Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mishita
tag
Nekem ha lenne rá keret be mennék a boltba meg venném és boldogan használnám. Az Apple cuccokból ki indulva biztos vagyok benne hogy jól szól. Annak semmi értelmét nem látom hogy olyanok mondják hogy rossz vagy jó a kik nem tudják ki fizetni. Aki ki tudja fizetni és használta annak szívesen el fogadom a véleményét. Mivel már ezer meg egy éve mobilaréna olvasó vagyok és már sokszor be bizonyosodot hogy az ami itt még jelenik vélemény az helyel közel teljesen azonos az enyémmel is így biztos vagyok benne hogyha egy rossz termék lenne akkor az biztos le lenne írva. De ez nem így van. Ez egy jó termék egy igazán magas árral. És biztos vagyok benne hogy mivel ez egy jó termék az árra ellenére is jól fog fogyni. És van egy olyan gyanúm hogy ahogy a homepod esetén is lett egy olcsóbb variáns ebből is lesz. És láttom már azt is hogy az is mindenkinek drága lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komoly belépővel indította el fejhallgatós vonalát az Apple, az árazás elsőre sokkoló, viszont a termék sok szempontból döbbenetes minőségű.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest