- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez már tényleg az a kategória, hogy adjunk el iSz@r -t jó drágán, mert a sok idióta apple fan úgyis megveszi. 3 ezer helyett 30 ezerért majd veszik mint a cukrot.
-
m@xsys
senior tag
Ja, ja az engem is érdekel, persze az sem ocó
A piros madár is nagyon pofás, vállalható, de ennyiért azért sok.
Még képes a gyerek eldobniés oda a 22ezer.
-
GALARDO
addikt
Ilyet nem terveztek tesztelni?
-
RaveForce
veterán
válasz
TazLeacher #7 üzenetére
najsz aláírás
-
TazLeacher
nagyúr
Nagyon sokszor bicskanyitogató a stílusom, ezt elismerem, de ezt tényleg nem éreztem durvának. Kicsit irónikusra vettem a figurát az előttem lévő hsz-ekre reagálva, de nem voltam szerintem durva, de lehet máshogy jött le...
Egy Creature III-at ehhez hasonlítani már így leírva is bűn. A másikról nem mondok semmit...
A Creature-el semmi baj, "kicsit" műanyag, de egy olyan lakásba/irodába még akár kimondottan trendi is lehet. Ami az írás alanyáról már nehezen mondható el.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
TazLeacher #5 üzenetére
Véleményed nyugodtan lehet és mint mindig, örülünk, ha megosztod, mert általában még egyet is értünk vele. Most csak a stílusod miatt szóltam, nem volt benne sehol egy véleményem szerint vagy én úgy gondolom, hanem kvázi kijelentetted, hogy ez a hangszóró értelmetlen és mindenki hülye, aki megveszi. Megelőzve a további szájtépést elmondanám, hogy amit itt leírtam, az viszont nem vélemény, hanem tény, kicsit ennél is finomabban nyilváníts véleményt a jövőben! Köszi!
BTW, nálunk a szerkesztőségben van egy Creature III, Bognak otthon van egy iPigje. Nem ötévesek vagyunk, de mindkettőt imádjuk, aki pedig meglátja őket, az általában azt mondja, hogy ez király és hol vettük. Nyilván azok kicsit komolyabb és - ha lehet ilyet mondani - elegánsabb cuccok, mint Hello Kitty vagy akár az Angry Birds, de az eleganciától azért messze vannak; mégis jó cuccok, mi legalábbis úgy gondoljuk.
-
TazLeacher
nagyúr
Ahogy a Tied, az enyém is egy vélemény. Elsősorban nem írtam, hogy barom, de ha így érzed, legyen. Másodsorban szó sem volt "tetszési" faktorról. Ha ennyire kisarkítottad, akkor lekonkretizálom: nem az a barom, akinek tetszik, hanem az, aki megveszi. Ha a véleményemet sértésnek vetted, akkor viszont erősen van alapja a dolognak úgy gondolom. Viszont továbbra sem értem, hogy miért baj az, ha szerintem infantilis.
De akkor kifejtem bővebben: ha egy felnőtt ember lakásában meglátnék egy ilyet mondjuk a nappaliban, valószínűleg sz@rrrá röhögném magam, és szétszívnám a vérét. Ha 14 évesen valamelyik osztálytársamnak ilyen hangszórója lett volna, akkor valószínűleg ugyan az lett volna a helyzet. Mindig érdekelt, hogy mi viszi rá az embereket, hogy mindenféle sz@rt összevásároljanak (lásd: Hello Kitty). Ennek az okát továbbra sem tudom. Persze, jó dolog a Micimackós tapéta is...úgy kb. 5 éves korig.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
TazLeacher #3 üzenetére
Magyarul mindenki egy barom, akinek ez a termék akármilyen szinten is tetszik. Köszi az összes többi ember nevében, örülök, hogy ilyen tévedhetetlenül látod a piacot és tudod, hogy 5 év fölött ez normális embernek nem tetszik!
-
TazLeacher
nagyúr
Egyből vennék ilyet...ha lenne iPhone-om. Ha tetszene. És nem lenne ekkora űbergagyi. És lenne bármi értelem egy ilyen hangszórónak. És nem lennék több 5 évesnél. Azt hiszem akkor egyből vennék egyet.
-
GALARDO
addikt
Nekem, a piros tetszik a legjobban.
Vennék is, de ennyit nem ér meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A GEAR4 által gyártott kiegészítők kifejezetten stílusosak, a rajongók mindenképp örömüket lelhetik bennük.
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest