Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrpet
tag
egyedül az arany tojásokat nem találom sehol XD
-
mrpet
tag
-
törölt tag
Jó féle
-
mrpet
tag
jaja
-
G-Guts
aktív tag
Ez nekem jobban tetszik, mint a Space, itt legalább látható méretben vannak a madarak.
-
mrpet
tag
Imádooooom
-
draco31
veterán
Szeretem ezt a sorozatot!
-
Silentfrog
veterán
Én egy időben nagyon éltem,de már régen elveszettem a lelkesedésem ezzel a játékkal szemben.
-
franc0
őstag
Ezt még tolja valaki?
-
törölt tag
Ez a map pack már ezer éve elérhető Android marketen.
-
Maxentius
addikt
Khm ha már hírértékű a dolog, legyen is időben közölve, mert már másfél hete kinn van legalább...
-
Oppenheimer
nagyúr
éljen
-
h3lios
addikt
Én már teszteltem, mostanában nem játszottam a mérges kis dögökkel, de ez tetszett !
Lehet, hogy elkezdem a tavalyi és az idei Seasons-t, mert ennek még a Space mellett van hangulata.
A vizes pályák trükkösek, ha koccolja a madár a víz alatti sziklákat megdöglik, de ha nem megmaradnak a víz alatt is a már megszokott skillek. -
JR.CSé
senior tag
Elsőre egész jónak tűnik.A space is tudott újat mutatni a megváltozott irányítás miatt. Ezen a filozófián haladva szerintem ez is sláger lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest