Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobika1
tag
Aranyos ez a "kis" antenna.
-
kaller1
veterán
A nem másolat mtk telefonokon ugyan az a szoftver fut,csak más házat építenek köréjük.A menü felépítése minden esetben megegyezik,eltérés lehet a grafikai elemekben.Elég csak a tv,rádió és mp3 lejátszó felületeket megnézni,ezek rendre megegyeznek szinte az összes típusban.A menü grafikából kb. van 10 féle.A másolat(hamisítvány?
) telefonokban meg a grafikai elemeken kívül megpróbálják a másolt telefon menüfelépítését is átvenni.A vga kamera adott az összes alap típusnál.Amiben normális kamera van(mert van ilyen is),azzal meg más gebasz szokott lenni(általában nem online a 2 sim,vagy eleve csak 1 van benne).Mostanában kezdenek újításokkal érkezni mtk telefonok,pl. wifi,vagy 320x480 pix kijelző felbontás,de ezek mind szifon másolatok.Szóval fejlődés a náluk lévő "alsó" kategóriában nincs,és mostanában nem is lesz sztem...
-
copin
őstag
Mondasz valamit. Ugyanazok a hülyeségek (téma hiánya), ugyanazzal a retró hardverrel.
@mrlujoak
Nem látszik hogy a mediatek részéről nagyon javítani akarnának a hardveren. Nincs ezekben semmi szuper. A philips is csak azért jó, mert erős az akku és a processzor olyan régi, hogy még békacombról is elmenne egy hétig.
A térhódítás pedig erősen várat magára. Spórolás eredménye az MTK és emiatt nem fognak meghódítani semmit sem. Leragadtak egy szinten és ahogy növekszik a klónhadseregből a kínálat, egyre lejjeb kell nyomniuk az árat, aztán a végén tönkremennek sorjában, ezt hosszabbíthatja meg valamivel a szoftveres ügyeskedés, de az alapok maradnak a régiek. Ennyit a nktel és társainak előretöréséből.
-
mrlujoak
veterán
Használhatóbb, kevesebb a bug és az értelmetlen - vagy a nem működő - ikon.
Egy európai ember által is értelmezhető logika kezd kirajzolódni.Nemrég volt egy ilyen "régi" csoda a kezemben, hát az alig volt használható.
Kamu menüpontok, ikonra lépve - aminek gyakorlatilag nem volt funkciója - lefagyott, vagy egyszerűen nem csinált semmit.A hardver pedig szemmel láthatóan javult. Még egy-két év, egy-két norálisabb - önálló telefonmárka név, nem pedig koppintott variáció - gyártó termékeinek megjelenése, és a kínai áradat akár ide is ér.
Meglepődve tapasztaltam, hogy már a második kínai "szuperkütyü" jön szembe velem a buszon.
Az egyik csaj konkrétan tv-t nézett rajta. Analóg tv-t. Először fel sem tűnt, csak amikor az anenna is a látóterembe került.Most mondjam, hogy félelmetes a térhódítás kezdete? Igen, az.
mrlujoak
-
geri|
aktív tag
Annyira szerintem nem szánalmas, mondjuk kíváncsi lennék, ki rohan érte...
-
mrlujoak
veterán
válasz
Napfénysüti #72 üzenetére
...mit csinálna, mit csinálna? Hát megkajolna.
De legalább megkóstolna!mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
Nekem erről a telefonról (is) ez az állat jutott elsőre eszembe:
Kalapácsfejű cápa
A tudása kezd javulni ezeknek a mobiloknak is, ha az MTK túllép az eddigi korlátain, bizony felzárkózhatnak a többiek mögé.
mrlujoak
-
Vamp
senior tag
Ha már MTK...
A kínai partneremtől kértem egy ütemtervet, mikor lesz fejlesztés hardver terén. Nemsoká válaszol
.
-
Ricardo
titán
"de ne erőltessük, mert az összes elérhető effekt olyan, amitől a környezetünkben található emberek kivétel nélkül agresszívvá válnak, s kegyetlenkedni szeretnének velünk."
Ez tetszik.
Én egyes emberek csengőhangja hallatán érzek késztetést a súlyos testi sértésre. Hála az égnek mindíg visszafogom magam hogy ne legyen belőle botrány -
Velocity
aktív tag
Az a baj, hogy nem értitek az egészet... Az egész egy jobb világért van!
Volt egy kora reggeli brainstorming a felkelő nap országának egyik pompás felhőkarcolójának Canan és Howlett Pockard irodagépektől hemzsegő sarkában, hogy na apafejek, kellene valami ütős teló, amivel megváltjuk a világot... Kell szoftver, hardver, meg design.
Design-t a legjobbaktól érdemes, ezért odaültették Shuo Yian Ming okleveles formatervezőt az Indigó Design-tól, aki a kiadott instrukcióknak és a legfrisebb trendeknek megfelelően megalkotta az egyedi, saját fejéből kipattant formákat, melyek - csakis vitathatatlan szaktudásának köszönhetően - véltelenül a legnagyobb gyártók sikermodelljeire hasonlítanak...
Hardver volt a legkönnyebb kérdés. Chin Kao Hong elment, és pár raklap Adidos cipőt elcserélt némi elektronikai alkatrészre Zhung Teo Lin-nel egy délutáni üvegtészta-saláta csemegézés közben a shanghai-i ZhunTao piac északi bejáratánál található D-4532/336-os China Shipping konténer árnyékában. A készletben az új H-D Digital Camera dobozokban a környezettudatosság okán "csak" VGA érzékelők lapultak, de hát ugye a Retro ott is Retro... Manapság kihaló faj az ilyesmi, és arra sem árt gondolni, hogy ez a sok megmaradt VGA cucc mekkora terhet róna a környezetünkre. Hát igen, Kínában erre is figyelnek, és így a kis képméretek miatt kevesebb memória is kell, ami ugye szintén kevesebb energiát jelent. Nem beszélve az innoválás mérhetetlen pazarlásairól, amitől szintén véresen elhatárolódnak távolkeleti barátaink.
És akkor jöjjön a szoftver. Annakidején, valamikor a régmúlt hajnalán, mely ugye a felkelő nap országában még hamarabb van mint bárhol máshol, a Hu Csin-tao (Hu Jintao) kínai elnök kiadta rendeletbe, hogy a nagycsoportos óvodai csoportokban a programozás órákon a házi feladat egy olyan multifunkciós szoftver megalkotása, melyet a mikrohullámú sütőtöl az autók motorvezérlésén át egészen a mobilfóniáig fel lehet használni. Ez lett az MTK, melynek jelentése magyarra fordítva nem adja vissza a lényegi tartalmat, ezért a nyelvi torzulást elkerülendő, álljon itt az eredeti jelentés:
洪都拉斯临时总统抵哥斯达黎加 委内瑞拉停供石油
Ebből mostmár mindenki értheti, mekkora életérzés - khm, Lifestyles - áll az egész iparág mögött!
Nos ez időközben, ahogy telt múlt az idő folyamatosan fejlődött, és hála a hazai kínai populáció növekedésének egyfajta újszerű magyar nyelvoktatás címén belekerült a mi nyelvünk is, nyilván mi is profitálunk ebből (bár badarság lenne azt hinni hogy a magyarok miatt került bele a fordítás).És ugye a funkciók a teljesség igénye nélkül:
Analóg TV! Még talán évekig élvezhetjük a földi sugárzású adók vételét! És ez nem minden! Ez egy csúcstalálmány! Hamarosan jönnek az új szériás kínai mobilok, amik a kihúzható antennával már rádiótávirányítós autókat is tudnak majd irányítani, nem is beszélve a telefonok azon sajátosságáról, hogy egyben sporteszközök is. Képzeljétek el, ha tavaly MTK olimpiai bronzérmes Mincza-Nébald Ildikónak (remélem a különös MTK egyezést mindenki észrevette) van ilyen telefonja akkor akár vezetés közben, a repülőn ücsörögve, vagy esetleg épp a hivatalban sorbanállás közben is tudott volna gyakorolni, és akkor talán miénk az arany Pekingben!Dual SIM: Régi, elhasznált SIM kártyáinkat ezentúl nem kell eldobnunk! Mostmár van helye az új, csillogó készülékünkben! Nem beszélve az ismételt környezettudatosságról! Nem kell 2 telefon! Számoljunk csak! Fele annyi telefont gyártanak amelyek fele annyi áramot fogyasztanak. Fele annyi töltővel és fele annyi dobozzal. Szállításához is csak fele annyi konténerre van szükség. Arról nem is beszélve, hogy így kisebb és/vagy kevesebb zsebre van szükség a Chun Gai Shum ruhaipari óriás általunk megszokott márkákhoz kísértetiesen hasonlító névvel ellátott premium termékeiken. Ami ugye megint csak energiaspórolás. Természetesen 1 telefonért Kovács Baltazár gépsori munkásnak is csak feleannyi pléhbögrét kell megformáznia, hogy fizetéséből mindkét hazai szolgáltatónknál birtokolt Pre-Paid előfizetését használni tudja. Nem szabad elfelejteni, hogy ezáltal a kommunikációs lehetőségei lényegesen megugranak, mellyel az ismerkedés és a párkapcsolat kialakulásának esélyei is szinte ugrásszerűen nőnek, mely évekkel később nagyobb valószínűséggel bontakozik ki leszármazott (ejtsd: gyerek) formájában, ezáltal egyre többen leszünk (nézzük csak meg a kínaiakat), egyre több gyerekkel, fiatalodik az ország népessége, növekszik a gazdaság, nem dől össze a nyugdíjrendszer, és mindenki a telefonján nézi majd a Mónika Show-t, ami már csak boldog, vidám és fiatal emberekről szól majd, akiknek mind legalább 2 SIM kártyája van!
Köszönjük Neked, KÍNA!
-
JNashville
senior tag
Jó, azt mondjuk sejtettem, hogy itt helyből egy tucat ember rávágja, de én is két kártyát használok, de ez szerintem akkor sem tömegigény, főleg nem azok között, akik nem annyira tudatos vásárlók. Ráadásul ezek a "nem annyira tudatos" mobilozók talán még sosem hallottak az Anycool telefonokról (vagy egyáltalán, hogy léteznek dualsim készülékek), én legalábbis szolgáltatói listában még nem láttam egyet sem.
Egészen addig, míg be nem kerülnek oda viszont sokkal több értelme lenne beletenni egy normális, nem "impresszinista" vagy "Real H-D" (LOL) kamerát, esetleg ez az egzotikus TV-vevőt erőltetni, mint a dual-sim oldalt. Vagy ez ennyivel "occsóbb" megoldás?
-
klambi
addikt
cipőnek még mindig nincs meg a párja?
-
tailor
őstag
válasz
JNashville #19 üzenetére
Én úgy értettem, hogy ilyen impresszionista stílusú képtől még a nevezett festő is elégedetten csettintene
-
Lenry
félisten
mosd már ki azt a cipőt
-
zombinyul
addikt
válasz
JNashville #56 üzenetére
Én is két telót használok,egy T280-ast(pannyony),meg egy W910-est(yodafone).A Pannonoson a családot hívom,a Vodáson pedig mindenki mást.Sokszor én is ürölnék,ha csak egy telefon lenne nálam.Néha elég sok tud lenni két telefon egyszerre...De azért jó ez így
-
ádyz
addikt
válasz
JNashville #56 üzenetére
Nekem is ket kartyam van, ket kulon telefonnal.
Kicsit nagyon kenyelmetlen ket telefont hurcolaszni.
-
LonGleY
veterán
válasz
JNashville #56 üzenetére
Hip-hop válaszoltál is a saját kérdésedre. Éppen ezért, mert sokan ezt csinálják. Nekem is van céges, meg otthoni, és kéne valami jófajta dualsimes, de eddig meg sem közelítették az elvárásokat.
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #56 üzenetére
Azért mert eléggé megéri az üzletembereknek, vagy olyanoknak akiknek valamilyen oknál fogva 2 kül. operátornál van előfizuja vagy számlája vagy 'mittomén' milye. És akkor nem kell telefont magaddal hurcibálnod, hanem elég egyet, sokkal kényelmesebb, sokkal kompaktabb.
Nekem is 2 számom van. Egy T-s amit töltenek havonta, meg egy Pannonos, amiről ingyen SmS-ezhetek, de telefonálni szintén pénzen, de mivel aktívan csak a T-set használom, így nem kell 2 teló, vagy Dual simes, elég 1 és abban cserélem néha a simet.
-
JNashville
senior tag
Ezekben a kínai cuccokban miért nyomatják egyébként ennyire ezt a dual sim dolgot? Szerintem eléggé kevés ember használja ki ezt ... (mondjuk én pont két kártyával nyomom, de költségtakarékosan, két szutyok W200i-t használok párhuzamosan
).
-
ádyz
addikt
Plusz pont a dual sim.
-
aram01
nagyúr
szerintem meg atomszar
-
glutamin
őstag
Szerintem rendben van ez a teló. Persze van támadási felület bőven rajta. Tetszenek a hozzászólások, hogy ez meg az a funkció fölösleges. Akinek épp az kell annak biztosan nem az.
Viszont jöhetne lassan az új platform mert a VGA kamera az már tényleg kezd nagyon ciki lenni.
-
zombinyul
addikt
válasz
FoxiestFox #51 üzenetére
Szerintem egyértelműen N76(bocsi hogy harmadszorr írom ezt le
),szinte tökéletes az egyezés.Ámbár valóban van hasonlóság az N93-mal is...
-
Egyébiránt a gombsor engem az N93i-re emlékeztet...
-
Napfénysüti
nagyúr
Időnként vannak jó ötletek is ezekben a kínai csodákban de ez a készülék totál fölösleges. Főleg ennyiért.
-
hemaka
nagyúr
nai mobiloknál A 2SIM tök jó(bár az a kínai telefonoknál alap), de a többi megint vagy vacak, vagy kamu...
-
Borify Péter
aktív tag
nem tetszik..tv-funkció meg amúgy is felesleges szerintem egy telóra
-
ludsimon
veterán
Most olvasom a cikket...
Ez tetszik:
ez inkább rozsdamentes acélnak tűnik, de nem spóroltak az anyaggal, lehet, hogy arra törekedtek, hogy a világ első golyóálló telefonját hozzák létre.Különben nekem még ez is tetszik:
linkVagy ez, vagy a T728-as lesz (link).
Bár a T728-as nem golyóálló, de legalább nem fogja 5 marék apró súlya lehúzni a gatyámat.
-
--Nozbert--
aktív tag
Nagyon hasonlít a Samsung P910-es TV-vevős készülékére...
-
zombinyul
addikt
Keresgélek itt a Mobilarénán,de nem találok egyetlen TV-s telefont sem,amely plecsnit kapott volna
Viszont szerintem ez az a "telefon" amelyik "kell Neked",mert ugyan azt nyújtja,mint a többi TV-s telefon,egyszerűen ez legalább minőségi,és jól össze van rakva,Nyilván drágább mint testvérei...
-
ludsimon
veterán
Nah, ide is beírom, látom itt azért jobban pörög a topic.
Én TV nézésre vennék csak ilyen telefont. Tök poén, megyek az utcán, vagy utazok autóban/vonaton/buszon azt nézem a TV-t.
Melyik kínai teló a legjobb erre a célra?
-
copin
őstag
-
Integra
titán
jó ez, a mauniká só meg a józsibarát faszán fogható vele
-
total90
veterán
Valami ilyesmi ócskaság volt a Vasember c. filmben a főszereplőnek....
-
zombinyul
addikt
Pontosan.Ezek már kezdik elárasztani az országot(kezdik?)a ratyi "minőségű" semmire sem jó termékeikkel.Ráadásul szeretnek koppintani ezek a szánalmas ferdeszeműek.Nem elég hogy nyájkit meg mindent koppintanak,telefonnál is volt nem is egy példa.Nem tudom a vámosok miért engedik be a koppintott szarjaikat...
Még egy ilyet oké hogy beengednek(bár ez az átb*szás csúcsa némelyik esetben),de a másolatokat...ezek vannak elég sokan,nem is olyan állapotban van a csájníz gazdaság mint a mienk,hagyjanak minket a fenébe békén,ne az alapból csóró Magyarországból éljenek már meg...
Amúgy ez a telefon röhej...Jól néz ki(bár nekem valamelyik Sony Eicssont juttatja eszembe->nem is kicsit),meg úgy ahogy minőségi...De 45 pénzt ezért elkérni szégyen!!!Annyiért már W910-est kapsz,vagy K800-ast,a kettőt meg nem lehet összehasonlítani...
-
ALI_G
veterán
Én remélem nem jutnak oda, hogy mindenki kínai terméket vegyen. Így is kiviszik a tőkét.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FoxiestFox #28 üzenetére
Az biztos.
Amikor megláttam, hogy "Anycool", még a főoldalon a hírgyűjtőben, tudtam hogy röhögés lesz a vége.
-
Ezeken a teszteken szórakozom a legjobban.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ezt egyszer már lejátszottuk. Annyiért adják, amennyiért el lehet adni. Az egy év garit pedig forintosítsad kérlek, ha bírod. A vám külön terheli az akkumulátort, amúgy, amiből rögtön kettő is van, úgyhogy a számításod messze nem helytálló.
De semmi gond, nyithatsz te is ilyen bizniszt.
-
coyote55
őstag
Ha jól olvasom, SMS-sel lehet ezt a kütyüt is vezérelni? Miből áll ez?
A saját belső hangposta tetszik -
vsgaborr11
tag
Nekem anyukám IPhone-nja(nem iPhone-nja!) ilyen,nagy,de ott legalább már van szifón animálás,animáció,menü(mármint a kis ikonok,utána MTK),amiben ha a Contactsra megyek,tényleg odamegy
!De amúgy egy nagy hányadék,tuti nem vettek volna ilyet,ha én is elmegyek velük Bali-Thaiföldre
-
Jhonny06
veterán
"Enjoy mobile life"
Ilyen készülékkel elég nehéz..
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
JNashville #19 üzenetére
Kagylós-olajbogyós-paradicsomos penne, és kicseszett finom volt, mellesleg
-
Kickass
őstag
a teszten borultam
a telefon meg 0, kár már az időtöket szerintem ilyesmire pazarolni..
-
Vtwo
senior tag
Ha kapna egy 3colos vga amoled kijelzőt,5mp af kamerát xenonnal,wlant,androidot és 2év gyári garit én vevő lennék rá 45-ért is
-
tailor
őstag
Wow, azt a tál tésztát még Renoir is megirigyelné
-
jó teszt, végig röhögtem
"Real H-D Camera”, magyarra fordítva VGA."
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez csak magyarországon 45ezer, sajat magadnak kb. 14-18ezer között veheted meg barmelyik kinai webshopban. Szoval a kedves Neodigi huzza le a lóvé nagy részét...
-
atike
nagyúr
Poén az elforgatható kijelző, de amúgy...
-
vwpolopg
őstag
Szánalmasak ezek a kínai hulladékok... semmi olyan tudás amire azt lehetne mondani, hogy ez igen! Ami különleges lenne benne esetleg azt is elcseszik, az ára meg vicces... a kinézetéről nem is beszélve...
-
Stiky
senior tag
A chinese dzsunka gyártók nem gondolkoznak vajon az androidon?! Lesz itt nemulass, ha esetleg elkezdik azzal kínálni a holmijaikat.
-
madgie
titán
Szakadtnájki csuka odaver
-
plus44
veterán
válasz
,,no name" #1 üzenetére
Az a TV funkció is hej de hasznos, azzal a zavaros képével meg azzal a bolhafingnyi kijelzőn. 45k-ért vezsek TV-t meg lopok a szomszédtól áramot meg az HBO-t is.
-
sagesz93
addikt
Csak jöjjön az MTK 2.0, ennyit tudok hozzáfűzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újabb kínai termék, két SIM, analóg TV, rozsdamentes acél burkolat jellemzik.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Energiaital topic
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest