- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
fúú, most még rávágjam, h az említett corby az pont h kapacitív?
sírok
de ő a hozzáértő
-
k.
őstag
válasz
_Volkovy_ #24 üzenetére
Azt tegyük hozzá-fentebb írtad-, hogy az iphonehoz kiadott egy kinai csávesz fehér hátlapot. Namost az szar. Vaku nem megy normálisan vele, de sima fotózásnál is bezavar állítolag.
Egyébként pedig az, hogy valaki ráizgul, hogy másnak szifonja van, max azt mutatja, hogy mennyire nincsen pénze. Nem tudom, én sosem dobtam el magam a szifontól. Szeretnék, feltehetőleg lesz is, de azért áljon meg a gyász menet, 200k nem 25 milla mint egy bömös. Na azért már hümmögve eldobom magam.
-
tjb007
nagyúr
Nem is kellett sokat várni, hogy elkezdődjön
-
Everman
addikt
" Az ára független attól, hogy okostelefon, mert az, és van ilyen elég sok. "
Mondj párat az iPhone kategóriájában. Merthogy éppen ha nem tévedek erről van szó és nem a belépőszintű Corby-ról (tudom, hogy ez nem smart, csak éppen nem jut eszembe olyan most kapható aktuális smart, aminek ilyen elavult kijelzője van, mert már a filléres kategóriában is kapacitív megjelenítők vannak, lásd. Blade) és társairól.
-
k.
őstag
Már nem azért, de ez úgy pontos, hogy a hülyéket MÉGEGYSZER feljük meg. No nem azért, mert én kedvelem a szifont, de aki nagyon akarja a fehéret, az valszeg nem várt 3/4 évet, tehát vett egy feketét majd mégegyszer egy fehéret.
Tény, hogy szerintem sem jó dolog az ilyen, de megmondom öszintén, kurvára élnék ilyen anyagi szinten. Azért mégiscsak jobb mint 1 évenként 1 x10 szintű mobilra nagynehezen félrepakolni a zs-t.....
-
RaveForce
veterán
Te meg értelmezni vagy a te készülékeden a hátlapon vannak a szenzorok?
na most meg a szenzorok...direkt beidéztem neked azt a mondatot, amire ment a re, ennyire nem lehetsz csökkent értelmű...
Igen, mond. Olcsó, bóvli, mára már elavult megoldás. Smartphone kategóriában ma már csak a filléres kategóriában találsz ilyet.
érintőkijelzőt írtál, ennyi. magyarázd a bizonyítványod
-
Everman
addikt
válasz
RaveForce #31 üzenetére
"olvasni is tanulj, ne csak beszélni"
Te meg értelmezni
vagy a te készülékeden a hátlapon vannak a szenzorok?
"egyébként még fájdalmasabb, h rengeteg érintős teló van aminek nem üveg a kijelzője, az h rezisztiv mond vmit, nagyokos? "
Igen, mond. Olcsó, bóvli, mára már elavult megoldás. Smartphone kategóriában ma már csak a filléres kategóriában találsz ilyet.
-
RaveForce
veterán
olvasni is tanulj, ne csak beszélni
szó nem volt a kijelzőről, bár megszoktam h csak ferdíteni tudsz..:
nekem biztos nem kéne olyan teló aminek fém a hátlapja vagy műanyag.
egyébként még fájdalmasabb, h rengeteg érintős teló van aminek nem üveg a kijelzője, az h rezisztiv mond vmit, nagyokos?
-
B1T3
addikt
Tény, hogy vannak fontosabb hírek is, amelyek körül nincs akkora felhajtás, pedig sokkal jelentősebbek mindent összevetve, mint ez, és még a mobilarénán sem lehet róluk olvasni (bár örülök, hogy kellőképpen fenntartással kezelik a csak éppen felröppent pletykákat). Azonban a fehér iPhone 4-nek is kialakult már egy kultusza, amely miatt meg kell említeni.
-
z0d1AK
nagyúr
Hát igen, a hülyéket fejjük meg - mondta Steve Jobs, és kiadta a fehér iphone-t.
-
Everman
addikt
"Ki mondta, hogy legyen üvegből ez a telefon?"
Kb. mindenki, aki érintőképernyős készüléket használ.
"És feketével egyszerűbb volt lefesteni?"
Általános iskola kimaradt? A fekete mióta vezeti a fényt?
_Volkovy_ :
"És ha már üveg, akkor rögtön el is törhetne, ha elejted."
Keress rá a neten a Gorilla Glassra.
"A kis (ha jól emlékszem) tajvani gyerek meg tudta oldani a fehér burkolatok forgalmazását?"
Igen, csak éppen fotózni nem lehetett a készülékkel, mert szarok lettek a képek.
bolondember:
"nem lett volna egyszerűbb egy vékony nem fényáteresztő réteget felvinni a fehér alá,"
De igen, csak úgy eléggé ronda az összkép, mivel itt az üvegréteg oldalsó éle is látszik.
legiaap
"Műanyagól is hidd el van minőségi. Vagy akkor mondok mást. Fém."
A műanyag karcolódik. Az meg végképp nem jutott az Apple eszébe, hogy fémből készítse a kijelzőt
-
tschyllagh
tag
Aztarohaaaadt, fehér iphone? Akkor mától a Desire max az ágyam szélét támaszthatja. Ez egyszerűen csúcs! Leborulok Steve Jobs előtt. Az Apple 2011-ben érte el azt a színvonalat, hogy nyugodtan nevezhetjük őket a leginnovatívabb, a piac igényeire leggyorsabban reagálni képes gyártónak. Mégegyszer: le a kalappal
-
szeleky
csendes tag
válasz
Lotusomega #15 üzenetére
Kettővel feletted...
-
bolondember
MODERÁTOR
nem lett volna egyszerűbb egy vékony nem fényáteresztő réteget felvinni a fehér alá, elkerülvén az ilyetén problémákat?
-
_Volkovy_
nagyúr
Ki a lópöcs kérte, hogy üvegből legyen? És ha már üveg, akkor rögtön el is törhetne, ha elejted. Vehetsz újat. Tényleg, írok is Steve-nek, hogy van egy forradalmi új ötletem, a gyártástechnológiájukat illetően. Csinálhatnák vékonyabb üvegből.
A kis (ha jól emlékszem) tajvani gyerek meg tudta oldani a fehér burkolatok forgalmazását?
A nagy Alma nem?
ez megint csak hype generálás, semmi több (csak úgy, mint az egész okostelefon biznyák, de ebbe itt ne menjünk bele) -
Lotusomega
senior tag
Csóóódálatos, tényleg revolúsöneri h 1 év alatt sikerült kihozni az ájfont egy másik szinben.
Jíháá Hol vannak a fanboyok?
-
Everman
addikt
"Mi az istenért ekkora hír egy fehér ájfon??"
Próbálj megfesteni fehérre egy üveget úgy, hogy az ne vezesse a fényt. Sok sikert hozzá.
Hidd el nem egyszerű feladat, főleg úgy, hogy olcsó és tömegtermelésben is azonos minőségű legyen.Szemléltetésül, hogy mi is a probléma:
[link]No ez az effect nem igazán jön jól a szenzoroknak és a kamerának sem.
-
hemaka
nagyúr
Aki nagyon akart fehéret, az eddig is simán megoldotta. Bár szerintem ronda, feketében a szép, biztos nem cserélném el fehérre.
-
amanoba
őstag
király, végre van fehér is...most már elkezdhetnék csökkenteni az árát.
-
r4z
nagyúr
Chuck Norris találta fel a fekete színt. Sőt, az egész látható színtartományt ő találta fel - kivéve a fehéret. A fehéret Steve Jobs találta fel.
-
er2es
tag
"..megkésve bár, de törve nem.."
-
Horsee
csendes tag
Revolutionary! De tényleg.
-
_Volkovy_
nagyúr
Mi az istenért ekkora hír egy fehér ájfon??
Ez már a manipulációnak olyan gusztustalan szintje, hogy az már fáj. Emberek, nem fekete műanyagba fröccsöntjük az egy töltéssel akár fél napot is kibíró, térerő nélküli telefonunkat, hanem brendnyú fehérbe!
JéézusON
-
D@niel
addikt
Amúgy másnak is feltűnt, hogy a fehér iPhone 4 nem az a kerámia fehér, vakító fehér mint ami van a 3G/GS modelleknél? Kicsit tompább, fakóbb lenne...
Picit a fekete típusnál is ezt vettem észre, bár a fehérnél azért jobban látszódik a differencia.
-
gaborbp
tag
Egy telefon ami fehér? Nem semmi !
Hiába na azért tud ez az Apple.
-
GALARDO
addikt
Akkor a hír részben igaz volt.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Vodafone csoport is megerősítette a fehér iPhone 4 piaci premierjét.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest