Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lionking01
tag
Én nem egészen ezt mondtam. Azt, meg, hogy hány android-os fényképezőgépet adtak el, szerintem teljesen elhanyagolható, de ha nektek ez olyan funkció, amiért le kell térdelni, hát legyen. Biztos vagyok benne, hogy két kezemen meg tudom majd számolni 1 év múlva, hogy egy-egy ember mennyit fogja ezt a funkciót használni , egy évben. Arról nem is beszélve, hogy az emberek nagy részét az okos órák (kiegészítők) sem érdeklik.
Az jutott még eszembe, hogy amire megnyomja az ember a gombot, és a telefon elkezd fényképezni, már el is megy a téma.
(Régen tök feleslegesnek tartották a kamerát a mobilba, mert nem azzal fényképez az ember. Most meg mindenkinek csak a selfie megy. Ilyenek az emberek. Már régen sem tartottam ostobaságnak a kamerát a mobilban. )
-
Lionking01
tag
Szerinted mindennapi életben ezt mennyire gyakran fogják használni?
Eddig mindenkinek az volt a baja, hogy komoly képet fényképezővel készítünk. Akkor csak, mert van ilyen megoldás, már megfelel a mobil sz@r kamerája is? Furcsák az emberek.Természetfotós nem mobillal fényképez. Kevés mobilhoz lehet álványt kapni. Csoportképet meg általában ineg kevés alkalommal csinálunk.
(Ez olyan, mint az az alkalmazás az órámon (smartwatch 2), ami egy tetszőleges programot indít el a mobilon. Minek? Ha már elő kell venni a mobilt, akkor a ott is el tudom indítani a programot. )
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest