- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem most három hiba jött elő a héten. Nem tudom, hogy mi okozza, de valszeg garancia lesz belőle, hogyha nem javul meg. Nem volt leejtve, nagyon óvatosan kezelem, mert soha nem volt még ilyen drága fülesem.
- A bal oldali fülest nem mindig tölti fel
- A bal oldali fülesre azt írja, hogy elhagytam, pedig a fülemben van és jön róla a zene
- A tok olyan, mintha max háromnegyedig töltődne csak. Üzemidőben és működésben nem vettem észre változást, szóval valamiféle kommunikációs dolog lesz ez.Kicsit gáz egy ilyen árú cucctól, de persze a technikai hibák márkától és általános minőségtől függetelnül előfordulnak.
-
Kösz mindenkinek a tippeket, megrendeltem ezt végül.
Annyival nem volt drágább, mint az Airpods 3, és mégiscsak többet tud, úgyhogy teszek egy próbát.
Futós fórumokon is azt mondták, hogy jól fülben marad, illetve láttam, hogy már ehhez is vannak hookok, ha esetleg mégis úgy érezném, hogy kimászik. Zárt pályán szoktam futni, a forgalomtól nem félek, bár erre a problémára amúgy is nyúlt megoldást. Hogy milyet, az majd kiderül.Nem akartam Haylaut vagy bármilyen egyéb kínai márkát venni, mert nincs jó tapasztalatom velük. Hiába jók papíron, a Xiaomim egyik felének fél év után doboz hangja lett, a jelenleg használt Haylaum pedig azt csinálja, hogy egyszerre csak az egyik oldalt csatlakoztatja. Egy reset megoldja, olyankor általában két hétig jó, utána megint elkezdi, hogy külön kezeli a két oldalt. Oké, ezek olcsóbb fülesek, de annyira nem bizalomgerjesztő a márka szempontjából az ilyen.
-
Futáshoz keresek fülest, de nem tudom hogy a sima Airpods 3 vagy pedig ez a Pro 2 legyen. Alapból ezt szokták ajánlani, de nem szeretem az agybadugós füleseket, viszont nyilván elhagyni sem akarom. Az Airpods 3 állítólag már jobb ilyen téren, mint az előzők, viszont nem győzött meg egyik oldal sem. Valakinek van személyes tapasztalata ilyen téren, vagy úgyis egyedi mindenkinél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest