- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Több is, nézelődve az iTunes.on (bár bevallom, nem túlzottan) 1.29USD körül mozognak a számok, albumban véve meg kb. fele ennyire jönnek ki.
Nos, egyrészt én nem egy embert ismerek, aki ugyan letöltötte, de ettől függetlenül több, mint 10.000 zenéje van, másrészt meg ez egy olyan dolog, hogy ha belegondolsz, maga az akció az Apple-nek nemhogy pénzbe nem kerül, de még pénzt is hoz. Másrészt az az egy személy, aki végül minden zenéjét az iTunes store-ban veszi (ráadásul ha olyan beállítottságú, akkor ez el is tart sokáig neki, mármint a 10K), az teljes mértékben hozzá is lesz kötve az Apple-höz innentől fogva.
(#23) Kashim: A videókban igazad van, az appos részét viszont nem értem. Mióta szerepelnek az iTunes Store-ban appok? Mert szerintem semmióta. Az az App Store, és én azt látom kiemelve az Apple site-játn is, hogy a 10K-t az iTunes Store-ban költheted el.
-
Hidd el, bejön ez az Apple-nek. Birka szellem: akció + jó sok nulla vagy manapság már nem is írnak számot csak egy % jelet és máris rohannak. amire meg "nyeremény", "ingyen" vagy egyéb hangzatos szó van írva, alap. Ennél tovább nem is kell menni, tolják is be a pénzt az emberek a kasszába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Glo cigaretta
- iPhone topik
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest