- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elpresidente
tag
Van ilyen mérlegünk otthon, amit leírsz az sajnos nagyon is igaz. Reggeli és esti mérés között az 5% eltérés alapból megvan, így a testzsírszázalék adat egy lutri.
Egyéb tapasztalat:
Telepítés számítógépről nem jött össze, simán lefagyott. Telefonról ment.
A Fitbit app Iphone-on nekem nagyon nem tetszik. A grafikonok és megjelenítés sokkal gyengébb, mint az Iphone-on lévő Health app. esetében. Az adatokat természetesen a Health app nem veszi át (hogy ez a Fitbit,vagy az Apple hibája, azt nem tudom).Véleményem röviden: sok pénzért kevés tudás, szerintem nem ér ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ezt is megértük: most már a házi mérleg is megokosodott, és az Aria WiFi-s kapcsolaton keresztül remekül összedolgozik a FitBit szolgáltatásaival.
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Túra és kirándulás topic
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest