- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínai tech-túra összefoglaló
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
válasz
Sacredcow
üzenetére
S3-mal még azt mondom meglennék, de a Note az már nem kispályás méretet illetően.
Minden ruhámra kell új zsebeket varratni.
Elfogadnám én is, ha ingyen hozzám vágnák, de venni nem vennék akkor inkább egy kisebb tábla, bár abból mondjuk a nagy az igazi, hisz kétkezes.S3-t lecseréled rá??

Uchimata: Minden platformnak vannak vicces negatívumai, de szerintem még az ios mindig a legjobb rendszer. Stabil, mindenre jön frissítés, szépek az applikációk, tényleg egy igényes rendszer.
Android ICS-től nem rossz, de a készülékek amikre elérhető viccesek, majdnem a flottámban annyiba kerülnek mint a szódásszifon.
WP-be is látnék potenciált, de nagyon kevés app van rá, tehát legyen szó játékról vagy más tematikán belül is. Design se rossz, de szerintem azt unja meg legjobban s leghamarabb az ember. -
turbobusa
senior tag
Note 2-be ugyanaz a hardver van, mint az S3-ba csak 200mhz-el nagyobb órajelen megy a proci meg ugye van plusz 1giga ram. Szerintem egálban lesznek, bár S3-tól nagyobb tepsi mért kell az embereknek??

Tapletnek meg mobilnak se jó igazán az a készülék, bár biztos megköveznek majd itt néhányan.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest