Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez már tényleg az a kategória, hogy adjunk el iSz@r -t jó drágán, mert a sok idióta apple fan úgyis megveszi. 3 ezer helyett 30 ezerért majd veszik mint a cukrot.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
m@xsys
senior tag
Ja, ja az engem is érdekel, persze az sem ocó
A piros madár is nagyon pofás, vállalható, de ennyiért azért sok.
Még képes a gyerek eldobni és oda a 22ezer.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Ilyet nem terveztek tesztelni?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
RaveForce
veterán
válasz TazLeacher #7 üzenetére
najsz aláírás
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
TazLeacher
nagyúr
Nagyon sokszor bicskanyitogató a stílusom, ezt elismerem, de ezt tényleg nem éreztem durvának. Kicsit irónikusra vettem a figurát az előttem lévő hsz-ekre reagálva, de nem voltam szerintem durva, de lehet máshogy jött le...
Egy Creature III-at ehhez hasonlítani már így leírva is bűn. A másikról nem mondok semmit... A Creature-el semmi baj, "kicsit" műanyag, de egy olyan lakásba/irodába még akár kimondottan trendi is lehet. Ami az írás alanyáról már nehezen mondható el.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz TazLeacher #5 üzenetére
Véleményed nyugodtan lehet és mint mindig, örülünk, ha megosztod, mert általában még egyet is értünk vele. Most csak a stílusod miatt szóltam, nem volt benne sehol egy véleményem szerint vagy én úgy gondolom, hanem kvázi kijelentetted, hogy ez a hangszóró értelmetlen és mindenki hülye, aki megveszi. Megelőzve a további szájtépést elmondanám, hogy amit itt leírtam, az viszont nem vélemény, hanem tény, kicsit ennél is finomabban nyilváníts véleményt a jövőben! Köszi!
BTW, nálunk a szerkesztőségben van egy Creature III, Bognak otthon van egy iPigje. Nem ötévesek vagyunk, de mindkettőt imádjuk, aki pedig meglátja őket, az általában azt mondja, hogy ez király és hol vettük. Nyilván azok kicsit komolyabb és - ha lehet ilyet mondani - elegánsabb cuccok, mint Hello Kitty vagy akár az Angry Birds, de az eleganciától azért messze vannak; mégis jó cuccok, mi legalábbis úgy gondoljuk.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
TazLeacher
nagyúr
Ahogy a Tied, az enyém is egy vélemény. Elsősorban nem írtam, hogy barom, de ha így érzed, legyen. Másodsorban szó sem volt "tetszési" faktorról. Ha ennyire kisarkítottad, akkor lekonkretizálom: nem az a barom, akinek tetszik, hanem az, aki megveszi. Ha a véleményemet sértésnek vetted, akkor viszont erősen van alapja a dolognak úgy gondolom. Viszont továbbra sem értem, hogy miért baj az, ha szerintem infantilis.
De akkor kifejtem bővebben: ha egy felnőtt ember lakásában meglátnék egy ilyet mondjuk a nappaliban, valószínűleg sz@rrrá röhögném magam, és szétszívnám a vérét. Ha 14 évesen valamelyik osztálytársamnak ilyen hangszórója lett volna, akkor valószínűleg ugyan az lett volna a helyzet. Mindig érdekelt, hogy mi viszi rá az embereket, hogy mindenféle sz@rt összevásároljanak (lásd: Hello Kitty). Ennek az okát továbbra sem tudom. Persze, jó dolog a Micimackós tapéta is...úgy kb. 5 éves korig.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz TazLeacher #3 üzenetére
Magyarul mindenki egy barom, akinek ez a termék akármilyen szinten is tetszik. Köszi az összes többi ember nevében, örülök, hogy ilyen tévedhetetlenül látod a piacot és tudod, hogy 5 év fölött ez normális embernek nem tetszik!
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
TazLeacher
nagyúr
Egyből vennék ilyet...ha lenne iPhone-om. Ha tetszene. És nem lenne ekkora űbergagyi. És lenne bármi értelem egy ilyen hangszórónak. És nem lennék több 5 évesnél. Azt hiszem akkor egyből vennék egyet.
-
GALARDO
addikt
Nekem, a piros tetszik a legjobban. Vennék is, de ennyit nem ér meg.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- macOS PC-re
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen TV-t vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest