- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lionking01
tag
Én nem egészen ezt mondtam. Azt, meg, hogy hány android-os fényképezőgépet adtak el, szerintem teljesen elhanyagolható, de ha nektek ez olyan funkció, amiért le kell térdelni, hát legyen. Biztos vagyok benne, hogy két kezemen meg tudom majd számolni 1 év múlva, hogy egy-egy ember mennyit fogja ezt a funkciót használni , egy évben. Arról nem is beszélve, hogy az emberek nagy részét az okos órák (kiegészítők) sem érdeklik.
Az jutott még eszembe, hogy amire megnyomja az ember a gombot, és a telefon elkezd fényképezni, már el is megy a téma.
(Régen tök feleslegesnek tartották a kamerát a mobilba, mert nem azzal fényképez az ember. Most meg mindenkinek csak a selfie megy. Ilyenek az emberek. Már régen sem tartottam ostobaságnak a kamerát a mobilban. )
-
Lionking01
tag
Szerinted mindennapi életben ezt mennyire gyakran fogják használni?
Eddig mindenkinek az volt a baja, hogy komoly képet fényképezővel készítünk. Akkor csak, mert van ilyen megoldás, már megfelel a mobil sz@r kamerája is? Furcsák az emberek.Természetfotós nem mobillal fényképez. Kevés mobilhoz lehet álványt kapni. Csoportképet meg általában ineg kevés alkalommal csinálunk.
(Ez olyan, mint az az alkalmazás az órámon (smartwatch 2), ami egy tetszőleges programot indít el a mobilon. Minek? Ha már elő kell venni a mobilt, akkor a ott is el tudom indítani a programot. )
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged