- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Mondjuk lehet addigra annyi pénzt megspórol, hogy már bőven belefér egy teljes bukta is. Én is ritkán veszek használt cuccot, de a szürke boltokban rendszeresen vásárolok, és hiába szarabb néhol a gari, annyi pénzt megspóroltam már az évek alatt laptopon, pc alkatrészeken, telefonon, tableten, hogy ha most vennék egy tetszőleges csúcsmodellt és másnap kukázni kéne, akkor is bőőőőven pluszban lennék... na ez használtnál fokozottan igaz, mert ott még az eladásál is kevesebbet buksz, vagy éppen nyersz, lásd vga piac.
-
7Heads Drago
veterán
Hagyjuk már... Mert ha zsír újan megveszel valamit az sose romlik el? A legtöbb cucc amit a boltokban árulnak ipari szemét. Jó esetben kibírja a gari végéig. Én inkább kicsit régebbi, de bevált cuccok beszerzését preferálom.
Teloknál maradva: Amióta telom van sose volt új, kivéve egyszer. Azóta csak használt van, meg előtte is csak az volt. De ha gondolod, majd ha ráfizetek erre akkor szólók neked. De addig még elég sok pénz a zsebembe fog maradni a tieddel szemben. -
Tikakukac
titán
ha nem fogadod meg a tanácsomat és továbbra is használt termékeket veszel akkor meg fogod ütni a bokádat és rá fogsz fizetni rengeteg pénzt
Tudom, tudom, tudom. Nem etetjük. De azért kérdezem. Ha nekem kisker papíros, magyar importőr által beszerzett cuccom van adásvételivel, akkor mire fizetek rá? Az elmúlt 15 évben még nem fizettem rá ilyenre, de hátha tanulok valamit
Millerchris: Mondjuk én azért fosok rendesen, nem 1 halt meg a környezetemben és az akkucsere is horror minden szempontból, de ez van. 60k-ért vettem 2 éve, ennyiből tesóm droidos tabja 2 hónapot bírt és utána kapott egy airt, mert megveszekedett néha, annyira használhatatlan volt.
-
100/1 használt termék rossz max. Most akkor minden mobil adásvételes adja vissza a vállalkozóiját? Ugyan már! Te sem gondolod komolyan. Idáig kb 100-150 ipad volt nálam, abból egy 12,9-es prot vittem gariztatni, mert volt egy fényesebb pixel rajta, a szerviz szerint a helytelen használat miatt picit hajlott volt a ház és azért.
-
-
Tikakukac
titán
Főnök, hallottál már használt garis cuccokról? Az ipadomat kivéve amit felsoroltam mind használt. És mind garis
Ami meg nem garis, nos, ritkán szakad középen össze az asztalom.
Nagyon szívesen amúgy. Nem mellesleg "eszközök" javításával foglalkozom, maximálisan tisztában vagyok a helyzettel. További jó fórumozást
-
Tikakukac
titán
Na lássuk akkor mit dobunk ki ma akkor:
-iPad Air 2
-Huawei P9
-HP EliteBook 840 G2
-Philips BDM3270QPEzeken felül egy teljes asztali konfig, egy teljes fotós felszerelés, 4 asztal, 1 biliárd asztal, 3 táska, 2 szekrénysor, 2 ágy. Plusz a fél házat vidéken is. Köszi főnök az útmutatást, innentől csak dupla áron veszek mindent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Napelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest