás. Ezzel a problémával vajon lehet gariztatni? Komolyan kredezem.
-
vadászcsiga
félisten
Azokhoz szólnék akik meg akarják tartani az Air-jüket. Talán korai még de most hogy kijött a 2 vigyázzatok a frissítésekkel, eszre sem veszitek és egyik napról a másikra használhatatlan szar lesz a tegnap még villámgyors táblából.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
siemenss65 #6216 üzenetére
Ramról sosem szoktak említést tenni Keynote-on
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #6213 üzenetére
Én is ezt nézem. Semmi érdekes, a sebesség 2szerese a villámgyorsnak meg ilyenek
-
vadászcsiga
félisten
Ma jön a 8.1? Vagy rosszul emlékeztem?
-
vadászcsiga
félisten
Normál nézetben, és a jelszóemlékeztetőnél.
Ez teljesen változó hol fagy le, nem lehet reprodukálni. Néha ha olyan kedve van tabostól, hsz-estől lefagy. Semmire nem reagál csak a home gombra. Természetesen mire magához tér az összes oldalt ujratölti. Nem elég hogy nem tartja memoriaban a tabokat, de még van ez a lefagyás is teljesen váratlan helyzetekben. Safari olyan most mint az orosz rulett. -
vadászcsiga
félisten
Agyf.szt kapok ettől a safaritól. Egy szaros mannaszappan.hu-n, e-mail cím beírásánál lefagy. Windows belehúzhatna már egy rendes táblagép gyártásába, vagy marad a G Pad
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ForRedGlory #6144 üzenetére
Ez lett a megoldás. Visszahúztam, totál bevizeztem a kijelzőt és egy bankkártyával kipréseltem alóla a vizet. Tükör sima lett.
-
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy barátságos de biztos vagyok benne hogy te sem fogod tudni elsőre így felrakni. Túl nagy felület ez ahhoz hogy 100%-ig kiküszöböljük a bubikat, a láthatatlan szöszökről nem is beszélve.
ForRedGlory
Az lesz, iPhone-nál is így csináltam anno és tökéletes lett, igaz kisebb felület. -
vadászcsiga
félisten
Valakinek sikerült elsőre fóliát tenni a kijelzore? Vettem egyet tegnap az auchanban de ugy néz ki rajta mint a hányás
-
vadászcsiga
félisten
iOS7-en safariban ha mondjuk itt a fórumban egy képre hosszan rányomtam ki lehetett másolni a kép URL-jét. 8-on nem másol a clipboardra semmit.
-
-
vadászcsiga
félisten
8.1 beta1 megjelent. Amint találok működő linket kipróbálom
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5945 üzenetére
Ebay webes nézetben pl néha görgetés közben felugrik a tetejére de egy pillanat alatt
-
vadászcsiga
félisten
8-ról nem sok jó mondható el, Safari pl katasztrófa, de az üzemidő nekem baromi jó lett.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #5921 üzenetére
Ha magyarul akarod használni ne vegyél más kiosztásút mert kínszenvedése lesz a használat. Régebben én is vettem egy angolt hogy majd jb+magic mouse-zal elegáns kis dolgozó sarkot alakítok ki de idegösszeomlást kaptam az ékezetes betűk keresésében
Szerencsére uganannyiert el tudtam adni, egeret már meg sem vettem.
Csak magyart -
vadászcsiga
félisten
Kedvencekben ami ott van ahogy rábökünk a cimsorra hogy lehet ikont adni. Index "i" betűje meg van de PH-nak nincs, üres.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
#99546112 #5893 üzenetére
Én ugyanilyen hirtelenséggel váltottam androidról iOS-re, majd vissza androidra (telefon tekintetében). Egyik napról a másikra és mindket váltás zökkenőmentes volt. Talán az iOS-re váltás súlyosabb volt mert anno zte blade-ről jöttem 3GS-re de idén év elején vissza droidra már semmi nehézséget nem jeletett. Aki szereti és érti ezt a témát attol szerintem nem olyan meglepő lépés ez. Kiváncsi a másik oldalra hogy objektív véleményt tudjon alkotni a két vezeto telefon OS-ről.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem GM-en Safariban a szövegkijelölés is bugos volt, egyszerűen nem tudtam egy szóra vagy szavakra szűkíteni a kijelölést, sokszor az egész bekezdést vagy a fel oldalt kijelölte. Volt hogy nem is akart kijelölni semmit hiába dupláztam a szövegre.
Kérdes: 8.0.2-ben ezt javítottak? -
vadászcsiga
félisten
Most akkor megjelent a 8.0.1 vagy nem? En nem látom mert jb-zve van az air.
Vasinger az en emberem, megvárom míg ő mond véleményt. Legalább annyira kritikus mint én
-
vadászcsiga
félisten
válasz
BrandonXXV #5784 üzenetére
Mindig is ilyen volt. iOS 4-5-6 mindegyik. Sorozatosan voltak olyan verziók amik bugosak voltak. Merülés, stb
-
vadászcsiga
félisten
válasz
BrandonXXV #5773 üzenetére
Már megszoktam tőlük. Figyelni kell, nem azonnal felrakni az új verziót és el lehet kerülni az ilyeneket. Most már te is megtanultad csak ne felejtsd el.
Kb 200 000 Ft-omba került ezt a tudást megszerezni (2 iPhone) -
vadászcsiga
félisten
válasz
BrandonXXV #5771 üzenetére
Mindenkinél ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest