- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Essentials #156 üzenetére
Itt aztán vannak apple cuccok. Lehetek a haverod?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Lulu123rányo #143 üzenetére
Hangra szerintem a Sony Mk4 simán lenyomja, könyebb is, hosszabb az akksi idő is, van hozzá kábel, adapter, normális tok és jóval olcsóbb is.
Az Apple amiben jó, hogy sok Apple cucc között tudsz gyorsan csatlakozni, hangra szerintem tök átlagos, flat hangzás, hangszeres zenére jó, komoly basszusokat ne várjál, nekem szoros, amitől kicsit fáj a fejem, és baromi nehéz, hanyatt fekve a földön simán lecsúszik fejről, a fejpánt is kényelmetlen.
Szerintem a teli árát nem éri, én olcsóbban vettem, a mellékelt tok egy vicc. Szerintem hallgass meg egy bose 700-ast is a Sony mellett, aztán ha azután is tetszik az AirPods Max, akkor vegyél. -
Ed Parker
nagyúr
Sztem a Sony 1000mk4 messze kényelmesebb viseletre, mint az AirPods max, hangra ízlés kérdése és nyilván zenei műfaj, a Sony védelmére, ott legalább kevesebb pénzért lehet állítani a hangzást saját “ízlésre” itt nem, nekem az AirPods max nehéz, hanyatt fekve lecsúszik a fejről, rohadt nehéz, és még max kihúzva is szoros, ami egy idő után enyhe fejfájást okoz. A hangja tetszik, bose és Sony után más, de nem rossz. Az ios eszközök közötti váltás rohadt jó, ez a sonynál sokkal problémásabb, én 15% akcióval vettem de még így is sokkal drágább a Sony mk4-nél és az akksi ideje sem annyira jó, a tok egy vicc.
amugy szerintem jó cucc, nekem a tömegével és a szorosságával van csak bajom, a többi tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest