- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Nice try, de nem fogok csak ezért a szponzorotokra kattintgatni, van nekik épp elég bevételük a szép árrésből
Amúgy meg teljesen mindegy mit mondok, hiszen bármilyen készülék kerülne a kezedve, úgyis szubjektív hogy mit mondasz róla. Ha akarod belekötsz bármibe, ha meg tetszik a készülék, akkor azt se veszed észre ha sapka szart nem ér
Úgyhogy részemről téma lezárva. Remélem majd egyszer jut a kezetek közé rendes kínai telefon is, nem dupla áron.
-
Locutus
veterán
Remélem azért a cikkeidet nem hallomásból írod
Elég neves webshopok vannak, akik kínai cuccokra specializálódtak, kitűnő support háttérrel.
Egyébként milyen forgalmazóról van szó? Van ezekenek forgalmazója idehaza? Szerintem nincs. Tehát aki neked adja, az csak az n+1. gsm shop, aki nyilván a márkás termékeit nyomja, mert azokon többet tud szakítani.
Nem kell örömódákat zengeni a kínai cuccokról, mert nem tökéletesek, de azért az urban legend szintről emelkedjünk már el...
-
Locutus
veterán
Nem neked, hanem tesztelésre. Amúgy 6 hónap vagy 1 év gar minden telefonra van ott is. Szó nélkül cserélik ha gond van. Persze a visszapostázás költség.
Rendben, akkor nem utaztok semmire, viszont akkor is fals a kép amit a kínai telefonokról leadtok. Lehet hogy nem a ti hibátokból, de ez van. Tény hogy sok a gagyi, viszont vannak szép számmal sikermodellek, amik nálatok eddig egyátalán nem szerepeltek.
-
Locutus
veterán
Nem is ebbe kötöttem bele. Csak azokba a hülyeségekbe amin itt görcsölnek, hogy bebizonyítsák valami belépő szintő samsung jobb lenne ezeknél. Ami nyilvánvalóan nem igaz.
Btw, ha érdekel tudok webshopot mondani neked, ahonnan kínából rendelhetsz. Postaköltség van amennyit fentebb irtam, illetve amikor épp olyanjuk van a magyar vámosoknak akkor 2500ft vámot számolnak fel. Rengeteg kínai telefon van. Én eddig akárhány dualsim teszteteket megnéztem, mindig az volt az érzésem, hogy direkt a gagyibbakra utaztok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest