Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lionking01
tag
Én nem egészen ezt mondtam. Azt, meg, hogy hány android-os fényképezőgépet adtak el, szerintem teljesen elhanyagolható, de ha nektek ez olyan funkció, amiért le kell térdelni, hát legyen. Biztos vagyok benne, hogy két kezemen meg tudom majd számolni 1 év múlva, hogy egy-egy ember mennyit fogja ezt a funkciót használni , egy évben. Arról nem is beszélve, hogy az emberek nagy részét az okos órák (kiegészítők) sem érdeklik.
Az jutott még eszembe, hogy amire megnyomja az ember a gombot, és a telefon elkezd fényképezni, már el is megy a téma.
(Régen tök feleslegesnek tartották a kamerát a mobilba, mert nem azzal fényképez az ember. Most meg mindenkinek csak a selfie megy. Ilyenek az emberek. Már régen sem tartottam ostobaságnak a kamerát a mobilban. )
-
Lionking01
tag
Szerinted mindennapi életben ezt mennyire gyakran fogják használni?
Eddig mindenkinek az volt a baja, hogy komoly képet fényképezővel készítünk. Akkor csak, mert van ilyen megoldás, már megfelel a mobil sz@r kamerája is? Furcsák az emberek.Természetfotós nem mobillal fényképez. Kevés mobilhoz lehet álványt kapni. Csoportképet meg általában ineg kevés alkalommal csinálunk.
(Ez olyan, mint az az alkalmazás az órámon (smartwatch 2), ami egy tetszőleges programot indít el a mobilon. Minek? Ha már elő kell venni a mobilt, akkor a ott is el tudom indítani a programot. )
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Vicces képek
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest