- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
"de 3-4000-ért évekkel ezelőtt sem kaptál hasonló termékeket és soha nem is fogsz."
Óvatosan ezzel a "soházással".
Azért én vettem ennyiért kettőt is, Telekomnál 1990 Ft. :-)
Mínusz a hűségpontok, persze.Egyébként meglepően nagyot szól a méretéhez képest, szép a kidolgozása (fém), teljesen elégedett vagyok vele, ár/értékben soha nem is fogsz ennél jobbat találni. :-D
-
dreamdancer
őstag
nem teljesen értem, hogy téged miért zavar az, hogy egy anyagot melyik rovatba rakunk, ha maga az anyag nem rossz
Tényleg nem szeretnék kötözködni, a cucc és az írás minőségén sem akarok problémázni, de nem érzed, mennyire abszurd a fenti kérdésed? Ezen az alapon bármit berakhattok bármelyik rovatba, szerinted a ROVAT (blog, cimke stb.) lényege nem az, hogy összegyűjtse a valamilyen szempontból (pl. márka) kötődő írásokat, így segítve az olvasókat, hogy könnyebben megtalálják az őket érdeklő anyagokat? Szerinted nem gáz, ha egy tematikus blogban olyan írások jelennek meg, amelyek nem kapcsolódnak a témához szorosabban? Ez a hangfal simán elfért volna bármelyik márkablogban, nyilván azért került pont ide, mert a StarKing forgalmazza.
Tényleg fura, hogy az Apple blogra kattintva olyan írásokat várnak, keresnek az olvasók, amelyekben az Apple speciális képességeit, szabványait használó termékeket mutatnak be, nem pedig egy átlagfülest vagy telefontisztító kittet? A másik oldal meg, nem gondoljátok, hogy ez a hangfal más mobilok tulajdonosait is érdekelheti, akik rá se kattintanak az írásra, azt gondolva, hogy egy újabb Dock connectoros cuccot látnak majd, ami számukra érdektelen és nem szeretnék megfizetni annak az "Apple-felárát"?
Még egyszer mondom, nem kötözködni, pláne kioktatni akarok, csak nem értem a dolgot. (Pontosabban értem, StarKing, promó, de igazán megbeszélhetnétek velük, hogy APR-ként, Apple blogba, Apple-re optimalizált cuccokat adjanak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Temu
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest