- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Az oké, hogy kapacitív, de hogy a corby-ban nem gorilla glass van, arra az életemet is fel merném tenni.
Lehet baromságot mondok, de mintha olvastam volna valahol, hogy 2008-ban jelent meg piacon, akkor meg nehogy már 2009-ben egy 30 ezres(volt egyáltalán annyi... ?
) belépűszintű(nek alig nevezhető) mobilba gorilla glass-t tegyenek.
Ha olyan telefonban gorilla lett volna, akkor most nem lenne nagy hír. hogy X meg Y modellben az van.
Tévedhetek, de kizártnak tartom, hogy gorilla legyen benne.
-
llaszlo
veterán
Kösz. Oks. Írtam, hogy egy játéktelefonnak tartom, ahogy a beceneve (kölyöktácccs) is mutatja és nem érdekelt már akkor sem.
Ha meg tényleg marketing fogás van az mögött, hogy az Apple most adta ki a fehér i4-et azzal meg mi is a gond?? Mintha más gyártók nem időzítenék a megjelenést. Csak persze mivel nem apple ezért már csakis jó időben lehet megjelentetni és persze a HTC-t, Samsungot stb nem divat fikázni. Így oda nem mennek az antifanboyok.
Vagy annak kellene örülni, hogy esetleg más gyártó meg sz@r időben jelenteti meg a cuccait??Sosem értettem, hogy miért a bénákról kell példát venni. És még mindig nem értem, hogy mi a gond azzal, hogy ha az apple jól csinálja a marketinget.
-
llaszlo
veterán
A Corby meg tényleg rezisztív sz@rral jelent meg. Legalábbis ezen oldal szerint. Egyébként fingom sincs, mert egy játéktelefonnak tartom. Amikor megláttam akkor kb "mi ez a sz@r?" De a sok kis csitri vette mint a cukrot, meg egy nyominger (menőnek érzem magam) csávó is vett belőle azon kissé csodálkoztam.
-
llaszlo
veterán
válasz
_Volkovy_ #143 üzenetére
Elég elvetemült világképed lehet neked ha szerinted 23-25 évesen csak illegálisan lehet valakinek egy 7-9 milliós autója. Igen van akinek abból van, de nem kéne általánosítani.
Azok meg akik azt hiszik, hogy csak a hype miatt veszik az emberek az Apple cuccait nagyon el vannak tévedve. A hype nem ad el ennyi eszközt. A Xoomot is hiába hypeolták mégsem megy. Ha valaki meg vesz bámilyen kütyüt és nem elégedett vele akkor nem fog újra attól a gyártótól vásárolni. Nyilván van aki a hype miatt veszi, de ez egy kis százalék.
És a reklámot meg pont az anti fanboyok csinálják, mert ha nem szólnak hozzá egy apple cikkhez akkor nem tudnak aludni, a fanboyok meg nyilván reagálnak rá, amire az antik újra ... és ugye nem kell folytatnom.
Tehát pont ti tartjátok életben ezt a hype-ot. De csak hajrá reklámozzátok ingyen. -
Ricardo
titán
Vastagabb a fehér i4
[link]"Kábé 0,2 milliméter az eltérés, amire akár legyinthetnénk is, de valójában mégsem tesszük. Ugyanis egyes - állítólag inkább a becsúsztatós technikát alkalmazó - tokok nem jók a fehér iPhone-hoz, így a kiegészítőket gyártó cégeknek ezentúl tesztelniük kell a terméküket fehérre is, és az eredményt feltüntetni a csomagoláson. Különben úgy járhatunk, hogy veszünk egy iPhone 4-tokot, ami nem jó az iPhone 4-re."
-
MartOOn
addikt
válasz
imisomogyi #163 üzenetére
ZTE! Muhahahhahhaaa...
-
GALARDO
addikt
Na holnap meg is jelenik hivatalosan is.[link]
-
Ricardo
titán
válasz
",miért hír egy fehér telefon?"
Talán mert mindenki reagál rá valamit. Nézzétek meg a hozzászólások számát."A hype miatt arra is reagálnának az emberek, ha Steve bácsi lenyilatkozná mit reggelizett.
Everman: Ez jó volt
-
B1T3
addikt
válasz
A formát nem egészen ők határozzák meg, pl. a Nokia eléggé eltérő formavilággal adja ki a telefonjait. De tény, hogy nagy az iPhone jelentősége.
-
máyköl
veterán
Az előző ilyen hírben már kifejtettem a véleményem.
Szerintem okosabb ennél jóval Steve úr, és az Apple is, nem véletlenül nem adta ki eddig a fehér iPhone 4 -et. Most ti komolyan azt gondoljátok, hogy egy bő egy év kellett hozzá, hogy megoldja a vaku problémáját? Sikerült volna az 3 nap alatt is, de nem szerették volna kidobni. Hogy miért? Szerintem egyszerű a válasz. Egy év múlva kidobják a fehéret, a sok sznob megveszi úgy is, mert ugye az még nincs senkinek, és sokkal többet kaszált vele, mintha egyszerre adta volna ki a feketével együtt, mert ugye akkor az megvette volna a fehéret, akink jobban tetszik, de így megvették a feketét is, hogy majd ha ki jön a fehér, lecseréljük arra.
Nem vagyok egy nagy Apple imádó, bár nem tagadom, bírom a cuccait, minőségiek, szeretem az iOS -t, de ismerem az Apple -t, és nem azért nem adta ki eddig, mert nem bírta megoldani a vakuproblémát, hanem mert sokkal többet kaszált így vele. -
Stunts666
őstag
válasz
HTC. XD Nincsenek sebesség gondjaim a Desire-nél. Célnak tökéletesen megfelel. Csak a kijelzőt kezdem kicsinek érezni. Sense überkirály. Szinte tökéletes. Alap android, Samsung és LG felület egy rakás sz*r. Egyébként a szükségleteimet teljes mértékben kielégíti a HTC és Sense páros. Sebességben zsír, mivel nem használok tákolt romokat és nem telepítek felesleges programokat.
-
imisomogyi
aktív tag
,,miért hír egy fehér telefon?"
Talán mert mindenki reagál rá valamit. Nézzétek meg a hozzászólások számát.
De imádom amikor valaki osztja az észt, hogy ,, na még egy fanboy, pedig deszar az Apple!". Kiváncsi lennék Apple újjaléríntés mobiljai nélkül hol tartana most az okostelefon ipar. Mert nem androidnál badanál és wp7-nél, hanem winmo 6.5.8-nál és symbi 10.3- nál. Lehet az Apple szídni sőt kell is, mert igy reklámozod. De tény és való, hogy 4 év óta ők határozzák meg a telefonok formavilágát, és ők a sebbesség etalonja. A Nokia nem találja magát, a Samu, LG mennyiséggel támad. Szóval kérem egy olyan gyártó nevét, aki megtudná ezt csinálni!? -
joshua7
veterán
Engem nem érdekel az ájfón, a fórumról jövök, a 'hírt' már a cím alapján átugrottam azzal, hogy 'lol', de aztán be kellett jönnöm, hogy lássam, hogy mi az isten az oka a 160 hsz-nak egy ilyen 'hírnél'...
-
a.sebi
őstag
válasz
Watercolour #96 üzenetére
én úgy mondom hogy omlósz! bocs a funert!
-
Everman
addikt
A Samsung megoldotta, nem szarakodunk a festékkel, meg egyebekkel, elég a parasztnak a fehér hátlap és gombok is
De a HTC sem túlzottan erőltette meg magát:
De hát az Apple ismét hülye volt, mert ragaszkodott egy elképzeléshez és addig nem adta ki a készüléket, amíg a gyár nem volt képes megoldani a felmerült problémát.
-
daniel909
addikt
akkor semmi, csak arról nem lehetett nagyon olvasni h konkrétan fost adott a gyerek, csak arról hogy mekkora nyeresége lett ebből. más kérdés hogy akik megvették tőle hh nem reklamáltak h nem jó. ls hogy miért kelt el belőle egy csomó ha nem jó... vaterán is árulnak fehér hátlapot... akkor az se működik rendesen? kétlem...
-
k.
őstag
válasz
_Volkovy_ #137 üzenetére
De ez sarkítás. Ismerek olyan srácot, akinek van csaja, van 3as bömöse, van lakása, és 23 éves. Jó, egyrészét apuci tette oda neki, de a lényegen nem változtat, van pénze. Namost ő azért lenne hülyegyerek mert épp megtetszik valami és átcseréli? Miért nem lehet úgy gondolkodni, hogy valaki sok pénzből és megteheti? Tudnék mutatni 25-30 éves srácokat 6os bömössel nagy kertes házzal, szóval eléggé jól élnek. És igen, biztos van akinek apuci tette le, van akinek nem, de a lényeg a pénz, ami van nékik. Namost, újfent felteszem a kérdést: Egy srác/csaj azért hülyegyerek mert van pénze? Mert itt én nem arról beszélek aki évekig sporol ilyenre, és menőzésből előadja hogy hát ő csak úgy le tudja cserélni, de nem eszik, hogy megoldja, vagy akinek a zsebében több a kp, mint az iphone ára.
-
_Volkovy_
nagyúr
Nem is irígykedés ez, én inkább röhögök ezen a sok városlakó juppiegyereken, aki a 40 négyzetméteres bérelt lakásába van zárva, és kínjában már nem tudja, melyik kütyüre költse a pénzét (mert ugye kert nincs, kocsi minek, állandó barátnő ezeknél? lol)..
kicseréljük a fekete telefont fehérre, mercsak. agyameldobom, steve a világ egyik legzseniálisabb húzását csinálta ezzel a fehér csodával -
k.
őstag
Jó, de érted, ha valakinek futja rá, csinálja. Azért nem szeretem ezt a fajta fröcsögést, mert érted, akkor irhatnám azt is, hogy azért cseréli le a bömösét, mert nem megy rá a 20 colos felni. Az, hogy mit miért, lényegtelen, a lényeg, hogy azt csinál az ember a pénzével amit akar. Persze, kcisit hülyeség, hogy feketét lecseréli fehérre, de könyörgöm, nekem ez sokszor irigykedés szagú, hogy a kurtaéletbe, hogy ennek ilyenekre is futja.
-
Gengi
senior tag
Biztos kiderült. Csak egy kicsi vérpumpálásnak szánthatták az iphone-nak. Pont a feketéről fehérre váltók kedvéért. Most pedig, hogy beigazolódni látszik az őszi új iphone start , meg nem is árt
.
Viszont érdekelne, hogy mi lett a megoldás
... Mert az üveg még mindíg üveg. A fehér szín még mindíg fehér szín. A távolság mérők még mindíg a visszareflektált fényt mérik. A digitális képrögzítésnél sem egy madárfaragja be a biteket. Vagy nem üveg az üveg, vagy nem fehér a fehér ,vagy nem optaikai távolságmérő a távolságmérő :S. Vagy az egész egy nagy baromság volt próbálták emészthetően okosságokkal eladni
.
-
daniel909
addikt
és a tajvani gyerek által forgalmazott fehér iphone-al miért nem voltak problémák? nem vágom hogy ő milyen varázslattal oldotta meg a fentebb linkelt videóban lévő efektet...
-
joey04
titán
Amikor bejelentették, nagyon megtetszett, fehérben akartam, de nekem már a 2 hónap várakozás is sok lett volna, amit az elején mondtak. Így meg vicc, Egyébként nem értem, hogy gyártás előtt ezek a hibák miért nem merültek fel senkiben?
-
AMD Power
titán
Vinni fogják szerintem min a cukrot...
-
GALARDO
addikt
Hát nem ez az első igen örülök is hogy kb az eset után 1 hónappal tudtam meg hogy személyeskedtem mert egy másik "híresebb" tagnak mertem reagálni, nagyon nagy hiba. Kicsit talán túl sok az elfogultság itt nem gondolod?Modorommal meg mi a problémád?Te "lehülyézel" akkor mit vársz?
-
Pompi
nagyúr
Egyetértek azzal amit leírtál, nem állítottam ellenkezőjét, sőt te is megerősítettél abban amit írtam: "Persze mindenkivel előfordulhat, hogy véletlen kicsúszik a kezéből". Ennyi. Én (sokszor talán) betegesen vigyázok a tárgyaimra, a telefonaimra meg főleg, de még így is előfordul sajnos, hogy leesnek.
-
Kashim
őstag
Én például szeretem kulturált állapotban tartani a dolgaimat, egyrészt mert összességében magamat bélyegzem meg vele, ha egy tárgyaláson, vagy akárhol előveszek egy ütött-kopott szennyet, másrészt meg vagyok olyan igényes és kulturált, hogy vigyázok rá, mert egy ilyen masina, legyen az iPhone vagy bármelyik Androidos csúcsgép, így szép, nem összetörve és agyonhorpasztva. Azért gondolom abban mindenki egyetért, hogy elég nagy szerepe van a külsőnek egy adott telefon megválasztásában. Persze mindenkivel előfordulhat, hogy véletlen kicsúszik a kezéből, és igazatok van abban, hogy használati tárgy, de egy inget se hordasz mustárfoltosan, holott piszkosan is betölti a feladatát. Ez mondjuk elég sarkított példa volt, de most hirtelen nem jut eszembe más, nagyjából érteni a lényeget...
Nem kérek flémet az arcomba, csak elmondtam a véleményem. (és iPhone 4-em sincs, de elfogadnám) -
Pompi
nagyúr
válasz
Watercolour #112 üzenetére
Igen, pont innen indult a téma, amit Volkovy felvetett.
-
Pompi
nagyúr
Kettőnk közül szerintem neked nehezebb a felfogásod ahogy látom, és a modoroddal is akadnak problémák, szóval jó lesz ha visszaveszel ebből a hangnemből, nem csak velem, hanem az összes többi fórumozóval kapcsolatban is, mert még végén kénytelen leszek személyeskedés és flame keltés miatt pihenőre küldeni! Ahogy nézem nem ez az első alkalom, hogy személyeskedésért figyelmeztetve vagy.
-
robertel
senior tag
Szerintem ez nézőpont és szokás kérdése, nekem lg gt540-em van és a boltban taperoltam egy samsung gelexy s-t, hát én nehezebben tudtam kezelni mint a magamét, lehet mert megszoktam, hogy körömmel is lehet.
Egyébként ez az egész vita felesleges, kinek mi tetszik,milyen rendszer elégiti ki az igényeit.
Én azt tudom, hogyandroidnál maradok következő telefonomnál is (ami nem most lesz..), mert a nyiltsága nekem midnennél többet ér.
Meg az ár is számít azért, mig 40-50e Ft-ért már egy használható androidos okostelefont kapsz, 100ért meg csúcsot, addig iphone 3g még mindig alsó hangon 120e! -
Kashim
őstag
Keletkezett már valaha a fórumon ennyi hsz ilyen rövid idő alatt?
Durva bakker. -
Pompi
nagyúr
"Hát én még a 100 rugós androidos telómat se dobálnám nem hogy ezt látszik te nagyon vigyázol a dolgaidra gratula! "
Ki mondta, hogy dobálni kell egy telefont? Senki. Viszont a világon két féle mobiltelefont használó ember létezik: az egyik aki már ejtett el telefont, a másik aki el fog.
-
PierNight
aktív tag
Valaki kérdezte, miért hír értékű ez a dolog? Hát ezért, hogy pörögjön csak a számláló
(kb ez az 4-5 cikk itt az utóbbi időben és mindenhol nagyon sok hsz-t össze vitáztatok
) Amúgy, én nem vagyok sem mellette sem ellene. Viszont annyit hozzá tennék, hogy ennyi erőből miért nincsenek fikázva a többiek? pl a samsung a kb 1,5 éves s5230-ra még dobott ki egy la flour vagy milyen verziót...itt is lényegébe ez történt az meg más kérdés, hogy minden portál erről cikkez, pont azért mert tudják nagyon jól mi lesz a reakció (töménytelen hsz)
-
Xaels
félisten
Uhh amíg megreggeliztem itt elszabadult a pokol.
Bírom amikor megjön 1-2 vérfanboy és mindenbe olyat magyaráz bele ami nem is létezik majd ugyancsak ferdít csak, hogy neki legyen igaza még akkor is amikor többen konkrét és kézzel fogható tényekkel megcáfolják...
Szerintem irtó csúnya így fehérben. A sima fekete variáns az első iPhone ami tetszik is, de a hazai árával nem vagyok kibékülve egy cseppet sem. Elhiszem, hogy jó készülék, de fele annyiért(kártyafüggetlen vagy kártyás csomag) majdnem teljesen ugyanazokat a szolgáltatásokat megkapja az ember másik minőségi gyártótól...
-
Solten
őstag
Forradalmian fehér...
-
a.sebi
őstag
válasz
RaveForce #50 üzenetére
miert lett a nep funboy? miert nincsenek samsung funboyok ? csak apple elleni funboyok vannak es apple funboyok.. erdekes ...nekem volt 4 esem csak eladtam penzhiany miatt.. nem azert mert szar. manapság mindenki fikazza akinek nincs... mert gyökèr feltekeny brigad senki nem oltja a galaxy plasticot.... örömmel használok anddroidot .. nagyon fain de az apple mas ...
-
Everman
addikt
válasz
_Volkovy_ #89 üzenetére
Ez kicsit ellentmondás.
Egy smartphone-t megunsz, amire kismillió alkalmazás van és a felhasználásának csak a képzelet és a fejlesztők szabnak határokat. Egy buta-telefont meg elégedetten használsz, amit telefonáláson és sms-en kívül másra nem tudsz használni.
A kettő külön-külön teljesen ok, megállja a helyét, de együtt kilóg a lóláb, hogy már megint valami nagyot akartál mondani -
Everman
addikt
" Azzal b+, hogy közel 1 évvel később és mégis akkora por van neki csapva, hogy mindjárt én is dobok egy hátast, hogy EZ IGEN!"
Mutasd meg, hogy az Apple hol csapott ennek ekkora port? Ja sehol, be sem jelentették, csak csendben megjelent.
Az meg, hogy a sajtó mekkora port ver emiatt, az miért is az Apple hibája?
"A tavalyi Galaxy S-nek nem volt ekkora felhajtás"
Galaxy S-ból a teljes élettartama alatt annyit adtak el, mint iPhone 4-ből 2 hónap alatt. Szerinted miért nem hír az?
"csak a gyártási technológia elmaradottságát jelenti, éppen ezért nem kéne vele hencegni."
Mutasd meg azt a reklámot, ahol ezzel az Apple henceg? Én sem pozitívumnak tartom, csupán tényszerűen leírtam, hogy mi miért van.
-
GALARDO
addikt
[link]Mindenki kiérdemelte!
-
LordTech
tag
Nem azzal van baj, hogy kiadta. Azzal b+, hogy közel 1 évvel később és mégis akkora por van neki csapva, hogy mindjárt én is dobok egy hátast, hogy EZ IGEN!
A tavalyi Galaxy S-nek nem volt ekkora felhajtás, holott a tény, hogy csak most voltak képesek kiadni - csak a gyártási technológia elmaradottságát jelenti, éppen ezért nem kéne vele hencegni.
-
Everman
addikt
Hagyjuk. Ennyi hülyeségre már nem érdemes reagálnom.
Adott egy design, amit nem fognak megváltoztatni típuson belül (így nem lesz fém a burkolata, főként, hogy akkor nem fehér, hanem alu iPhone 4-ről beszélnénk ugyebár).
Adott egy fizikai jelenség, ami megzavarja a készülék szenzorait és a kamerát.
Adott egy eddig elterjedt üvegfestési technológia, amit tömeggyártásnál használtak és erre a célra nem volt alkalmas.
Adott az elmúlt pár hónap, ami alatt ki kellett fejleszteni egy új gyártástechnológiát, ami költség növekedés nélkül, nagy mennyiségnél is azonos minőségben ki tudja küszöbölni az említett problémát.Arról nem beszélve, hogy ez konkrétan nem is az Apple-ről szól, hanem a Foxconnról, mivel nekik sikerült ennyi idő alatt kifejleszteni az eljárást, ami erre megoldást adott. Az Apple már a feketével egy időben kiadta volna a fehér változatot is, de nem adhattak ki olyan készüléket, aminél nem használható a kamera és összevissza működnek a szenzorok.
Ennyi. Innentől lehet bölcselkedni....
-
tschyllagh
tag
Szivesen atnevelnem az orszagot az esti baratok koztrol egy delelotti trollkodjunk-az-iphone-topikban eloadasra. Mindenki jobban szorakozna
-
-
B1T3
addikt
A Nokia 3650 ma is okostelefon korlátozott képességekkel és tényleg más jelleggel. Azonban még nem tart ott mondjuk a Nokia 5230 a korát illetően, mint a 3650-es. Az 5230-as is elavult már, de ettől eltekintve birtokolja azokat a képességeket, amelyektől az okostelefon kategóriába tartozik.
-
JR.CSé
senior tag
Ha majd itt is elérhető lesz akkor majd meglesem
-
LordTech
tag
Szánalom. Az is, hogy az Apple közel 1 év alatt tudta kihozni a fehéret, habár ebben látok némi marketinget afelé, hogy legyen valami kitöltő termék az 5-ig, addig se csüggedjenek a fanok és legalább vesznek is, mert most ez lesz a menő. De még szánalmasabb ez az Everman gyerek. Néha a kevesebb több!
-
Akoneira
tag
A fekete is ronda, de ez még rondább..Az iphone 3 még jól nézett ki, annak elegáns formája volt, el is fogadnám.Ez akkor se kéne hogyha hozzám vágnák...
-
Everman
addikt
válasz
Watercolour #60 üzenetére
Dehogynem, arról volt szó, hogy miért nem műanyagból van az iPhone 4 kijelzője, ettől az okos dologtól jutottunk oda, hogy a rezisztív kijelzők műanyagok, amit mindenki tud, de még véletlenül sem tartanám épeszű ötletnek, hogy az iPhone-nak ilyen kijelzője legyen.
-
RaveForce
veterán
válasz
Watercolour #60 üzenetére
ez az everman-ferdítés amiről beszéltem, végig ezt csinálja
-
-
Everman
addikt
"Egy Nokia 5230-as 80 év múlva is okostelefon lesz, az iPhone pedig 360 év múlva is attól teljesen függetlenül, hogy elavult-e."
Ezt a szakma cáfolja. Egy 3650-est a saját idejében okostelefonnak hívtunk, ma már nem tartják annak.
Azt meg, hogy az iPhone 4-el szemben egy Nokia 5230-ast hozol fel, mint követendő példa, hát a no comment kategória csúcsa (főként, hogy konkrétan arról volt szó, hogy iPhone 4 kategóriájú, mai és nem két éves készüléket mondjál). De legalább jól szórakozom
-
B1T3
addikt
Érintőkijelzős? Igen.
Okostelefon? Igen.
Csak üveg lehet fedheti a kijelzőt? Nem.Nem értelek. Attól, hogy elavult, még a nyilvánvaló tények meghatározzák a mivoltát, amit Te cáfolsz éppen. Egy Nokia 5230-as 80 év múlva is okostelefon lesz, az iPhone pedig 360 év múlva is attól teljesen függetlenül, hogy elavult-e.
-
szőröscica
addikt
Biztos sokat fognak venni belőle, mikor már egy kifutó termék.
-
Everman
addikt
"Megcáfoltuk, kész. Téma lezárva."
Nem cáfoltál meg semmit, hülyeséget beszélsz és ezt próbálod védeni.
Egy Gorilla Glass üvegű, kapacitív, multitouch kijelzővel akarsz szembeállítani egy már jócskán elavult műanyag, rezisztív panelt és még erre büszke is vagy? Tényleg mosolyognom kell az ilyen nagyfokú butaságon, már ne is haragudj. -
RaveForce
veterán
fúú, most még rávágjam, h az említett corby az pont h kapacitív?
sírok
de ő a hozzáértő
-
k.
őstag
válasz
_Volkovy_ #24 üzenetére
Azt tegyük hozzá-fentebb írtad-, hogy az iphonehoz kiadott egy kinai csávesz fehér hátlapot. Namost az szar. Vaku nem megy normálisan vele, de sima fotózásnál is bezavar állítolag.
Egyébként pedig az, hogy valaki ráizgul, hogy másnak szifonja van, max azt mutatja, hogy mennyire nincsen pénze. Nem tudom, én sosem dobtam el magam a szifontól. Szeretnék, feltehetőleg lesz is, de azért áljon meg a gyász menet, 200k nem 25 milla mint egy bömös. Na azért már hümmögve eldobom magam.
-
tjb007
nagyúr
Nem is kellett sokat várni, hogy elkezdődjön
-
Everman
addikt
" Az ára független attól, hogy okostelefon, mert az, és van ilyen elég sok. "
Mondj párat az iPhone kategóriájában. Merthogy éppen ha nem tévedek erről van szó és nem a belépőszintű Corby-ról (tudom, hogy ez nem smart, csak éppen nem jut eszembe olyan most kapható aktuális smart, aminek ilyen elavult kijelzője van, mert már a filléres kategóriában is kapacitív megjelenítők vannak, lásd. Blade) és társairól.
-
k.
őstag
Már nem azért, de ez úgy pontos, hogy a hülyéket MÉGEGYSZER feljük meg. No nem azért, mert én kedvelem a szifont, de aki nagyon akarja a fehéret, az valszeg nem várt 3/4 évet, tehát vett egy feketét majd mégegyszer egy fehéret.
Tény, hogy szerintem sem jó dolog az ilyen, de megmondom öszintén, kurvára élnék ilyen anyagi szinten. Azért mégiscsak jobb mint 1 évenként 1 x10 szintű mobilra nagynehezen félrepakolni a zs-t.....
-
RaveForce
veterán
Te meg értelmezni vagy a te készülékeden a hátlapon vannak a szenzorok?
na most meg a szenzorok...direkt beidéztem neked azt a mondatot, amire ment a re, ennyire nem lehetsz csökkent értelmű...
Igen, mond. Olcsó, bóvli, mára már elavult megoldás. Smartphone kategóriában ma már csak a filléres kategóriában találsz ilyet.
érintőkijelzőt írtál, ennyi. magyarázd a bizonyítványod
-
Everman
addikt
válasz
RaveForce #31 üzenetére
"olvasni is tanulj, ne csak beszélni"
Te meg értelmezni
vagy a te készülékeden a hátlapon vannak a szenzorok?
"egyébként még fájdalmasabb, h rengeteg érintős teló van aminek nem üveg a kijelzője, az h rezisztiv mond vmit, nagyokos? "
Igen, mond. Olcsó, bóvli, mára már elavult megoldás. Smartphone kategóriában ma már csak a filléres kategóriában találsz ilyet.
-
RaveForce
veterán
olvasni is tanulj, ne csak beszélni
szó nem volt a kijelzőről, bár megszoktam h csak ferdíteni tudsz..:
nekem biztos nem kéne olyan teló aminek fém a hátlapja vagy műanyag.
egyébként még fájdalmasabb, h rengeteg érintős teló van aminek nem üveg a kijelzője, az h rezisztiv mond vmit, nagyokos?
-
B1T3
addikt
Tény, hogy vannak fontosabb hírek is, amelyek körül nincs akkora felhajtás, pedig sokkal jelentősebbek mindent összevetve, mint ez, és még a mobilarénán sem lehet róluk olvasni (bár örülök, hogy kellőképpen fenntartással kezelik a csak éppen felröppent pletykákat). Azonban a fehér iPhone 4-nek is kialakult már egy kultusza, amely miatt meg kell említeni.
-
z0d1AK
nagyúr
Hát igen, a hülyéket fejjük meg - mondta Steve Jobs, és kiadta a fehér iphone-t.
-
Everman
addikt
"Ki mondta, hogy legyen üvegből ez a telefon?"
Kb. mindenki, aki érintőképernyős készüléket használ.
"És feketével egyszerűbb volt lefesteni?"
Általános iskola kimaradt? A fekete mióta vezeti a fényt?
_Volkovy_ :
"És ha már üveg, akkor rögtön el is törhetne, ha elejted."
Keress rá a neten a Gorilla Glassra.
"A kis (ha jól emlékszem) tajvani gyerek meg tudta oldani a fehér burkolatok forgalmazását?"
Igen, csak éppen fotózni nem lehetett a készülékkel, mert szarok lettek a képek.
bolondember:
"nem lett volna egyszerűbb egy vékony nem fényáteresztő réteget felvinni a fehér alá,"
De igen, csak úgy eléggé ronda az összkép, mivel itt az üvegréteg oldalsó éle is látszik.
legiaap
"Műanyagól is hidd el van minőségi. Vagy akkor mondok mást. Fém."
A műanyag karcolódik. Az meg végképp nem jutott az Apple eszébe, hogy fémből készítse a kijelzőt
-
tschyllagh
tag
Aztarohaaaadt, fehér iphone? Akkor mától a Desire max az ágyam szélét támaszthatja. Ez egyszerűen csúcs! Leborulok Steve Jobs előtt. Az Apple 2011-ben érte el azt a színvonalat, hogy nyugodtan nevezhetjük őket a leginnovatívabb, a piac igényeire leggyorsabban reagálni képes gyártónak. Mégegyszer: le a kalappal
-
szeleky
csendes tag
válasz
Lotusomega #15 üzenetére
Kettővel feletted...
-
bolondember
MODERÁTOR
nem lett volna egyszerűbb egy vékony nem fényáteresztő réteget felvinni a fehér alá, elkerülvén az ilyetén problémákat?
-
_Volkovy_
nagyúr
Ki a lópöcs kérte, hogy üvegből legyen? És ha már üveg, akkor rögtön el is törhetne, ha elejted. Vehetsz újat. Tényleg, írok is Steve-nek, hogy van egy forradalmi új ötletem, a gyártástechnológiájukat illetően. Csinálhatnák vékonyabb üvegből.
A kis (ha jól emlékszem) tajvani gyerek meg tudta oldani a fehér burkolatok forgalmazását?
A nagy Alma nem?
ez megint csak hype generálás, semmi több (csak úgy, mint az egész okostelefon biznyák, de ebbe itt ne menjünk bele) -
Lotusomega
senior tag
Csóóódálatos, tényleg revolúsöneri h 1 év alatt sikerült kihozni az ájfont egy másik szinben.
Jíháá Hol vannak a fanboyok?
-
Everman
addikt
"Mi az istenért ekkora hír egy fehér ájfon??"
Próbálj megfesteni fehérre egy üveget úgy, hogy az ne vezesse a fényt. Sok sikert hozzá.
Hidd el nem egyszerű feladat, főleg úgy, hogy olcsó és tömegtermelésben is azonos minőségű legyen.Szemléltetésül, hogy mi is a probléma:
[link]No ez az effect nem igazán jön jól a szenzoroknak és a kamerának sem.
-
hemaka
nagyúr
Aki nagyon akart fehéret, az eddig is simán megoldotta. Bár szerintem ronda, feketében a szép, biztos nem cserélném el fehérre.
-
király, végre van fehér is...most már elkezdhetnék csökkenteni az árát.
-
r4z
nagyúr
Chuck Norris találta fel a fekete színt. Sőt, az egész látható színtartományt ő találta fel - kivéve a fehéret. A fehéret Steve Jobs találta fel.
-
er2es
tag
"..megkésve bár, de törve nem.."
-
Horsee
csendes tag
Revolutionary! De tényleg.
-
_Volkovy_
nagyúr
Mi az istenért ekkora hír egy fehér ájfon??
Ez már a manipulációnak olyan gusztustalan szintje, hogy az már fáj. Emberek, nem fekete műanyagba fröccsöntjük az egy töltéssel akár fél napot is kibíró, térerő nélküli telefonunkat, hanem brendnyú fehérbe!
JéézusON
-
D@niel
addikt
Amúgy másnak is feltűnt, hogy a fehér iPhone 4 nem az a kerámia fehér, vakító fehér mint ami van a 3G/GS modelleknél? Kicsit tompább, fakóbb lenne...
Picit a fekete típusnál is ezt vettem észre, bár a fehérnél azért jobban látszódik a differencia.
-
gaborbp
tag
Egy telefon ami fehér? Nem semmi !
Hiába na azért tud ez az Apple.
-
GALARDO
addikt
Akkor a hír részben igaz volt.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest