- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Látom közben rátaláltál a telefon eredeti topikjára is. Ha kapok friss linkeket a fájlokhoz, akkor kicserélem a leírásban is.
Fontos, hogy nálam ez a telefon évek óta nincs használatban, így találomra nem rakok be linkeket, csak olyat, ami a közösség visszajelzése alapján is megfelelő.
-
Badni
csendes tag
Sziasztok!
Csak én vagyok béna, vagy már tényleg nem lehet letölteni a ,,Letöltendők" fül alatt feltüntetett fájlokat?
Átirányít a letöltő oldalra, de onnan nem tudom letölteni őket sajnos. Egyedül a GAPPS nanot sikerült :/ -
frenkiboy80
újonc
sziasztok!
nekem van egy NFC-s i9070p telefonom amire ezzel a módszerrel feltettem ezt a romot minden jó csak a gáz az hogy se sim szolgáltatás se imei szám...(nem is ismeri fel hogyvan benne sim kártya) hogy tudnám mindezt megoldani hogy menjen?
előre is köszönöm a segítséget. -
stifi82
aktív tag
..
-
Csababá
tag
Sziasztok!
Először is köszönöm a sok segítséget, amit itt találtunk. Egy barátom felraktam nekem a 4.4.4-et, aztán a Nova launchert. Egyelőre majdnem minden szép és jó, kivéve, hogy nem tudom kikapcsolni a home gomb melletti 2 "kapacitív érintős billentyűt", valamint, hogy az akkuinfónál szinte mindig "Ébren" állapotot jelez, míg a korábban kb csak akkor volt éber, ha a képernyő is. Az is fura, hogy az akkuhasználatban a Google play, Android os, Android rendszer vezetnek, a képernyő csak a 4., míg korábban 1-2. volt.
Remélem, tudtok segíteni! Előre is köszönöm. -
kistusik
tag
válasz
Stauffenberg #72 üzenetére
Telepítés előtt azért kérdezek. Még nem csináltam ilyet. nem advancem van hanem s3 minim. azért teszem fel ide a kérdést, de ha ugyan az akkor a továbbiakat a másik topicba írom. Amúgy jól értem, hogy annyni az egész, hogy sd-re kimásolom a cuccost, teloba be és a gyári recoveryben törölni ezt azt meg telepíteni kell, és már kész is az egész? nem kell előtte rootolni meg ilyenek?
-
Stauffenberg
nagyúr
Az elméleti esély mindig megvan, de azért manapság már nehéz végérvényesen téglázni egy mobilt. Ha valami nem tiszta, mindig kérdezz inkább előre, az a biztos.
És nem tudom elégszer hangsúlyozni: A telefon saját topikjában érdemes érdeklődni, oda sokkal több szaki jár még.
-
kistusik
tag
Sziasztok. ha nem sikerül feltennem, és elrontom akkor ezzel is ugyan úgy levélnehezéket tudok csinálni a telefonombol?
-
[lAyCsI]
addikt
Tegnap én is felraktam ezt a ROM-ot a backup GSA-emre, mivel a jó G2-m szervizben pihen jópár napja....
Előtte egy 4.4.4 Carbon volt rajta, de az utóbbi pár napban annyira belassult, hogy kihullott a hajam, mire reagált bármire is...
Tehát fel is ment a ROM szépen, annyi kérdésem lenne hogy létezik-e valamilyen add-on amivel jobban tesre szabhato mint pl. a Carbon ROM?
Gondolok itt az értesítési sáv módosításokra, gyorsindítási panel testre szabhatóságára stb...köszi ha valaki válaszol
-
Vannika
újonc
válasz
yoshimitsu81 #49 üzenetére
Sziasztok
Hasonlóképpen jártam én is a 3 fájl letöltésekor, aztán rájöttem, hogy nem mindegy melyik letöltési gombra kattintok, ugyanis a felső "Download" gombnál .rar formátumban töltötte le a .zip fájlt, de a mobil nem ismerte fel a .rar kiterjesztést. Utána az alatta levő letöltési gombra kattintva már .zip-ként tudtam letölteni, s azt felrakva a Samsung Galaxy S Advance készülékre, már felismerte a fájlt, és sikerült a telepítés.
Viszont hibát követtem el, mert nem csináltam backup mentést a rendszerfájlokról, így az EFS mappáról sincs mentésem. A rootolás után sajnos üres lett az EFS mappán belül az IMEI mappa, azaz nem ismeri fel az IMEI számot, s mivel nincs mentett backupom, az IMEI szám hiányában nem tudok kapcsolódni a mobilszolgáltatómhoz.
Kipróbáltam többféle kódot, amivel elvileg be lehet lépni a mérnöki menübe, hogy beírhassam a készülék IMEI számát, sajnos egyikkel sem jött be az a menü, ahol ezt megtehetném, így nem tudom használni a mobilt
Tudna valaki segíteni abban, hogyan tudnám beírni az IMEI számot?
(Végső esetben bemegyek a szolgáltatóhoz, és tőlük kérek segítséget, de sokat jelentene számomra, ha kis segítséggel ugyan, de magam tudnám megoldani a problémát)
Köszönettel veszek minden észrevételt, tanácsot -
csemeteim
tag
válasz
Stauffenberg #65 üzenetére
Szia
Köszi a segítséget , alklmazások között leállítottam a Play-t töröltem az adatokat.
Újra indítottam most jó, ha megint vacakol hogyan tudom csak a Gaps csomagot újra telepíteni.
Kell törölnöm valamit?
Köszi -
csemeteim
tag
Sziasztok
Folyamatos GAPPS leállást jelez a rendszer a telepített 4.4.4 rommal.
Van esetleg valami megoldás rá?
Köszi -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #62 üzenetére
Jobb lenne, ha a telefon saját topikjában kérdeznének, mert azt többen nézik. Na meg én sem tudok már megnézni ezt-azt a telefonon, rég nem ezt használom már.
-
noob38
újonc
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segiteni?
Szeretném megcsinálni az S advance-t de segítségre van szukségem -
jeremos
tag
válasz
Stauffenberg #59 üzenetére
Hát nem tudom mi van...akkor nézzük folyamatában.
1 hónapja elvittem szervibe, függetlenítettem, és rárakattam a JB-t, /mint később kiderült az oroszt rakta rá/, kértem a 4.4.4-et, de azt mondta csak gyárival foglalkozik, ezért azt nem vállalta.Ha valaki tudja mi lenne a megoldás, írja le kérem.Előre is kösz.
-
jeremos
tag
AOSP 4.4.4 Android a Samsung Galaxy S Advance doppingszere-folyamatát követve megpróbálkoztam én is romcserével.Idáig jutva...
5.) Flasheld az ideiglenes CWM Recovery-t: "Apply update from external storage", utána megkeresed az "update.zip" fájlt ...megtaláltam, elindult majd kirta, hogy "signature verification failed" -aláírás ellenőrzése nem sikerült-. A telefonom gyári 4.1.2 ROM, de nem rootolt..ez a baj? -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
yoshimitsu81 #56 üzenetére
Fapados, mint minden "tiszta" Android, de én sok időt lehúztam Nexus készülékekkel is, így jobban értékelem ezt, nekem a Samsung által belepakolt extrák feleslegesek.
Az akku százalékot ha jól emlékszem nem tudod alapból beállítani. Talán van Xposed Framework, azzal már ez is (meg sok más is) menni fog, de azt ne itt, hanem a telefon saját topikjában kérdezd.
Amiben tudok segítek, de már rég nem ezt a készüléket használom (most éppen egy LG G4-et), vannak nálam jóval naprakészebbek is a telefon saját topikjában.
-
yoshimitsu81
tag
válasz
Stauffenberg #55 üzenetére
Így már működik
nagyon köszönöm, Tesztelgetem, sok mindent nem találok pl lámpa aksi százalékának mutatása stb. nagyon stabil a rom, de eddig nagyon fapadosnak tűnik. A rakjál fel egy novát a felső google kereső sáv eltüntetésére az mit jelent előre is thx.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
yoshimitsu81 #54 üzenetére
Az a gond, hogy itt a kiterjesztés .ace, miközben a recovery .zip-et keres (ezért "Update from zip" a menüpont neve is).
Na most vagy rosszul van elnevezve a fájl és ez valójában Zip, ekkor csak törölni kell a felesleges részt a fájlnévből. Vagy ez valóban Ace, ekkor nem fog működni, töltsd le a rendes Zip csomagokat.
BTW biztos ami biztos, töltsd le őket újra, mert ha nem valódi Zip-et flashelsz, az megmondhatatlan mit fog művelni.
-
yoshimitsu81
tag
válasz
Stauffenberg #52 üzenetére
P
Pedig ráraktam mindent
-
yoshimitsu81
tag
válasz
Stauffenberg #52 üzenetére
Megpróbáltam mindent, mindent töröltem, formáztam, de az eredmény ugyanaz.Help please -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
yoshimitsu81 #51 üzenetére
Próbáld a telefonban leformázni az SD kártyát (töröl mindent róla), utána átmásolni rá a csomagokat.
-
yoshimitsu81
tag
válasz
Stauffenberg #50 üzenetére
Szia! Bocs elírtam nem a root fájlra gondoltam, hanem az update zip re.Fel van rakva a gyári 4.1.2. Felmásolom az sd kártyára az update zip fájlt. A probléma az lenne hogy, a gyári recovery Apply update from external storage menüben nem találom az update fájlt, tehát nem tudom létrehozni az okosabb Ideiglenes CWM Recovery menüt és így nem tudom a műveletet fojtatni.Próbáltam többfajta sd kártyával is.Néztem fórumokat, de sehol sem láttam a megoldást. És sajnos, ha jól láttam, csak ezzel a módszerrel lehet felrakni a kitkatot.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
yoshimitsu81 #49 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy kijárna egy tisztességes formázás a flash memóriának.
Viszont mihez kell a root? Az AOSP 4.4.4 ROM már előre rootolva van, így erre utána nem lesz szükség és a flashelés során amúgy is elveszne a régi ROM-on megszerzett root jog.
Ha a régi ROM-on akarsz elérni mentés céljával olyan dolgokat, amikhez root kell, akkor javaslom a telefon eredeti topikját, hátha mások találkoztak már ilyen hibával.
-
yoshimitsu81
tag
Sziasztok! Felmásoltam az üres memóriákba (belső memória+sd kártya) a leírásban szereplő root.zip fájlt, ám azt a stock CWM-ből mikor telepíteném nem látni a root.zip-et viszont fals hónapokkal ezelőtt létezett mappákat igen. A memóriákat előzetesen töröltem, így üresnek kellene lenniük, ám tele vannak nem létező mappákkal, és a root.zip nem látszik, mint előbb írtam, ezért nem tudom mitévő legyek. Láttam régebben más is találkozott ezzel a problémával, ám problémamegoldó válasz nem érkezett. Ha valaki tudja mi lenne a megoldás, írja le kérem.Előre is kösz.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Stauffenberg #47 üzenetére
Olvastam, mert már korábban is írtad. Nekem nem hagyja abba.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
LiteCross91 #46 üzenetére
Megpróbálhatsz frissebb Gapps csomagot feltenni, de szerintem nem ez lesz a gond. De ha feljön a hibaüzenet, töröld a Google Play szolgáltatások gyorsítótárát, abbahagyja (sajnos csak a következő GPS ki-bekapcsolásig).
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Stauffenberg #45 üzenetére
Az még hagyján, de ez a hibaüzenet használhatatlanná teszi az egészet. Olyan sűrűn ugrálnak fel, hogy már a telót se tudtam felvenni. lehet másik gaps packot feltenni vagy nem lehet, hogy ez a baj?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
LiteCross91 #43 üzenetére
Lassan.
Néha a hajam kitéptem, hogy elmentem futni és néha beletelt 2 percbe is mire talált műholdat. De ez nekem gyári ROM-on is ilyen volt, talán csak egy picit volt gyorsabb.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
karpetya87 #35 üzenetére
A stock 4.1.2-t visszatettem odinnal, mert előtte egy másik custom rom volt fent. Na utána nekem is folyamatosan újraindult. Beléptem stock recoverybe, aztán wipe cache, factory reset és már indult is stock. Utána tudtam folytatni a leírás szerint.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Stauffenberg #42 üzenetére
Nekem is csinálja ezt a hibát. Én is nagyon szívesen venném, ha lenne rá megoldás.
Neked milyen gyorsan talál jelet a GPS? Én iGO-t használnék, de nem nagyon talál műholdat. -
Stauffenberg
nagyúr
Csak a magam nevében beszélhetek (mert nyilván minden funkciót senki nem tud kipróbálni), hogy alapvetően stabil a ROM. Egyetlen bugot tapasztaltam: A GPS bekapcsolása után néha elkezd sorozatosan összeomlani a Google Play szolgáltatások folyamat (ez kezeli a helyadatokat). Ilyenkor a folyamatnál cache-t kell üríteni és abbahagyja.
Nem tudom van-e frissebb, meg jobb verzió amiből már kiszedték ezt a bugot. Ha igen, kicserélem a leírásban a linkeket.
De én már nem használom ezt a készüléket, így a telefon eredeti topikjában lenne érdemes érdeklődni, hogy másoknak mik a tapasztalatai.
-
hazai
tag
sziasztok ez a rom stabilan működik minden funkciója ?
samsung galaxy advenceLetöltendők:
AOSP 4.4.4 KitKat ROM (Janice)
Gapps Nano
Ideiglenes CWM Recovery -
yoshimitsu81
tag
Sziasztok nekem az lenne a problémám hogy a recovery menüben nem látom az sd kártyára rakott 3 fájlt próbáltam másik sd kártyával is mi lehet a baj előre is köszi
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter #38 üzenetére
Köszönöm a választ és az infókat.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#31600896 #37 üzenetére
Acef blogjában egész részletesen le van írva a visszaállítás módja is. A cikk jó nagy, először lehet, hogy nehéz feldolgozni, de másodszori átfutásra már tisztul a kép, és elég hasznos. Esetedben a Repartos GB/JB rész az érdekes (a 2.3.6-os gyári a GB (GingerBread)). A "repart" a "repartition" rövidítése, újraparticionálja a rendszermeghajtókat, visszaállítva eredeti állapotába. További segítséghez keresd fel az S Advance topicját, a szükséges fájlokhoz pedig kérj hozzáférést Aceftől privátban, felrakott rengeteget Google Drive-ra. Amúgy a 2.3.6 visszarakásánál való megállást kevésbé javaslom, azért Acef FMod ROM-ja jóval használhatóbb szerintem, még ha időnkénti karbantartásra is szorul a telefon adottságai (mai szemmel nem túl erős hardver) miatt; tehát mehetnél tovább is a tutorialban, de persze ez a Te döntésed, hogy melyiket preferálod.
-
törölt tag
Nekem mindig azt írja ki, hogy nincs szolgáltatás és nem tudnak elérni, és én se tudok senkit hívni. Térerő 0.
Hangminőség egy katasztrófa. Beépített FM rádió nincs, kameraprogram fapados. Visszatérve a hangminőségre egy normális zenejátszó program sincs rajta, de akármelyiket telepítem fel semmi mély hang nincs a zenékben, csak a közép hang van túlvezérelve, meg van egy kis magas.
Vissza szeretném állítani a 2.3.6-os verziót (gyári). Hogy tudnám ezt megejteni? Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm! -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #34 üzenetére
Az I9070P-s telefonokon is az NFC bukása árán elvileg megoldható itt is a dolog a /system/lib/tee könyvtárat valamilyen módon módosító patch alkalmazásával. Nem próbáltam, majd lehet, hogy adok neki egy esélyt, csak azért írtam meg, hogy más I9070P-tulaj, aki esetleg az előzőt olvasta, ne zárja ki azonnal az AOSP 4.4.4-et.
-
karpetya87
csendes tag
Kipróbáltam én is ezt a ROM-ot. Illetve csak kipróbáltam volna, mert nekem rendszeresen újraindul magától....így használhatatlan :-S. Mindent a leírtak szerint csináltam. Van valakinek vmi ötlete, mitől lehet ez? Számít a gyári JB alapsáv verziója pl (XXLQE, XXLQL stb.)?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jelentem, NFC-s Samsung Galaxy S Advance-hez (I9070P) sajnos nem megfelelő ez a ROM (legalábbis ebben a formájában, lehet, hogy némi kiegészítéssel működne), mert nem működik a mobilhálózat. A SIM-kártyához tartozó PIN-kódot még csak nem is kéri bekapcsoláskor. Szolgáltatót így nem is talál (a megfelelő menüpontban "Error while searching for networks" hibaüzenet). Kár, pedig kíváncsi lettem volna rá hosszabb távon.
Akkor marad az Acef-féle Fmod ROM. Az se rossz, de újítani akartam.
Mindenesetre köszi a leírást!
-
Exon
tag
Sziasztok!
Sajnos nem működnek a linkek, megosztaná velem fájlokat aki már letöltötte?
Előre is köszi! -
pepe0419
tag
válasz
Stauffenberg #29 üzenetére
Android OS húz le 45-50%-ot. Power management , mali, ab8500vbuswakelock, radio és a sia van a lista elején, 17 óra alatt 11% ébrenlét, ebből több mint 1-1 óra az első kettő. De amúgy úgy merül a telefon, hogy az akkumulátor app szerint nincs ébren.
-
_DiEGO_
őstag
Kösz , akkor teszem én is így !
Amúgy nálam a Camera veszi a Videót is csak át kell kapcsolni Videófelvételre
akinél ez problémát okozott ....
Ellenben felraktak a Cinema FV-5 v 1.47 és a Camera FV-5 v2.75 -öt , hát ezek valami csúcsok lettek
Jah elsők között is a TotalCommander az úr nálamEsetemben nincs komoly fogyasztás gond eddig
De tuti jövök majd kérdésekkel , remélem nem okozok sok gondot . Még soha nem csináltam mobilra semmiféle ilyen jellegű frissítést - de ezzel a leírással nekimertem esni , és hát sikeres lett , amiért
Nekem nagyon bejön -
Stauffenberg
nagyúr
GSam Battery a root kiegészítőjével meg tudja mondani, hogy mi húzza le (fontos a root, mert a KitKat már nem engedi alapból elérni az akku statisztikákat). Az első pár napban nálam is határozottabban merült, de aztán beállt.
Most szabadságon voltam és sokat túráztam, ez a telefon volt nálam. Levettem délután 4 körül a töltőről, aztán kb alig nyúltam hozzá, néhány fotót készítettem, meg picit a navigációt használtam és másnap reggelig éppen csak 75%-ra volt merülve.
-
_DiEGO_
őstag
Megvan , siker
nem mertem gondolni , hogy sikerülni fog
Egy kérdés : USB -vel itt hogyan tudok a számítógéphez csatlakozni ?
Az USB megosztás - kipipálva , de nem csinál semmitJah és talán ha érdekes: T -s teló .
-
_DiEGO_
őstag
Meglessük , azt ha nem megy kérdezünk
-
bazsi08
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg gyári 4.1.2 van Cocore 6.2 kernellel a (rootolt) készüléken.Ebben az állapotban mehet fel rá a 4.4.4 vagy érdemes felrakni rá a repartos 4.1.2-t? -
pepe0419
tag
Sikeresen feltelepítettem, de egyelőre nem győzött meg. Van pár dolog, amit használtam korábban és most nem megy, pl. wifi direct. Titanium backup proval próbáltam vissza tenni, de nem megy. Ez valamelyik másik gapps csomagban van? Azt hol érem el?
-
pepe0419
tag
válasz
Stauffenberg #21 üzenetére
Köszi, nem nagyon fontos, de használtam már. Felteszem és kipróbálom.
-
pepe0419
tag
válasz
Stauffenberg #19 üzenetére
Köszi az infókat. Nem ismerem a fejlesztő közösséget, de azért így már nem annyira tűnik problémásnak, főleg, hogy akár víruskeresőt is rá lehet engedni, és talán észrevenné (pl. Zoner).
Én a swype-t használom, majd fel is teszem, mert úgy gondolom, kipróbálom ezt a ROMot.
A videó-felvétellel mi a helyzet?
-
Stauffenberg
nagyúr
Azért ez egy összetett kérdés, mert egy gyári ROM esetén is előfordulhatnak biztonsági kockázatok. De egyébként az ilyen telefonszámlát megugrasztó csalások elég feltűnőek, az ilyeneket már rég jelezték volna az XDA-nak és a ROM meg a készítője repült volna a közösségből.
Én annyit tettem meg, hogy a gyárilag a ROM-ban lévő AOSP billentyűzetet lecseréltem egy Google billentyűzetre (Play-ből letölthető, szép Lollipop stílusú), így például a leütött billentyűket csak ez figyelheti, de le is tiltható (nálam le van).
-
pepe0419
tag
válasz
Stauffenberg #17 üzenetére
Köszi, akkor nem teszem fel, céges kártya van benne, nem szeretném, ha meglepne a cég egy nagyobb telefonszámlával
Amúgy tényleg nem megy a videó felvétel vele?
ACEF által tisztított ROMot használom már évek óta, az is rejthet ilyen biztonsági kockázatot, már csak a kernel miatt is, nem? -
Stauffenberg
nagyúr
Nem elég, hogy a Google szolgáltatások keretrendszer és a kapcsolódó appok kémprogramok?
Komolyra fordítva: Ilyen jellegű rizikó mindig van a dologban, de azért nem jellemző. Nem mondom, hogy teljesen bolondbiztos hely az XDA, de onnan ilyesmiért azonnal repülnek a sumákoló fejlesztők. De ez ugye nem garancia semmire.
Ha nem akarod vállalni a rizikót (aktívan használt telefonon én sem szeretem), akkor ne telepítsd.
-
pepe0419
tag
Itt is megkérdem, hátha. Van bármi veszélye e ROM telepítésének? Vírus, kémprogram?
Köszi.
-
törölt tag
Tökéletes! Köszi!
-
kátú
őstag
Szerintem így már jó a leírásod 😃
-
hyrex
tag
12.) Még ne indítsd újra, hanem a 9. pontban leírt módon most a Gapps csomagot flasheled
Nem a 10-es pont szerint?
-
kátú
őstag
azt ne hagyd ki a cikkből, hogy stock 4.1.2 ről kell kezdeni a feltevést, vagy ennél a rom nál nem?
-
AllTheBest
őstag
válasz
Stauffenberg #6 üzenetére
Hát nexus 7-nél a legnagyobb gond szerintem az, hogy a tegra 3 már semmire se jó, 4.1-en kívül egyik rendszer sem hasított rajta, egész egyszerűen kiöregedett, még a régi mtk-s asus hd7-em is jobban ment megpakolva alkalmazásokkal, mint a nexus 7
A nexus 4-el meg voltam elégedve, a nexus 5-öt is szívesen kipróbálnám, de szerintem következőnek csak a nexus 6 lesz, megvárom amíg lejjebb megy az ára és utána veszek egyet, mert azért az nem sikerült rosszra
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
AllTheBest #5 üzenetére
A 2012-es Nexus 7-re kiadott 5.0 katasztrófa volt, súrolta azt, amilyen az S Advance gyári rendszere... legalább olyan használhatatlan. Az 5.1 és 5.1.1 sokat javult, amikor éppen nem áll bele a földbe 20 másodpercre, akkor pörög rendesen, de azért még nem az igazi.
Ilyen szempontból az AOSP 4.4.4 ROM-ot futtató Advance ha nem is gyorsabb, de stabilabb (nincsenek 20 másodperces lehalások), mint a Nexus 7 a gyári 5.1.1 Lollipop rendszerrel.
-
AllTheBest
őstag
válasz
Stauffenberg #4 üzenetére
Volt nekem is nexus 4-em és régi 7-em is. Hát amit a 7-re adtak ki 5.0 az vállalhatatlan volt szóval el is adtam, a nexus 4 meg nekem jól ment 5.0-val
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
AllTheBest #3 üzenetére
Valószínűleg valami kiforratlan korai portot találtál, az is lehet még ilyen nem is volt (attól függ mikor próbálkoztál, ugyebár).
Van már elvileg Lollipop is, de bugos és nem stabil (ebben mondjuk nem nagyon tér el a stock ROM-tól
- mondom Nexus tulajdonosként).
-
AllTheBest
őstag
2 hétig egy ilyen telefon volt nálam, amíg a másik a szervizek poklait járta... Hát elsőre valami borzalom volt(Lg G2-ről kényszerültem vissza erre, gondolhatjátok milyen érzés volt...
). Aztán Az első napon egyből felpakoltam rá egy 4.4-es romot, az még rosszabb volt a gyárinál is ,végül valami 4.1-es rendszerrel döcögött el abban a két hétben, ha akkor megtalálom ezt a romot akkor lehet pozitívabb véleménnyel adtam volna vissza a samsungot
-
Stauffenberg
nagyúr
Valóban nagyon jó, igazából rá sem lehet ismerni a telefonra. Amíg aktív napi használatban volt az S Advance, rettenetesen gyűlöltem, mert akkor nem tehettem nem gyári ROM-ot rá (az okok lényegtelenek). Telefont ennyire még soha nem rühelltem.
Aztán nemrég előkerült a fiókból és felmerült, hogy gatyába kéne rázni. Felment rá ez a ROM és egyszerűen remek. Multitaskingban is sokkal jobb, sebességben, stabilitásban, mindenben. Továbbra sincs napi használatban, de most például egy hétig ez volt a telefonom és igazából átkoztam a Samsungot, hogy nem tudott legalább fele ilyen jót művelni vele már a gyári ROM-on. Még szeretni is tudtam volna.
-
V!ck
senior tag
Így bizony, kiváló ROM
Összességében (stabilitás, sebesség, üzemidő) egyik mókolt KitKat ROM sem vetekedik ezzel.
Jelly Bean-ből Acef Fmod-ja és Sami OS ami nagyon jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motoros topic
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest