Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Több is, nézelődve az iTunes.on (bár bevallom, nem túlzottan) 1.29USD körül mozognak a számok, albumban véve meg kb. fele ennyire jönnek ki.
Nos, egyrészt én nem egy embert ismerek, aki ugyan letöltötte, de ettől függetlenül több, mint 10.000 zenéje van, másrészt meg ez egy olyan dolog, hogy ha belegondolsz, maga az akció az Apple-nek nemhogy pénzbe nem kerül, de még pénzt is hoz. Másrészt az az egy személy, aki végül minden zenéjét az iTunes store-ban veszi (ráadásul ha olyan beállítottságú, akkor ez el is tart sokáig neki, mármint a 10K), az teljes mértékben hozzá is lesz kötve az Apple-höz innentől fogva.
(#23) Kashim: A videókban igazad van, az appos részét viszont nem értem. Mióta szerepelnek az iTunes Store-ban appok? Mert szerintem semmióta. Az az App Store, és én azt látom kiemelve az Apple site-játn is, hogy a 10K-t az iTunes Store-ban költheted el.
-
Hidd el, bejön ez az Apple-nek. Birka szellem: akció + jó sok nulla vagy manapság már nem is írnak számot csak egy % jelet és máris rohannak. amire meg "nyeremény", "ingyen" vagy egyéb hangzatos szó van írva, alap. Ennél tovább nem is kell menni, tolják is be a pénzt az emberek a kasszába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa EVO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Silent Hill 2 teszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ArchiCAD és Artlantis topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest