Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi a hülyeség?
Persze, fotó videoszerkesztésre, ami az apple gépek erőssége volt mindig is, arra nyilván jó.
Másra? Kevésbé. A jelenlegi konfigokban azon kívül hogy még nincs minden szoftver ARM64-re, van 2 (számomra legalábbis) durva megkötésük, ami max az újabb gépekkel lesz megoldva:
- max 16GB RAM, ez nagyon karcsú
- natívan max 2 monitor -
alexandrosz
aktív tag
Konkrétan arra gondoltam ám, hogy sokan BÁRMILYEN eszközt részesítenek egyfajta rajongásban, erre utaltam, vagy legalábbis próbáltam
Nem az Apple, vagy a Lenovo volt itt fókuszban (csak egy példa), inkább maga az érzés, vagy az effajta viselkedés.
Szerintem zárjuk le és adjuk át a teret a füles iránt érdeklődőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komoly belépővel indította el fejhallgatós vonalát az Apple, az árazás elsőre sokkoló, viszont a termék sok szempontból döbbenetes minőségű.
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Samsung Galaxy Watch4
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest