- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LA_COSTE
senior tag
Elsősorban a karácsonyi vételek szerepelnek ebben a 8,7 millióban...persze az is, hogy Apple. Amúgy amikor elmentünk haverommal megnézni a boltban, hogy milyen is ez az Iphone, nekem egyből megtetszett, mert az én kezemben pont elfért, meg amikor gépeltem rajta nagyon keveset hibáztam....a haveromnak meg nem tetszett pont ezek ellentéte miatt. Persze a multi-touch, a netezés rajta egy élmény volt meg sok más egyéb. Akkor nagyon rám tört, hogy olyat vegyek, de az ára miatt lebeszéltem magam. Egyszerűen drága és sok gazdag kölyök kezében láttam már...kíváncsi lennék rá, hogy tudják-e mi van a kezükben vagy csak névnapra kapták apucitól.
Nem tartom egy rossz készüléknek, a használatával tényleg egy közösség tagjává válsz. Csak nehéz onnan kilépni, ha egyszer ott ragadsz. -
LA_COSTE
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #22 üzenetére
Ami egyszer bejött azon nem akarnak változtatni. Lépjenek még merészebbet! Egyszer ezt is meg lehet unni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest