Hirdetés

Anycool T728 - hamis gyémánt

Hirdetés

Bevezető

A kínaiak már a spájzban vannak. Szó szerint is, ugye, de mobilkommunikációs fronton is megkezdődött már az offenzíva, amely pár éven belül elég jelentőssé válik ahhoz, hogy el is érje Európát és egy pici szeletet már kihasítson a nagyok által uralt piaci tortából. Ehhez persze alapvetően két dologra lesz szükség: le kell állítani a fénymásolókat, illetve az eddigihez hasonló ütemben kell pofozgatni a szoftvert, amely szintén nagy lépéseket tesz előre, de még mindig kissé toldozott-foldozott.

Anycool T728
[+]

A nádasok mélyén, vagy a puszta közepén felhúzott gyárak ontják magukból a készülékeket, környezetvédelem zéró, viszont fénymásolóból valószínűleg komplett üzemcsarnokokat tudnak megtölteni. Kétféle kínai telefon létezik, a másolt, illetve a márkás. Előbbi kategóriába tartoznak az Anycool és CECT névvel fémjelzett termékek, ha egyáltalán ráírnak bármi kézzelfoghatót a dobozra, az utóbbi vonalon viszont ott mozog a Meizu, illetve az Alcatel.

Anycool T728
[+]

A Neodigi inkább az első kasztba sorolható készülékekkel bombáz minket, s míg az első ilyen NKtel C5000-nél bucira röhögtük a fejünket, fél évvel később, azaz most, itt van a kezemben az Anycool T728, s inkább meglepve forgatom, hogy nahát-nahát. Igen erős fejlődés tapasztalható gyakorlatilag minden fronton, ráadásul a kínai nép szorgos dolgozói minden modellnél meg tudnak lepni valamivel, amit eddig nem, vagy nem így láttam más, normális és ismert gyártók termékeinél.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés