Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Romvr

    őstag

    Sziasztok!

    Nem tudom ez e a megfelelő topik a kérdésemre de valahol csak meg kell kérdeznem:
    Minap láttam az A-betűs áruházban két iPad készüléket egymás mellé letenni. A szokásos átláthatóság miatt nem tudtam ránézésre megállapítani hogy melyik melyik. A cimkék szerint (amik egymás alatt voltak...) az egyik egy "New iPad" a másik egy "iPad 2". A két készülék között csupán egy különbség volt: Az egyiken a kép recés volt (böngészés, menük...stb), a másikon pedig nem. Böngészőben megnyitva egy felbontás ellenőrző oldalt az eredmény mind a két esetben 1024x768 volt.
    Aztán megnéztem a modell számokat.
    A recésé: MD002HC
    A jóé: MD332HC

    A kérdés pedig az hogy ha az egyik az új iPad akkor a böngészőben miért csak 1024x768-nak van érzékelve a felbontás? Valami hiba volt ez, vagy ott tényleg ennyire veszi vissza?
    A másik, hogy a sima iPad2-nek tényleg ilyen ocsmány a kijelzője? Pl a PH oldalán egy ilyen hozzászólás megírásánál lent a "jelenleg rendelkezésre álló tárhely" szinte olvashatatlanul pixelkupac normál nézetben. Míg a másikon meg teljesen kivehető. Lehet hogy csak valaki elállított valamit?

    Üdv.

    Romvr

    "(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák