Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
Mióta megvan az iPad, filmet, sorozatot csak azon nézek. Az akkut sem zabálja a művelet, egy film és 2 sorozat rész után a múltkor 71%-ra esett le 100-ról a telep. Persze ez attól is függ ki milyen felbontásban néz filmet, és mekkora fényerő mellett...
Én a CineXPlayert vettem meg, eddig nem találkoztam olyan múvival, amit ne vitt volna. Igaz, a felirat kérdés régóta hidegen hagy...Pdf olvasásban egyértelműen verhetetlen.
Azt nehezen tudom elképzelni viszont, hogy valakinek iPad-on lenne jó videót vágni, de biztos erre is van igény.
Viszont kenyeret törni is butaság szerintem bármelyik mellett. Aki iPad-en akarja intázni a dolgait, az azon fogja, aki notin, az pedig azon. Nekem is van mellette nagy- és subnotebook is, de a fent említett műveletekre, és még rengeteg másra a gyorsasága miatt mindig az iPad-et kapom elő. Szöveget szerkeszteni viszont szigorúan csak notin érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest