- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
Egy dolgot nem szabad elfelejteni: ha továbbra is ilyen ütemben fejlődnek a kínaiak, mint az utóbbi 1-1,5 évben, akkor hamarosan a mostani nagy gyártók ott is vakarhatják, ahol nem viszket...
Keressetek vissza a tesztek között, és azért értékelni való ötletek is vannak a kínai telefonokban (USB-n keresztül töltenek, míg a Nokia erre csak nemrégen döbbent rá, hogy hasznos, 2 SIM, sőt, néha 3, telefon lezárása egy SMS-sel, projektor, stb, stb)
A másolással én sem értek egyet, bár a japánok és dél-koreaiak is így kezdték
A NOKlA (az nem nagy i, hanem kis l) "márkanévhez": nálunk is vannak, akik "villantani" vesznek telefont, ott is vannak ilyenek, azok veszik is a cuccokat
a gyárban olyanokat gyártanak, ami fogy. Ez természetes dolog, a keresletet ki kell elégíteni.
Az viszont nem igaz, hogy mindegyik kínai telefon koppintás, kár zsigerből utálni őket -
Jégkokó
veterán
Hát ez vmi iszonyatosan rossz.Bár sztem a HD kamerával itthon sok embert meg tudnának hülyíteni, mint anno a HD tv vel, csak épp azt felejtik el mondani, hogy ha rákötöd a kábeltévét akkor nem lesz olyan minősége mint a lepkés bemutató videón.
-
Locutus
veterán
Számomra inkább az ilyen hozzászólások a szánalmasak mint a tiéd. Vagy inkább hozzáállások. A kínai "szar" keresztben lenyeli a tudásával a bugyuta samsungodat, ráadásul féláron. Nyilván nem egy gyémánttal kirakott fasztoldat minőség, de használati tárgyként JOBBAN megállják a helyüket ár/érték arányban mint akármelyik népszerű márka idehaza. (Kivétel a kamera, arra Kínában nemnagyon gyúrnak.)
-
Vamp
senior tag
TV adást nem próbáltátok felvenni? Sajnos ami eddig nálam járt TV-s cucc, az mind gány minőségben (10 fps kb, silány picture quality, szar hang) vett fel. Hát ez?
-
glutamin
őstag
Nálunk valóban semmire nem lehet menni a DVB-T-vel, de erről nem a kínaiak tehetnek. Máshol az még azért használható.
Szerintem akkor sem kéne ennyire lefikázni ezeket a kínai kütyüket. Hivatalosan nem is nagyon kerülnek ilyenek az országba, ugyanakkor érdekességnek nem rosszak.
-
leeate
senior tag
Engem az szokott zavarni, hogy a tesztekből mindig az jön le, hogy a rossz képminőségért a VGA képméret a hibás, pedig a hibát az érzékelőben kell keresni...
-
lúzer
veterán
mi az a mtk?
rövidítés? -
iknight
senior tag
Szánalmasak ezek a szarok, és az a szomorú, hogy sokan a megvásárlásával támogátják is a kínai tolvajokat... Én csak kiröhögöm az utcán ha meglátok valakinél egy klónt, ha 20 ezer forintom van telefonra akkor is inkább veszek egy samsung e250-t mint bármilyen kínai szart. Kb olyan mint a replika óra, egy másfél millás omegának látszó tárgyal felszál a fickó a villmaosra
-
Locutus
veterán
Nem ezt kellett volna letesztelni, hiszen a Diamondnak van SOKKAL jobb klónja is, lassan 1 éve.
A neve DAXIAN Diamond J6 / S900.
Tavaly novemberben vettem egyet 100$-ért, és azóta is elégedetten használom. Ez ugye azt jelenti, hogy kb 24-ből vámmal pkg-vel együtt nálam volt. Ehhez a készülékhez képest egyedül TV nincs benne, viszont szinte minden más tekintetben jobb. -
runner 125
nagyúr
Atya ég!
..nem is tudom mire emlékeztet...
A hátlap király.46k meg vicc.
Üdv.M
-
Kiskrapek90
tag
Kérdem én:
Kik használják ezt? (a kínaiakon kívül?)
Olyanok ezek, mint a noname MP4 lejátszók: mindent tud (paíron), amikor meg megveszed ez se tökéletes rajta, az is lehetne jobb hozzá...de azért érdekes kütyü!
-
madarasz92
őstag
válasz
bringa béla #30 üzenetére
46 ezer akkor is nagyon sok szerintem!Bár az a Tv funkcio nem egy rossz dolog!
-
bringa béla
csendes tag
hát 46 rongy nem is olyan húzós, ha megnézzük milyen dizájnja van a készüléknek, sőt az első olyan mobil, aminek a rádiója működik headset nélkül is, no meg hát lehet vele tvzni is, sőt ha igaz, hogy milyen jól, akkor nagyon csecse a cucc
-
madarasz92
őstag
46ezer elég sok érte de szerintem olyan 10ezer forint kőrűli áron megérné a masina!
Majd rájőnnek a kis kinaiak hogy az europai embernek már nem elég egy vga kamerás telefonak álcázott mini tv! -
kaller1
veterán
Írtátok,hogy rohamosan fejlődik a platform.Ha van rá lehetőség,a következő kínai teszt alanya lehetne a Sciphone Dream G2,mivel már egy ideje a piacon van,és ebben a készülékben tényleg vannak újdonságok(az eddigi kínai készülékekhez képest).
-
Grisa_kvr
tag
A vga kamera a kínai csodákban fellelhető MTK6226 chipnek köszönhető, ami szinte mindegyik kínai csodafon éltető szíve, és gyakorlatilag egy lepkefing teljesítményű ARM procit takar, plusz minden körítést, ami a kínaifonokat azzá teszik, amik (hw-es jpeg/gif/png/3gp codec, blútyúk, érintőképernyő, duplasimes gsm interface, stb, stb.). Ezzel a minden-egyben, uszkve 50 dollárcentet kostáló bga ic-vel (plusz a kínaifonok standard MTK RTOS-ével, aminek az arculatát eléggé könnyen scriptelheti akárki) nem valami hű de izzadós mérnöki meló telefont összerittyenteni.
-
plus44
veterán
Hát ha 46e Ft-ért veszel egy szutyok telefont, amivel tudsz TV-t nézni, akkor meg is érdemled. Ennek tényleg mi értelme van? Nagyon dicséretes, hogy van benne, használható is (csupán zárójelben, hogy annyira azért nem kiemelkedő az adás rajta) , de ezen kívül meglesz az az érzés, hogy egy kínai másolat telefont használsz. Nem hiszem el hogy te mondjuk ilyen, vagy ehhez hasonló telókat fogsz venni (ennyiért!!) a helyett, hogy olyat vennél, amiről nagyjából tudod is hogy mi fán terem.
-
^Clown
addikt
Hát ez elég gagyi lett, de tényleg a spájzban vannak már a kínaiak.
-
glutamin
őstag
A külsejük többségében valami világmárka készülékét utánozza. De funkcióban sok eredeti ötlet van. Pl több sim, TV stb. A koppintásnak én sem vagyok híve.
Valamint ne feledkezzünk meg a termékek áráról sem. ezek e telefonok 100-200$ körüli áron mennek. Bár tény, hogy mondjuk egy valamennyire márkásnak nevezhető Meizu már jóval többe kerül.
A HD kamera az tényleg röhely.
-
-
glutamin
őstag
de összességében megmarad az a rossz kínai érzés mindig... Bennem nincsenek ilyen érzések. Engem a konkrét hibák zavarnak, ami még egyelőre van bennük dögivel, de mindezek ellenére is nagyon ígéretesek.
TV + 3,5"-os kijelzővel: [link]
A beépített fényképezőkön csodálkozom, hogy mind ilyen bénák. Nagyobb felbontás, AF, Xenon vakut nem látni.
-
glutamin
őstag
Milyen ismert márka ad analóg TV-t 46 ropiért?
Kell még pár év és a ma még lesajnált kínai cuccokat fogjuk sokan venni. A kínai autógyártás is rohamléptekben fejlődik.
Az analóg TV miatt nem aggódnék, mert már vannak digitális tunerrel szerelt változatok is. [link]
Meg a 2012-es analóg sugárzás megszüntetésére sem vennék azért mérget. Még mingid nagyon sok embernek analóg TV-je van. -
plus44
veterán
az íráshoz!
A telefon pedig eléggé felemás. Van benne lopás bőven, de azért ötlet is (TV stb.), de 46e pénzért nem kellene, de még 2Ft-ért sem.
-
mephi666
nagyúr
nagyon jó írás megint
a kínai telefonos írásaid már hellokitty óta könnyeket csalnak a szemembe
a "3d stereo" meg a "hd camera" kicsit erős volt erre szerintem
semmi pénzért nem cserélném ilyenre a samu l700-amat... habár a tv/rádió miatt poén ez a kütyü... de az az antenna nagyon betyár... sokol-rádió-feeling
-
hemaka
nagyúr
Durva a cucc és tényleg fejlődik mindig egy kicsit...
Mi lesz itt ha egyszer sikerül nekik majdnem 100%-os telefont lemásolni 5-öd annyi áron... -
Devid_81
félisten
Hatalmas ez az írás!
-
mrlujoak
veterán
Ha jól tudom, 2012 végéig lesz még földi analóg műsorszórás Magyarországon. Pontosabban 2010 és 2012 között lesz a leállás, és 2012 végétől lesz kötelező a digitális műsorszórás indítása.
(Addig az ilyen modellek is jöhetnek)
A készülékről:
"...rúgjatok seggbe, és hívjatok Judy-nak..." nekem ez a mobil elölről nagyon bejön.
A fenti idézet egy filmből való - talán Jóbarátokból, Ross apjának egyik AUköpése - még vállalható...
Szóval külső ábrázata valamiért nagyon bejön. A hátlap viszont pont ennyire nem.A ShakeControl-lal kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy ez a rázással vezérlés nem úgy működik, mint - az egyébként a funkció megalkotója - Sony Ericsson esetében, hogy a rázás csak akkor vezérel bármit is, ha mellette egy kontrollbillentyűt nyomva tartunk?
Pont a Thököly út miatt...
SE Walkman-ok esetében a rázással való számváltáshoz a Walkman billentyűt nyomva kell tartani. Mert ugye ha nem így lenne, akkor egy kis kocogáskor, vagy járműről, le-felszálláskor is számváltások lennének...A telefon egyéb funkciói a szokásos "megoldásokat" hozzák, a tv-felvételi lehetőség viszont durva. Nagyon nagy ötlet!
mrlujoak
-
elit_hun
őstag
ujuj
Azért a képen nem teljesen tiszta a TV vétel...
-
Z-o-t-y
tag
de ki látott már olyat, hogy egy ilyen játékhoz három kocka kell?ű
A Rizikó nevű társasjátékhoz 3 támadó kocka volt anno, a legújabban már 4 támadó és 3 védekező van, tehát van olyan társasjáték amiben lehet egyszerre néggyel támadni, és ráadásul baromi jó játék, nekünk a baráti társaságban van egy 80-as vagy max 90-es évekbeli ős rizikó is, ami szintén nagyon jó
és nem rég láttam a lost ötödik évadjában is hogy játszottak vele a darmások
Önálló formaterv és név kéne ezeknek a telóknak, akkor már nem lenne olyan nagy gond, alapvetően nem is rossz telefon ez.
-
copin
őstag
Meddig lesz még Magyarországon analóg TV adás?
-
Zsolto
őstag
"...a Thököly úton önálló életre kel a szoftver..."
Kész voltam
"...az érintőkijelző puha, mint Győzike hasfala..." fúúúúj, ezt elképzelni is rossz voltA cucc ennyi pénzért nem is drága, ha a beépített tévévevőt is beleszámolom.
Persze adni nem adnék érte egy fillért se -
bope87
aktív tag
válasz
TheDragon007 #4 üzenetére
Igen
Lesznek itt még meglepetések, 2 nap, 2 kínai telefon
-
PH-User
addikt
"izomból kell nyomni, ha akaraunk valamit,"
-
sekli
addikt
és a háttérben is tud felvenni a rádióból vagy a tv-ből...? mert különben az időzítés elég furcsa...
-
Stiky
senior tag
Ismét egy példa arra, hogy jönnek fel, mint a talajvíz.
Ha valami laikusnak meglenne mutatva, hogy a NKTEL és ez között fél év telt el, lehet nem hinné el.Bog, egy jó ideje nem volt ilyen cikk. Brillíroztál újfent!
-
bope87
aktív tag
46 ezerért kicsit meredek húzás
"Mutattam Bochanak, hogy ezt nézzed meg, ezen besírsz, és tényleg besírt", ez a mondat más részére is igaz lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest