- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem zárjuk azzal, hogy az iPad 2018 veszett jó készülék, kategóriájában pedig ár-érték bajnok jelenleg a piacon. Bele lehet kötni (pl. hogy csak a Cellular verzióban van GPS), de összességében nagyon kevés kompromisszumot igényel. Pencil lehetne olcsóbb, de ezt kell szeretni, le fogom szurkolni érte a pénzt.
-
törölt tag
És ha már a Tab S3 kapott S-Pen-t, akkor adjunk az iPad 2018-nak is pencil támogatást. Az persze teljesen mellékes, hogy a Samsungnál alaptartozék a toll, az Apple pedig egy kisebb vagyont elkér érte.
(#187) Cseri0058 Jaja, az Apple még az SE-nél is elismerte, hogy lassították "az akkumulátor kímélésének érdekében".
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem bagatellizálom el, hanem egyszerűen nem értek vele egyet. Aki tartalomfogyasztásra használja a tabot, annak ilyen gondjai nem lesznek, mert csak az általam említett két app tökéletesen van optimalizálva Android platformra. Low-end kínai gép max. FullHD felbontással és 2/32 GB-tal messze nem nyújt akkora felhasználói élményt, mint a tesztelt iPad vagy a droidos konkurencia a hardveres korlátok miatt (Onda V10 4G tulajként mondom).
-
törölt tag
125k a 4/64 GB-os WiFi only ára, tartalomfogyasztásra pedig ugyanúgy alkalmas, mint az iPad 2018 (amire én is letettem a voksomat). Chrome, YT és társai tökéletesen futnak, a 7500 mAh akku pedig nem dráma, 10 óra helyett kb. 8 órára redukálódik az üzemidő. A Kirin 960 elég erős ahhoz, hogy rendesen meghajtsa a gépet.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #47 üzenetére
Igen, érdemes lenne elvonatkoztatni ilyenkor és kicsit átgondolni a dolgokat. Én kizárólag tartalomfogyasztásra használom a tabokat, ezért számomra tökéletesen megfelelnek otthon elsőszámú gépnek. Tartalmak előállításához valakinek elég egy tab, másnak nem. Mások a felhasználói szokások, így kerek a világ.
-
törölt tag
válasz
Fuxosbömis #40 üzenetére
Volt Z2 Tabletem, iPad Air 2 semmivel sem lassabb. De Tab S 10.5/S2/S3-hoz hasonlítva sem.
(#35) Stauffenberg Nincs az a pénz, amit sajnálnék tabletre kiadni.
Telefonnál azért van egy lélektani határ.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #27 üzenetére
"Amióta 5,5"-es telefonom van, már a kanapén fetrengve elvagyok vele ha éppen nem igénylem az asztali gépet."
Én pont emiatt kukáztam a laptopot, mert sokkal kényelmesebb tableten a tartalomfogyasztás. Nekem volt 6,44"-es telefonom is, de akkor sem tudtam meglenni egy 9,7/10,1"-es tablet nélkül.
(#28) Geller72 Erre van az a csúnya kifejezés, hogy így jártál (meg ne sértődj emiatt). Én 32 GB-os Cellular verziót rendeltem, a tárhely bőven elég, mert felhőben tartok nagyon sok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest