Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Soth
tag
Ezt most nem értem
engem az iphone-on minden érdekel? Szerintem nem mondtam ilyet. Szerintem olyat sem mondtam, hogy a legutolsó hello kitty telefon is érdekelne (bár egy-két kínai telefoncsodán bevallom jókat lehet szórakozni).
Most ennyire fáj hogy vannak, akiknek az iphone nem tetszik? Mert innentől valószínüleg nincs értelme a beszélgetésnek. Te szereted az iphone-t, én nem. Te szeretnél több ilyen cikket látni, én nem. Valószínüleg innen nem fogunk tudni elmozdulni.
-
Lord Soth
tag
Ennek valószínüleg az az oka, hogy nem mindenki szereti az apple-t. Sokan, többek közt én is, szeretem a mobilarena cikkeit és tesztjeit, de azt, hogy minden az apple-ről szól, nem szeretem. Azzal, hogy azt mondom, hogy inkább legyen más IS, arra próbálom ösztönözni az oldal üzemeltetőit, hogy ne csak azoknak kedvezzenek, akik apple rajongók. Ez neked lehet, hogy unalmas, de nekem meg az apple unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sweet.tv - internetes TV
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Könyvajánló
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest