Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lionking01
tag
Én nem egészen ezt mondtam. Azt, meg, hogy hány android-os fényképezőgépet adtak el, szerintem teljesen elhanyagolható, de ha nektek ez olyan funkció, amiért le kell térdelni, hát legyen. Biztos vagyok benne, hogy két kezemen meg tudom majd számolni 1 év múlva, hogy egy-egy ember mennyit fogja ezt a funkciót használni , egy évben. Arról nem is beszélve, hogy az emberek nagy részét az okos órák (kiegészítők) sem érdeklik.
Az jutott még eszembe, hogy amire megnyomja az ember a gombot, és a telefon elkezd fényképezni, már el is megy a téma.
(Régen tök feleslegesnek tartották a kamerát a mobilba, mert nem azzal fényképez az ember. Most meg mindenkinek csak a selfie megy. Ilyenek az emberek. Már régen sem tartottam ostobaságnak a kamerát a mobilban. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy néz ki az edo ram?
- Battlefield 6
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő