- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lionking01
tag
Én nem egészen ezt mondtam. Azt, meg, hogy hány android-os fényképezőgépet adtak el, szerintem teljesen elhanyagolható, de ha nektek ez olyan funkció, amiért le kell térdelni, hát legyen. Biztos vagyok benne, hogy két kezemen meg tudom majd számolni 1 év múlva, hogy egy-egy ember mennyit fogja ezt a funkciót használni , egy évben. Arról nem is beszélve, hogy az emberek nagy részét az okos órák (kiegészítők) sem érdeklik.
Az jutott még eszembe, hogy amire megnyomja az ember a gombot, és a telefon elkezd fényképezni, már el is megy a téma.
(Régen tök feleslegesnek tartották a kamerát a mobilba, mert nem azzal fényképez az ember. Most meg mindenkinek csak a selfie megy. Ilyenek az emberek. Már régen sem tartottam ostobaságnak a kamerát a mobilban. )
-
Lionking01
tag
Szerinted mindennapi életben ezt mennyire gyakran fogják használni?
Eddig mindenkinek az volt a baja, hogy komoly képet fényképezővel készítünk. Akkor csak, mert van ilyen megoldás, már megfelel a mobil sz@r kamerája is? Furcsák az emberek.Természetfotós nem mobillal fényképez. Kevés mobilhoz lehet álványt kapni. Csoportképet meg általában ineg kevés alkalommal csinálunk.
(Ez olyan, mint az az alkalmazás az órámon (smartwatch 2), ami egy tetszőleges programot indít el a mobilon. Minek? Ha már elő kell venni a mobilt, akkor a ott is el tudom indítani a programot. )
-
Lionking01
tag
Én nem tudom, de a sony smartwatch 2-höz letölthető alkalmazás már régen tudja ezt a funkcionalitást. Egyébként sosem használtam, mert nem tartom értelmét, csak akkor, ha van a telefonhoz egy álvány, és mondjuk csoportképet, vagy valami olyasmit szeretnék fényképezni, amin én is rajta szeretnék lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest