Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz Dave1984 #23 üzenetére

nézd, adják 250 euroért és nem mondok semmit, de 480ért vettem és ehhez az árhoz képest azért ez ciki. ok, van aki benyeli, én nehezen, megdolgozom a pénzemért és igenis elvárom, hogy megkapjam azt a minőséget amit ennyi pénzért elvárható. ja, hogy ez? hát akkor dugják fel maguknak én meg nézek mást. elég nagy gondnak tartom, hogy ma már sokak számára kényelmetlen, hogy felemeljék a hangjukat azért, mert valami nem tetszik és jogosan.
    használj több telefont, legyen rendesen rálátásod és akkor úgyis rájössz miről beszélek. a wp7 és az ios egész egyszerűen "smooth", nem gondolkodik úgy, hogy éreznéd, hogy gondolkodik az utasítás végrehajtásában.. ha ezt nem látod szemmel, akkor lehet, hogy te erre nem vagy érzékeny, nekem kiégeti a szemem:) valszeg olyan ez, hogy van aki hallja a magas frekis sípolást és van, aki "süket' rá.
    arról nem is beszélve, hogy betöltöm a palacecinemas.hu-t és széthal az egész browser, mert a hardver nem bírja lekezelni a flash-t, így gyorsan egy gyorsan egy hot restart kell neki, mert különben már nem tudom használni.
    elvagyok az androiddal, de messze nem vagyok vele olyan elégedett mint a legtöbben, pontosan azért mert ugyanennyiért mások jóval komolyabbat adnak ezen a téren.
    viszont az ios és a wp7 olyan korlátokkal bír még mindig, ami miatt nem vagyok hajlandó váltani rá, főleg nem ugyanarra a hardverre, mint amim már van. mondjuk úgyis nekiállnak idővel széthekkelni a wp7-et is, ahogy az ios-t, mert csak így fogja tudni tartani a lépést az androiddal.

Új hozzászólás Aktív témák