- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #7012 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy ez nem Safari hiba, ezért a PH a hunyó.
Sokáig panaszkodtam pl arra hogy vateran a nagyított kép régen egy érintésre bezárt, 7 után manuálisan kellett bezárni aztán pár hete hirtelen megjavult pedig semmilyen frissítés nem jött. Vateráék csiszoltak az oldalukon -
vadászcsiga
félisten
Tegnap reggel 8-kor 100%-kal vettem le a töltőről, az eső miatt egész nap otthon voltam, átlagos használat mellett éjfélkor 25%-kal dugtam újra rá. Nekem ez tökéletesen megfelel, az ezután következő frissítéseket kihagyom.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Gadgetfan_ #6992 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert kb 28-a óta a telefononon fura módon olyan helyeken mutat H-t a mobilnet ahol emlékem szerint minimum 3G volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Gadgetfan_ #6990 üzenetére
Nem, arra amire te de ez is egy jó ötlet, sőt még jobb. Tmobilos sim amúgy?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Gadgetfan_ #6987 üzenetére
Restore
-
vadászcsiga
félisten
Régóta fórumozunk egyutt, nem kifejezetten erre a témára írtam. Ismerem a "hozzáállásod" és ezt most nem negatív értelemben értem. Vannak hibák, ahogy nőtt a paletta Apple mobil eszközök terén annál több és ezeket néhányan akik több platformon is otthon vagyunk kritikaként fel is hozzuk.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
spawn21 #6962 üzenetére
Próbáltam volna azt is hétvégén az MM-ben de nem tudtam bekapcsolni, így csak a fizikai tulajdonságait tudtam megnézni. Nagy, és még mindig nehéz. Kanapén használva hamar köszvényt lehet kapni
Jaj Erdoke mi lenne ha nem foglalnál állást ilyen dolgokban?
Tulsagosan elfogult vagy.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem 99%-ban kiváltja. Egy wifis nyomtató megvételével most fejeztem be ezt a projektet. Routerre csatlakoztatott vinyó, azon az összes fajlom, iFiles-al tökéletesen elérem. Ennek segítségével még torrent is megy bár ritkán használom.
Wi-fi már mindenhol van, azon keresztül minden megy. Zenét meg minek átküldeni, ott van a spotify meg a YouTube. Elavult dolog a fájlküldözgetés. Droidos telómon sem használom.
Spotifyban zene megoszt, barinő máris hallgathatja, le is mentheti offline hallgatáshoz. -
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Az előbb a bécsi MM-ben végre én is megnéztem a Z2 tabot meg az Air2-t de egyik sem győzött meg. Előbbin gagyi az android, olyan komolytalan persze ez csak az én véleményem, meg nem érzem fizikailag stabilnak. Kicsit beszorul a kanapé ilyen olyan réseibe pölö, és ketté is tört
Air2 meg háát...semmi különös.
Szakmai kritikámat olvasgattatok -
vadászcsiga
félisten
Gondolom nem mondok újdonságot azzal hogy 8.2 betaban zeró változás van.
-
vadászcsiga
félisten
Tudom csak nyaggatom a rendszert
Egyáltalán miert jön elő akkor ha nem gepelek, csak olvasgatok egy weboldalt? Mindegy ez van ezt kell megszoknunk csak az bosszant évek óta hogy ha valami egyszer már jó volt miért kell elb.szni? IOS 6-ra számomra tökéletesre csiszolták a safarit, igaz nem volt full screen, de szinte már csak az hiányzott.
-
vadászcsiga
félisten
Néha fórumozás (nem írás) közben ledobom az airt a kanapera, megjelenik a gépelés visszavonása ablak, ha a visszavonásra nyomok 10-ből 10x be is zárja a safarit
Mi lett ebből a böngészőből?! Jobs forog a sírjában : ( -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #6764 üzenetére
Nem rosszabb de ha meg vagy elégedve felesleges bolygatni mert nincs visszaút
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #6758 üzenetére
Ha meg vagy elégedve ne frissíts.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #6752 üzenetére
Rádugod, iTunes-ban update gombra nyomsz es hatradölsz
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #6750 üzenetére
De iTunes-ban
-
vadászcsiga
félisten
Vasinger
Vélemény a 8.1.1-ről? -
vadászcsiga
félisten
válasz
istvan170 #6706 üzenetére
Én nem igazán ilyen tesztre gondoltam, kikapcsolt kijelzővel nem nagyon érdekel 1 vagy 2%-ot fogyaszt e.
A második már érdekesebb, én 50%-os fényerovel használom az ipadet bekapcsolt ertesitessel szinte csak bongeszesre es hát ha folyamatosan nyüstölöm mondjuk rossz időben es a feleségem sincs itthon hogy kitalaljon nekem programot akkor reggeltől kb délutánig bírja de akkor szinte folyamatosan be van kapcsolva a kijelző. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Tibee86 #6648 üzenetére
Minden az OS optimalizaciojan múlik. Ha az el van cseszve akkor kuka az egész gép. 6000mAh-es akku van benne, az elvileg elég kellene hogy legyen bár ilyen erős hatdverrel...nemtom.
Van valami stamina mód, azzal lehet növelni az üzemidőt, voszont ha ez arról szól hogy pl az értesítéseket kikapcsolja akkor megintcsak bukó, nekem kell hogy minden jelezzen lehetőleg azonnal de ezt te tudod rólam -
vadászcsiga
félisten
válasz
istvan170 #6625 üzenetére
Köszi a mini tesztet, az én elveimmel is szembe megy mint Vasingernel hogy a fel evés Airt lecseréljem de előbb utóbb valami hasonló lesz. Mivel G2-t használok nem lesz nehéz. Táblában egészen ios7-ig az ipadet vettem és ajánlottam de most én is meginogtam. Viszont annyira itt sem rózsás a helyzet. Böngészőből megr mindig nem tálaltam meg az igazít. A Chrome lenne a minden szempontból idealis de nem kepesek megcsinálni bugmentesen, a többiben meg mindegyikkel van kisebb nagyobb problémám. A Dolphin az aminek leginkább tudom tolerálni a hibáit de az sem tökéletes úgyhogy csöbörből vödörbe.
-
vadászcsiga
félisten
Engem szimplán a safari lebutítása zavar de nagyon és nem is dönthetem el hogy ne így legyen. Csomó olyan jogot vagy mit vettek el belőle amit a weboldal közöl de a safari felulirja. Nem tudom érthető e, pl vateran amikor rányomok a teljes képre, alapesetben a képre bökés után automatikusan bezárja a lapot de ez az atkozott nem, kézzel kell ezt megtenni. És még sok ilyen hiányosság van, 7előtt ezek nem voltak. Már az is eszembe jutott hogy visszaveszem asszonytól a 6.1-es ipad 2-esét
-
vadászcsiga
félisten
válasz
l.sebestyen #6569 üzenetére
Respring az, nem reboot. 7 alatt nekem is csinálta, 8 óta nem
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6550 üzenetére
Én nem tudom ezek ott cupertinoban mit csinálnak de a Safari maradt ugyanolyan szar 811 betaban.
Gondolom azért mert béta -
vadászcsiga
félisten
Feltettem a 8.1.1 betat, majd jelentek
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tibee86 #6534 üzenetére
Tapasztalatok?! Air elott kérdeztem én is, de olyan felhasznalotol nem kaptam választ aki kritikus szakmai szemmel nézte a dolgokat. Csupa elfogult, rózsaszín ködben ülő user használja a legújabb készülékeket ezert objektív választ sem tudnak adni. Az tény hogy most több ramot kapott az iPad mint 4-ről 5-re váltáskor.
-
vadászcsiga
félisten
Weboldallal lehet valami de így is rejtélyes.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
siemenss65 #6491 üzenetére
Hmm. Droidon betölti, 8.0.2 Safari nem
-
vadászcsiga
félisten
Az interfacelift.com-ot nektek sem tölti be a Safari? Sokszor szoktam innen hatterkepet választani de legújabban, nem tudom mióta, nem tölt be. Talán 7 óta.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
deakferenc75 #6461 üzenetére
Nem úgy van hogy a sorban következőt ajánlja fel. Mindig a legújabbat. Ha valakinek 6.x van pl annak is a 8.1-et
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6451 üzenetére
PH is fagy
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #6450 üzenetére
Lehet hogy ez a megoldás kulcsa mert csak én panaszkodom erre, kezdetektől fogva az MA van elmentve könyvjelzőnek minden eszközömön
-
vadászcsiga
félisten
Ezt még nem figyeltem meg de nem kételkedem. Az viszont feltűnik hogy általában erősen győzködöd magad miért kell neked a legújabb iKeszulek
Más. Majdnem beírtam hogy kidobom az airt a p.csában mert egy hosszú linkekkel telitüzdelt privát hsz közben megint lefagyott de rájöttem hogy csak itt PH-n csinálja. Régebben is voltak gondok, valamelyik főverzióban ha megnyitottuk a mobilarena.hu-t kidobott a springboardra. iPhone topikban én jöttem rá a bonyolult megoldásra, a prohardver.hu alól kell fórumozni
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ForRedGlory #6402 üzenetére
Eddig még nem sikerült nekik, nem hiszem hogy ezután menni fog de én már így szoktam meg a safarit. Nagyobb gondnak tartok más problémákat a böngészőben mégpedig azért mert 6-ig teljesen jó volt és ami egyszer jó volt azt miért kell elbaltázni?
Szabikaa20
Sokáig használtam a 712-t, Chrome-ot kevésbé, YT-ot sokszor, de nálam egyik sem jelentkezett.
A YT biztos hogy frissült, a Chrome nem tudom de lehet hogy ezzel van összefüggésben. -
vadászcsiga
félisten
Most olvasom hogy van már jb 8-ra. Király
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #6385 üzenetére
Safari hogy frissült?
-
vadászcsiga
félisten
Indexen mit kell nézni? Igaz 8.0.2-n vagyok csak kiváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged