- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
Én videót vágok rajta FCP-on, fotót szerkesztek LR+PS (PS elérhető már natív bétán brutális a sebessége az előző inteles Mac-emhez képest, az egyszerűbb Lightroom is natív, csak a Classic verzióra kell még várni) az Affinity pedig talán múlthéten adta ki az egész suite-ot natívon. Tehát alakul ez. Én már tudom munkára használni, de nyilván nem pikk pakk lesz minden elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
válasz
alexandrosz #35 üzenetére
Most mondhatnám, hogy a konzumereket lehet hülyíteni, meg egy kis csilli villivel extra lét legombolni róluk, de ez nyilván bántó és igazságtalan lenne részemről.
Okés, mostmár leesett, hogy abszolút nem vagy képben. Részemről lezártam. -
nozs23
addikt
válasz
alexandrosz #20 üzenetére
Te ezt olvastad abból, amit írtam?
Szerintem egyértelmű volt, hogy a consumer piacról beszélek.
Teljesítményben/üzemidőben nincs gép, ami megérintheti jelenleg az M1-es gépeket azon az áron és kiszerelésben. Tök mindegy miből rendelnek be a multik. -
nozs23
addikt
válasz
nagy_norbert #16 üzenetére
minden egyes új Apple terméknél, hogy ki veszi ezt meg ennyi pénzért?
Elnézve a jelenlegi piacot az iPhone-ok kb. annyiba kerülnek, mint bármelyik kínai vagy Samsung megfelelőjük. Az iPadből bárki vehet olcsótól drágáig bármilyen modellt, nagyon konkurenciája nincs, ha van, az is kb. ugyanannyiért. Basic Airpodsokra ugyanez igaz.
A Notebook piacot pedig most alázták szét az M1-es gépükkel, aminek szintén nincs értelmes alternatívája Windows fronton, ami teljesítményben hasonló az drágább, nehezebb és gyorsan le is merül.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nincsenek olcsó termékeik, de amik vannak azok a teljesítményükhöz mérten versenyképes áron vannak pozícionálva.
Persze vannak pofátlanul túlárazott darabok, mint pár kerék a MAC Pro-hoz, vagy 1000 dolláros monitor stand.
Erről a fejhallgatóról nem tudok nyilatkozni, mert nem ismerem a piacot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komoly belépővel indította el fejhallgatós vonalát az Apple, az árazás elsőre sokkoló, viszont a termék sok szempontból döbbenetes minőségű.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Bestbuy játékok
- Synology NAS
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- További aktív témák...
- Apple Watch S6 44mm Milanese Loop Graphite Stainless Steel Cellular
- Huawei watch gt3
- Újszerű Garmin Venu 3 eladó
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest